Her yıl olduğu gibi bu yıl da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi nam-ı diğer Açıkhava'da düzenlenen konserler gelen talebe göre şekillendi. 5 gün için açılan Tarkan biletleri 1 günde tükenince konser sayısı 7 güne çıktıkigördünüz,merdivenler ve hatta protokol bölümünün bile satılıp hınca hınç dolmasına rağmen o da Tarkan severlere yetmedi. Eylül ayında Tarkan'ın yeniden 1 hafta sahnede olması planlanıyor.Sıla 4 günle açıldı ve biletler tükenince beşinci gün için de anlaşıldı. Duman, Goran Bregoviç, Sibel Can, Pentagram, Sertab Erener, Linet, Deniz Seki, Candan Erçetin, MFÖ, Yılmaz Erdoğan, Şebnem Ferah (ikinci kez), Anadolu Ateşi, Kenan Doğulu (ikinci kez), Funda Arar, Erol Evgin ve Ata Demirer Gazinosu’nun biletleri satışta.İstanbul için Açıkhava nasıl büyülüyse Muğla için de Bodrum Antik Tiyatro öyle. İstanbul konserlerinin hemen hepsi orada da gerçekleşiyor.Tarkan'ı merak ediyorsanız, satışlarda görünmüyor ama önümüzdeki ay onun da Bodrum'da sahneye çıkacağı konuşuluyor.

Hülya Avşar-Tanju Çolak'a inanmıştınız ama?




Niye inanamadık bu Adriana Lima-Metin Hara aşkına anlamıyorum. Hangi ortama girsem bu mevzu konuşuluyor. Hatta kız kardeşim “Yabancı gazetelere baktın mı, orada da var mı bu haberler?” diye teyit istedi benden. Hülya Avşar'ın Tanju Çolak'la beraberliğine şahit olmuş insanlar, neden Adriana Lima’nın Metin Hara’ya âşık olabileceğine inanamadı? Metin bir İngiliz ya da Fransız olsaydı hiç sorgulanmayacaktı ya, neyse... Adriana’nın eski eşi Marko Jaric de atla deve değil yani. Çiftin buluşmasını ve tatillerini programlayan yakın arkadaşım Başak'ı aradım. “Nedir bu işin aslı, neden bunlar 3 gündür sadece öpüşüyor?” diye sordum. Başak’ın anlattığına göre, aşk...




LIMA'NIN LİMANI




Metin bence gayet yakışıklı. Kaşının gözünün, boyunun posunun yerinde olmasının yanında esprili, sevimli, sevgi dolu, kültürlü, şefkatli ve en önemlisi de, 'sakin' biri. Erkekler şunu kaçırıyor, fırtınalardan geçen kadınlar sakinlik sever çünkü sakinlik güven verir. İkisi de vejetaryen, ikisi de alkol kullanmıyor, ikisi de mutluluğu dışarıda değil içeride arıyor. Lima şimdilik kendi limanını bulmuş gibi görünüyor. NOT: Benim aklımı tek kurcalayan, 45 derece sıcakta kışlık giysilerle görmek oldu Adriana'yı. Meğer Hırvatistan’a çocuklarını görmeye gitmiş. Hava yağmurlu olunca ayağında botlar üzerinde sweatshirt'üyle oradan gelmiş buraya. Ve Bodrum Havalimanı’nda cehennem sıcağına inince o da pişman olmuş botlarını uçakta değiştirmediğine.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR