Önümüzde on günlük bayram tatili var... Çoğu insan mesai bitimi biraz dinlenmek adına tatil yoluna çıkacak... Kimi ailesinin yanına gidip hasret giderecek kimi Ege ve Akdeniz'de deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını çıkaracak.

HT Kulüp ekibi yaz sezonu boyunca Göcek, Bodrum, Çeşme gibi gözde tatil merkezlerindeydi. En doğru, en tarafsız haberleri sizler için anbean htkulup.com internet portalımızdan, HT Kulüp gazete sayfamızdan, Bloomberg HT Magazin ve Habertürk ekranlarında yayınlanan HT Kulüp isimli tv programızdan sizler için yayınladık. Dopdolu bir yaz geçirdik. Bayramdan sonra okulların açılmasıyla birlikte herkes şehre geri dönecek. Okulların açılmasıyla tatlı telaşlarımız başlayacak.

Sonbahar başlamadan önce 10 günlük bayram telaşını yazmak istiyorum. Tatilciler bugünden itibaren yollara düşecek. Havalimanları ve karayolları yine dolup taşacak. Trafiğe çıkmadan önce hepinizi dikkatli olmaya çağırıyorum. Lütfen uykusuz direksiyon başına geçmeyin, mümkünse iki şoförle yola çıkın. Gideceğiniz yere sağ salim varın. Sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler de bayram rotalarını çoktan belirledi. Yurtiçinde tatil yapacak ünlü isimler, genelde tekneleriyle Ege ve Akdeniz'in mavi sularına yelken açacak. Yurtdışını tercih edenler de Mikonos, St. Tropez, Ibiza gibi dünyaca ünlü tatil merkezlerinde 10 gününün tadını çıkaracaklar.

HT Kulüp ekibi yine bayram tatilcilerinin nabzını tutmak üzere Bodrum, Çeşme, Alaçatı, Göcek ve daha birçok tatil adresinde sizler için iş başında olacak. Yine özel haberlerle tarafsız, ilkeli bir şekilde haberlerimizi sizlere sunacağız. Eminim ki siz de büyük bir keyifle bayramda kim, nerede tatil yapıyor okuyacaksınız.

Yola çıkacaklara tekrar iyi yolculuklar diliyerek şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.

Her gününüzün bayram tadında geçmesi dileğiyle...

Mutlu bayramlar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR