Okuyunca çok güldüm. Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol'a kadar hayatına giren kim varsa, bir cümleyle harcamış.




Demiş ki "İş hayatım gibi özel hayatım da süper. Her şey çok güzel gidiyor, çok iyi anlaşıyoruz. İlk kez enerjimin bu kadar tuttuğu bir ilişkim var. Ümit'ten önceki hayatım patatesti. Artık havalara uçacak kadar mutluyum."




Herkesi ilk sanıyorsunuz




Kadınlar çoğunlukla böyledir; son sevgilim en sevdiğim... Daha önce yaşadıkları için ‘patates' demeseymiş iyiymiş ama hissettiği bu işte.




Geçen yıla kadar o dönemki sevgilisi Ozan Öğüt'ün ‘hayatının erkeği' olduğunu söyleyen Hande Yener, yıllar önce de Kadir Doğulu ile nişanlıydı. Doğulu için "Kim ne söylerse söylesin. Ben kalbimi, gönlümü bu aşka sonuna kadar açtım. Dolayısıyla biz çok derin bir şey yaşıyoruz. İlk defa bu ilişkimde kafamda soru işareti yok. Bu da uyumdan kaynaklanıyor" diyordu.




Daha da eskiye gideyim. 2003 yılında Moris Kohen ile birlikteydi ünlü şarkıcı. O zamanlar da yaşadığı beraberliğe ‘nazar' değecek diye korkuyor, "Birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Her konuda çok iyi anlaşıyoruz" açıklaması yapıyordu.




Samimiyetsizlik değil




Örnekleri çoğaltabilirim. Ancak asla Hande Yener için ‘samimiyetsiz' diyemem. O anda ne hissediyorsa onu söylüyor ve kadınların çoğu, bir erkekle mutlu olduklarında ondan öncesini yok sayıyor.




THY ortaklığı sadece reklamda kalmasa...




Jean Reno ve Morgan Freeman en sevdiğim iki yabancı oyuncu. Freeman'ın Türk Hava Yolları'nın yeni reklam yüzü olmasına galiba öncelikli olarak bu sebepten çok sevindim. Ama başka şeyler de var...




Yok, ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'ı desteklediği için siyasallaştırılması değil. O, bunların çok ötesinde bir isim.




Mesela pilotluğu ve hayranlıkla takip ettiğim belgeselleri. Yıllardır, yapımcısı ve sunucusu olduğu belgeseller hazırlayan Freeman, bu sayede Türkiye'nin çeşitli bölgeleri de dahil dünyada ayak basmadık toprak bırakmadı.




Türkiye'de bir belgesel




National Geopraphic, Discovery Science gibi kanallarda yayınlanan belgesellerinde dünyayı, evreni, inançları ve insanı araştırdı Freeman. Hatta bu belgesel serilerinin birinde "Dünyadaki en güzel ve en akıldan çıkmayan seslerinden biri Müslümanların namaza çağrısıdır" diyerek kendi sesinden bir ezan denemesi yapmış ve Müslümanların büyük sempatisini kazanmıştı.




Freeman ile THY'nin ortaklığı belki sadece reklam filmi ile kalmaz. Bir bakmışız, THY bir büyük projeye öncülük etmiş, bizim topraklarımızda bizim bile çoğunu bilmediğimiz tüm o kültürel ve tarihi mirası anlatan belgesel serileri çekip dünyaya tanıtıyor...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR