Uzun ve yorucu okul döneminde bunalan çocuklarına bir nebze olsun nefes aldırmak isteyen sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler, yarıyıl tatilinde çocuklarını kayağa götürdü.

Geçtiğimiz cuma günü yola çıkan ünlüler, soluğu Courchevel, Megève ve Val d'Isère gibi dünya jet-set'inin göz bebeği kayak merkezlerinde aldı.

Önce yurtiçinden başlayalım... Her sene yılın bu aylarında Bolu'daki dağ evinde tatil yapan Cem Hakko ile Ronit Gülcan, arkadaşlarıyla Kartalkaya'da buluştu. Uludağ'da sahibi oldukları otelde konuklarını ağırlayan Bahar Şer ile eşi Ozan Şer, bu sömestrde yine Uludağ'daydı. Yine turizmci Gülşah Alkoçlar ile eşi Ender Alkoçlar da dağda hem iş hem tatil yaptı. Alkoçlar çiftinin kızları Neslişah ile Aslışah da çocukluklarından bu yana gittikleri Uludağ'dan vazgeçemedi.

Bu sene rotayı Kartalkaya'ya çeviren İzzet-Didem Antebi çifti, kızları Mila'yı karne hediyesi olarak kayağa götürdü. Öznur Yakın ise yakın arkadaşı Bilge Eren'le Kartalkaya'daydı. Kartalkaya, bu kış en yoğun dönemini yaşıyor. Pınar-Murat Talay çifti, çocuklarına kayak dersi aldırmak için Bolu'daydı. Pınar Talay'ın kızkardeşİ Derya Ayaydın da ablasına tatilde eşlik etti. Snowboard yapmak isteyen Derya Hanım, saatlerce hoca eşliğinde çalıştı.

Bu sene kayak için yurtdışını tercih edenler de çok oldu. Vakko'nun ortaklarından Rıfat Elhadef, eşi Marina Hanım ve çocuklarıyla İtalya Cortina'da kayağa gitti. Cem-Hülya Kalyoncu, Nazlı-Aksel Goldenberg, Etel-Rober Baler, Fatoş-Emir Sarıgül, Mehmet-Melisa Mutlu, Bora-Aslı Pehlivanlar Courchevel'deki pistlerde doyasıya kayak yaptı.

Çocuklarına kayak yaptıran kendileri de arkadaşlarıyla sosyalleşerek keyifli zaman geçiren sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler, okullar açılana kadar dağda keyif yapacak. Kayak sezonunu açan sosyetenin, tatil adreslerini ve renkli tatil görüntülerini anbean bizlerden takip edebilirsiniz.

İyi haftalar




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR