BKM’nin 24 Mayıs Cuma günü vizyona girecek filmi ‘Aykut Enişte’yi izledim. Onur Bilgetay’ın yönettiği Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ ve Ege Kökenli’nin başrollerini paylaştığı filmde Güven Hokna, Selen Domaç gibi başarılı oyuncular da rol alıyor.

Türk insanına özgü aile ilişkilerini, artık pek de bulamadığımız o ‘iyi kalpli enişte’ üzerinden hayli eğlenceli ve Yeşilçam sıcaklığında anlatan filmi izlerken “Bu insanlığa ne oldu ya” repliğini ben de sık sık tekrarladım.


Filmin en çok Atatürk Havalimanı’na saygı duruşu sahnesini sevdim. ‘Aykut Enişte’ onlarca filme ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’nda çekilen son film olarak, veda sahnesindeki ince göndermelerle de çok konuşulacak.

İyi niyetli değil




Malum tüm konumuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri. Sinirlerimi sağlam tutmak için sosyal medyadan mümkün olduğunca uzak duruyorum çünkü orada ‘ağzı olan konuşuyor’ yani ‘elinde klavyesi olan yazıyor’. Ama ne yazıyor belli değil. At izi ile it izi birbirine karıştı dedikleri tam da bu.


Örneğin Tarkan’ın CHP adayı için ücretsiz konser vereceği haberini gördüm. Kim uyduruyor nereden uyduruyor belli değil. Belli olan tek şey bu yalan dolan haberlerin iyi niyetle yapılmadığı…

Konser demişken



Bu yaz Harbiye Açıkhava’da yapılacak konserler de yavaştan netleşmeye başladı. Biliyorsunuz eskisi gibi bir ya da iki organizasyon şirketi tüm yazı kapatmıyor artık. Farklı farklı şirketler yapıyor konserleri. Ona göre de her şirketin tercihi olan isimler sahneye çıkıyor.


Bellona’nın sponsorluğunda Atlantis’in düzenlediği konser serisi 20 Haziran’da MFÖ ile başlayacak. Teoman, Yıldız Tilbe, Edis, Kenan Doğulu ile devam edecek ve 28 Haziran’da da Nilüfer ile son bulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR