Bu sene Allah izin verirse meslekte 18'inci yılımı kutlayacağım. Ama inanın son zamanlarda yaşanan magazin olayları beni şaşırtıyor.


Yani bir tuhaflaştı.




Yeni neslin ünlüleri bir tuhaf, yeni neslin eski isimleri bile bir tuhaf. Eski magazin şifrelerini uygulamaya çalışıyorlar ama başarılı olamıyorlar.




Gelin bir göz gezdirelim. Bakalım neler oluyor...




Mesela Gülben Ergen ortaya bir polemik konusu attı. Ve polimiğe girecek kişi olarak da Sibel Can'ı seçti. Ancak Sibel Can, "Benim Hülya Avşar gibi hiç vaktim yok. Gülben ile polemik yaşayamam" diyerek geri geri çekildi.




Olay Hülya Avşar'a da soruldun. O da, "Aman beni bulaştırmayın" dedi.




Ve ortada Gülben Ergen ile ezeli rakibi Seren Serengil kaldı.




Seren Serengil'de Gülben Ergen'in hep unutmak istediği her şeyi ona tekrar tekrar hatırlattı. Açtı ağzını yumdu gözünü. Gülben Ergen'e "Aman ben ne ettim. Yanlış yaptım" diyerek geri adım attı ve pişmanlığını dile getirdi.




Ama eski dönem olsa kesin bu polemik uzardı. Ama uzamadan kısa sürdü. Çünkü 2000'li yıllarda bu tarz polemik haberleri artık uzamıyor. Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın uzamıyor.




Aşk olayları da bir karışık. Hatta karmakarışık. Bakınız Serenay Sarıkaya ve Tolgahan Sayışmana... Ne yaptıkları belli değil. Çıkıyorlar mı, birlikteler mi, sevgililer mi? Yani olayı onlarda bilmiyor ki, bizler magazinci olarak doğrusun bilip sizlere aktaralım. Onlar da, "Hala karar veremedik" demişler.




Allah allah...




Eskiden kendilerinden söz ettirmek isteyen ünlüler aşk yaşıyor gibi yapıp günlerce bu oyunu sürdürürledi. Ya da hiç ses çıkartmaz gazeteciler ile köşe kapmaca oynarlardı.


Yani yeni nesil ne diyeceğini de ya da ne yapacağını bilmiyor. Hala karar veremedik diyerek olayı kestirip atıyorlar.




Kıvanç Tatlıtuğ, Azra Akan'ın da öyle.. Birlikteler ama onlar da "Birlikteyiz" demeye çekiniyorlar. Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç da öyle... Ne yaptıkları belli değil. İki gün birlikteler üçüncü gün ayrılıyorlar.




Sonra ne diyeceklerini onlar da bilemiyor.




Tuhaf karışık, karmaşakarışık.




Ama yıl biterken magazinden umutluyum. Yıl bitmeden güzel magazin bombaları patlayacak inşallah.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR