Artık yaz geldi, ünlü isimler havaların iyice ısınması ile birlikte soluğu Göcek ve Bodrum’da almaya başladılar.




Yaz aylarında objektiflere yansıyan sürpriz aşklar çok konuşulur öyle ki gözlerden 'ırak' tatil aşkları yaşayan ünlü isimler 'yaz' aşklarının objektiflere yansımasına kendileri bile şaşırırlar. 19 Mayıs itibarı ile Göcek müdavimleri özel tekneleri ile mavi koylara yelken açtılar. HT KULÜP muhabirleri de tabii ki oradaydı. Bu yılın ilk ismi genç iş adamı Roman Mağazalarının Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Toplusoy oldu. Buğra Bey, bir süre önce yeni bir aşka yelken açtığı oyuncu sevgilisi Ceyda Ateş ile birlikte yeni teknesine atlayarak Göcek Koyları'na açıldı. Özel haber muhabirimiz Hakan Yağcı genç sevgililerin romantik tatillerini görüntüledi ve HT Magazin sayfalarına taşıdı. Bu aşkta böylece tescillenmiş oldu ilk kez HT Kulüp sayfalarında okuduğunu sürpriz aşkın kahramanları yaz sezonununda startını vermiş oldular.




Göcek müdavimleri arasında yer alan ve sezonu açan bir diğer ünlü isim ise başarılı işadamı Cem Hakko ve hayat arkadaşı Ronit Gülcan’dı. Sportmen yaşam tarzları ile de bilinen ikili Göcek’in berrak sularında sörf yapıyorlardı. Her yaz Göcek, Çeşme ve Bodrum’da tatil keyfi yapan Gülcan ve Hakko, hem iş stresinden kurtulmak hem de minik bir aşk tatili için yine müdavimi oldukları koylarda objektiflerimize yansıdılar.




Bodrum’da 19 Mayıs itibarı ile hareketliydi. Bir çok ünlü isim ülkemizin gözde tatil merkezi Bodrum’da buluştu. Her ne kadar tatil sozunu için Bodrum daha o alıştığımız hareketli günlerini yaşamasa da en azından işletmeciler yaz sezonunu şimdiden açtılar.




Ve Çeşme... Güzel İzmir’in gözde tatil merkezi Çeşme de 19 Mayıs itibarı ile sakin ve sessiz olsa da müdavimleri daha çok akşamları Alaçatı’da bir araya geldi. 2 günlük Çeşme tatili için İzmir’e gelenler yaz ayları için şimdiden revzervasyonlarını yaptırdılar bile...




2013 yaz sezonunu bu hafta itibarı ile açtık, herkese aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yaz sezonu geçirmelerini diliyorum... Hayatınızdan güneşli günler eksik olmasın...




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR