Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ 20 yaşında birlikte olmaya başlamışlar. Ve geçen 11 sene içinde defalarca ayrılmışlar.

Özcan Deniz ve Fahriye Evcen'in de böyle bir hikâyesi var. Bu kadar uzun olmasa da evet onlar da defalarca ayrılıp barıştılar. Olmadı mı olmuyor işte. Özellikle de bu camianın içinde olduğunuz zaman zor oluyor. İki taraf da çok şey biliyor, çok göz önünde, yaşananlar çok baskın. Çok fazla dedikodu var. Ego çok yüksek.




Peki sürdüren nasıl sürdürüyor. Birçok ünlü isim de ilişkilerini pek güzel sürdürüyor. Çünkü:




1-Egoyu en aşağıya çekiyorlar.


2-Sen daha iyisin, ben daha iyiyim tartışması yapmıyorlar.


3-Senin dizin tuttu, benim dizim tutmuyor kaygısına girmiyorlar.


4-Kızlar sana bayılıyor, erkekler sana âşık ama benden nefret ediyorlar gibi tuhaf duygulara kapılmıyorlar.


5-Kim daha çok para kazanıyor tartışması yapmıyorlar.


6-Canlandırdıkları rolleri kapıda bırakıp eve öyle giriyorlar.




BÖYLE YANIT DOSTLAR BAŞINA




GEÇEN hafta Meryem Uzerli-Can Ateş ikilisinin arasının limoni olduğunu yazmıştım. Çünkü ayrıldıklarına dair kulağıma bir sürü haber geliyor. Ama ben inanmıyorum. Kendileri de yanıt vermedi.


Haklarında çok dedikodu var demiştim. Cumartesi günü de bizim gazetemizde "Biz ayrılmadık" başlıklı bir haber vardı. Yani bana pek güzel yanıt vermişler. Dudak dudağa, yanak yanağa müthiş. Bu kesinlikle Meryem Uzerli'nin fikridir. Bayıldım ve bu kadını bir kez daha sevdim. Cesur ve akıllı. Süper hareket.




Zehra'nın isyanı




KAYA Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın kızı Zehra sevgilisiyle yakın halde yakalanınca anne ve babasını kızdırmış. Ama o da kızmış ve "Ben annem gibi olmak istemiyorum. Doğal yaşamak istiyorum" diye isyan etmiş. Bu isyanı 16 yaşında Türkan Şoray'ın kızı Yağmur da yapıyordu. Ama şimdi öyle bir isyanı yok. Mesela İbrahim Tatlıses, Derya Tuna'nın oğulları İdo da isyan ediyordu.




Ama şimdi bakıyorum da DJ'lik yaparken basına poz veriyor. Yapacak bir şey yok. Zehra da alışacak hatta öyle ki, fotoğrafları çekilmediği zaman isyan edecek. Çünkü doğduğu gün hastaneden çıkarken yüzlerce basın mensubu onun fotoğrafını çekmek için bekliyordu. O farkında olmadan genlerine bu durum yerleşti. Artık fotoğrafı çekilmezse rahatsız olur, o farkında değil aslında.




Dikkat ediyorum da;




- RENKLİ kıyafetleri tercih eden Ahu Yağtu, Cem Yılmaz'la evlendikten sonra onun gibi siyah giyinmeyi tercih ediyor artık.


Bazıları da "Doğum sonrası kiloları veremediği için öyle" dese de bence etkilenme var.




- REVENGE dizisinde kadın oyuncular Harvey Leger tarzı dapdar elbiseler giyiyorlar. Malum İntikam' da onun yerli versiyonu olduğu için sadık kalmaya çalışıyorlar ama farkına değiller ki, bizim hanımların popoları ve göbekleri var. Kocaman çıkıyorlar. Bu arada Beren Saat'in bu bölümde giydiği Özgür Masur tasarım derin dekolteli kıyafeti oldukça ilgi görmüş. Özgür'ün telefonu durmamış. Yüzlerce sipariş almış.




Büyük panik




KAYIP Şehir" dizisinin Zeynep'i Şebnem Hassanisoughi, önceki gün erkek arkadaşıyla Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülendi. Sabahın erken saatlerinde erkek arkadaşıyla kahvaltı yapan Hassanisoughi Cihangir sokaklarında gazetecilerin kendilerini çektiğini fark edince hayli sinirlendi. Gazetecilerin soru sormalarına fırsat vermeden hızlı bir şekilde uzaklaşan oyuncunun adı daha önce aynı dizide rol arkadaşı olan İlker Kaleli ile aşk dedikodularına karışmış ve hemen akabinde İlker Kaleli'nin Gökçe Bahadır'la aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.




Siz uyurken




■ REHAB 04.00 tuvalette iki kız kendi aralarında para alışverişi yapıyor. Kızlardan biri, "Bu parayı al sabah taksiyle gel. Bizimkiler uyanmadan hemen seni eve alacağım. Evde uyuyor izlenimi vereceğim" diye tembih ediyordu.




■ WHITE MILL 01.00'DE barda oturan iki kız kendi aralarında küs oldukları bir adamı çekiştiriyorlar. Maşallah çocuğu öyle bir çekiştirdiler ki sanırım boyu uzamıştır. Bu arada çocuk sürekli dişlerini gıcırdatıyormuş, onu da öğrenmiş oldum. Tanımıyorum ama tabii...




■ ORTAKÖY IŞIKLAR 03.00 bir adam arabadan indi, yanında duran taksinin kapısını açtı ve taksi şoförünün boğazına sarıldı.


Taksinin de müşterileri vardı içinde bu arada. Zor ayırdılar adamla taksiciyi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR