Belli ki Ebru Yaşar’ın kocası, iki çocuğunun babası Necat Gülseven çok zengin. Marka spor otomobiller, yatlar, katlar, pahalı mücevherler havada uçuşuyor. Gün geçmiyor ki bir yerde, ‘Ebru Yaşar’a kocasından lüks hediye”, “Ebru Yaşar’a eşinden 2.5 milyon liralık duygulandıran hediye”, ”Kocası Ebru’ya servet döktü”, “Eşini lüks hediyelere boğdu”, “Kocasından Ebru’ya büyük sürpriz” haberi okumayalım. Bunun, ‘adını dağlara yazdırma’, ‘kulüp kapatma” vs. versiyonları da var…

Girin Google’a ‘Ebru Yaşar ve kocası’ yazın, son üç yılda ikili hakkında çıkan haberlerin tamamı bu başlıklar altında.

Necat Bey’in, basının haberi olmadan eve ekmek bile almadığından şüpheleniyorum.

Bir şarkıcıya eşinin ya da sevgilisinin hediyesi hele de pahalı ise pek tabii haber olabilir de bir kere, iki kere, hadi bilemedin üç. Haftalık dizinin konusu gibi düzenli olarak yapılan bu ‘basın duyurusu’ ile çift neyin peşinde onu anlamak mümkün değil.

En basiti, ‘görgüsüzlük’ desen, yeter ama hala mı görmediler!

Bu çiftin haberlerini okudukça, “Kocam bana Mars’ı alacak” diyen Ebru Gündeş’i mumla arar oldum...

Şamdan'dan Şeşbeş'e

İstanbul gece hayatının en sade ve en kaliteli kulübüydü Etiler Şamdan. 1975’ten 2000’lerin ortasına kadar kalitesinden milim taviz vermedi. Kulübün kapısından içeri girebilmek için şimdiki gibi para, tanıdık filan yetmiyordu. Belli bir sosyal statünün de olması gerekiyordu. Eğlence hayatında yeni nesille birlikte gelen yozlaşmaya dayanamadı ve 2010’lara gelindiğinde piyasadan yavaş yavaş silindi.

Sahibi Mehmet Tuna rahmetli oldu, bir devir de kapandı gitti.

Şamdan’la bütünleşen, işletme müdürü Selma Şeşbeş daha sonra başka kulüplerde çalıştı. Bir süre sonra da elini eteğini çekti gece hayatından.

Bu yaz Alaçatı’da ‘Şeşbeş Alaçatı’ ile eğlence hayatına geri döndü Selma Hanım. 40 kişilik bir restoran ve 150 kişilik kulübüyle.

Ortaklarından biri, kardeşi Leyla Şeşbeş. Mutfak Leyla Hanım’a bağlı. (Sayesinde hep zeytinyağlı-sarımsaklı yediğim deniz börülcesini ilk kez hiç sıcak, üstelik de deniz mantarlı ve parmesanlı yedim. Müthiş bir lezzetmiş meğer. Hemen evde yapılsın.) Diğer ortağı kulübün müzik kordinatörü olan DJ Fırat Tunçbaş. Bir diğer ortak da aynı zamanda İnsula Otel’in de sahibi olan İbrahim Bozbey. Bu dörtlü Şamdan çizgisindeki restoran kulüplerine kısa sürede de o eski Şamdan’cıları toplamayı başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR