Zaman zaman benim de gittiğim Dorock XL’da daha önce de vukuatlar olmuş ama en sonuncusu korkunç.


Çalışanlar gencecik kızlara saldırıyor, yerlerde sürüklüyor. Genç kızlar şikayetçi olduğunda sanki çok normal bir olaymış gibi davranan, ‘karşılıklı darp’, ‘bir çalışanı işten çıkardık’ filan diyen mekanın yetkilileri, dün kamera kayıtları ortaya çıkınca ağız değiştirdi.




Hele de Nil Karaibrahimgil ve Kalben mekanda verecekleri konserleri iptal edince ortalık iyice karıştı.




Baktılar ki işler sarpa sarıyor, bu kez de bir açıklama yayınlayıp özür dileyerek, şikayetçilerle uzlaşmaya vardıklarını, Darüşşafaka ve LÖSEV’e bağış yapacaklarını duyurdular.

Bu kez de LÖSEV’in Kurucu Başkanı Dr. Üstün Özer devreye girdi ve özetle, “Darp ve taciz sonrasında LÖSEV’ e bağış yapma karşılığında uzlaşma asla kabul etmeyeceğimiz bir durumdur. Hiçbir yaşa dışı hareket bağış ile örtülemez” diyerek olaya son noktayı koydu.

Mekanın yönetimi olayın gerçekleştiği ilk anda gerekeni yapsaydı her şey çok farklı olabilirdi.


Ama işte her şeyin ortaya çıkacağını hesaba katmadılar.


O halde bundan sonra kendileri çalar kendileri oynar.

Kenan'la Beren boşanmıyorsa ne oluyor?




28 Mart’ta anlaşmalı boşanacakları konuşulan Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinin yakınları evlilikte sorun olduğunu doğrulayıp, boşanma bilgisini yalanladı.

Bu dedikoduların çıkmasına sebep, Beren Saat’in yaptığı sosyal medya paylaşımları.


Yine sosyal medyasından bir cümle ya da tek bir fotoğraf ile yalanlamak ya da doğrulamak varken neden bu sessizlik?

Biliyorum ki her ikisi de bu tür haberlerle gündemde kalmayı seven tipler değil. Her ikisinin de bugüne kadar böyle tuhaf reklam oyunlarına prim vermişliği de yok.

E ne oluyor?


Benim anladığım, Beren Saat eşine kızgın veya kırgın. Ayarını da sosyal medya üzerinden, bizim değil sadece Doğulu’nun anlayacağı bir dilden veriyor.

İki öneri

1- KRAL LEAR: Hani mutlaka okunması gereken klasikler var ya, ‘Kral Lear’ da mutlaka izlenmesi gereken oyunlardan. Ben, Anadolu Efes’in desteklediği Oyun Atölyesi’nde izledim ancak farklı salonlarda da oynuyorlar. Bulduğunuz yerde kaçırmayın. Haluk Bilginer’in performansı geçen yıl ‘Kral Lear’ olarak sinemada gördüğümüz Anthony Hopkins ile yarışır. Bilginer dışında Arif Pişkin, Kaan Turgut, Hüseyin Sevimli ve diğer tüm oyuncular alkışlar size…

2- BİR BANKA SOYGUNU KOMEDİSİ: İlk beş dakika ‘eyvah’ dedim ama sonra acayip eğlendim. BKM ve Talimhane Tiyatrosu iş birliği ile Zorlu Performans Sanatları’nda sahnelenen oyunda Seren Şirince, Serhat Tutumluer ve Bora Akkaş başrolde. Bir dakika durmuyor oyun. Oyuncuların başarısı, diyalogların akıcılığı bir yana dekordaki yaratıcılık için bile görmeye değer. İzleyecek olanlara sürprizi bozmak istemem ama dikey sahne yapmak kimin fikriyse, bravo kendisine.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR