Badem göz...

Kalın dudak...

İnce surat...

Kaş kaldırma...

Gibi estetik müdahale sadece kadınların ilgi alanı zannediyorsanız fena halde yanılıyorsunuz.

Bu müdahalelerin çoğunu erkekler kadınlardan çok daha iyi biliyor.

Hatta sık sık aralarında konuştukları gibi, kadınların da neler yaptırdıkları şak diye anlıyorlar.

Hatta bazıları, "Dudakların çok güzel olmuş, doktorunun adını versene karıma da vereyim", "Kaşlarını kim kaldırdı", "Göz kapaklarını kim yaptı", "Seda Sayan'ın doktoru" falan diye konuşuyor.

Hiiiiç abartmıyorum. Aynen de böyle oluyor.

Çünkü sokakta gördükleri bir yüzü beğeniyor, karısını da öyle görmek istiyor. Yani anlayacağınız bu güzellik dayatması bizim hayatımızdan kolay kolay çıkacak gibi gözükmüyor.

Yurdum cevizini ben neden pahalı yiyorum

Önceki gün ceviz almak için kuruyemişçiye girdim. Kahramanmaraş cevizi kilosu 490 TL. Şili cevizi kilosu 360 TL'ydi. Özellikle, "Etiketleri yanlış mı koydunuz. Neden yurdum cevizi daha pahalı? Şili cevizi daha pahalı olması gerekmiyor mu? Sonuç olarak yurt dışından geliyor. Gümrük mevzusu var. Yol var, o var, bu var" dedim. Satıcı kadın "Bilmem ki!!!" dedi. E haklı nerden bilecek? Nereden baksan mantıksız çünkü. En iyisi "Bilmiyorum" deyip işin içinden çıkmak. Bu kadar sessiz kalma Gülşen Gülşen uzun süredir sessiz. Hatta "Yılbaşı gecesi sahneye çıkacak" diye çıkan haberleri de menajeri yalanladı. En başından bu yana yazıyorum, yaşadığı kötü bir durum. Gerçekten kolay kolay üzerinden atılacak bir durum değil. Ancak Gülşen'in bu durumdan acilen sıyrılması ve yeni bir şarkı çıkartması gerekiyor. Sahneye çıkacak. Yeni şarkısını söyleyecek ve inecek bitti. O şarkı dile dolandı mı, ki bence Gülşen şarkısı her daim dile dolanır, işte o zaman her şey unutulur. Gülşen de yoluna devam eder. Bu yüzdendir ki, bu kadar sessiz kalman iyi değil Gülşen. Hadi harekete geç.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR