Röportaj: Hakan YAĞCI

Fotoğraflar: Onur AYDIN

-Feryal Hanım, Bodrum tatiliniz nasıl gidiyor?

Tatil güzel, yaz güzel. Türkiye cennet biz gerçekten cennette yaşıyoruz. Ben İstanbul'u çok seviyorum. İstanbul bana göre dünyada en güzel şehir. Tatil beldelerimizde birbirinden güzel... Geçen bayram Antalya'daydım. Temmuz ayında Bodrum'da olmayı seviyorum arkadaşlarım, dostarım var.

-Bodrum sizin için neyi ifade ediyor?




Bodrum'a uzun senelerdir geliyorum. Burada zaman içinde işler de yatırımlar da yaptık. Bodrum'da o kadar çok koy ve mekan var ki farklı zevkleriniz ve farklı hobilerinizi de yapabiliyorsunuz. Çünkü zaman içinde çok değişti Bodrum, 20 yıldır geliyorum. Eskiden böyle değildi Bodru. Şimdi lüks eğlence merkezleri, çok lüks restoranlar açıldı. Eskiden çok salaştı. O zamanlarını da biliyorum. Bodrum'da nasıl yaşamak istiyosanız öyle yaşayabilirsiniz. İsterseniz herkesten uzak bir köşeye çekilip kafanızı dinleyebilirsiniz, isterseniz insanları görebileceğiniz ortamlara girip insanlarla içi içe olabilirsiniz. Ben çok fazla denize giremiyorum doğal olarak deniz keyfini çok yaşayamıyorum. Ama biraz açılıp tekneyle gidince belki daha rahat oluyor çünkü sağolsun paparaziler... (gülüyor)

-Bikinili fotoğraflanan ünlülerle ilgili neler düşünüyorsunuz?

Ben pek sevmiyorum. Çok isteyerek de verdiklerini zannetmiyorum. İnsanları bir şekilde herhalde yakalanıyorlardır diye düşünüyorum ama ben pek tercih etmiyorum. Onun için elimden geldiğince öyle görüntünün olmamasına çabalıyorum. Bodrum'da pek elde olmuyor, insanlar yakalanıyor bir şekilde çünkü denize de girmek istiyor insan. Deniz o kadar güzel ki artık yakalanınca da yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. Napsın herkes bir şekilde bu güzel denizin tadını çıkaracak.



-Tarzınız herkes tarafından çok beğeniliyor. Bunun için özel bir danışmanınız var mı?

Yok. Ben hayatımda hiç moda konusunda danışman tutmadım. Danışmanla çalışılmasını doğru buluyorum. Ama bizim zamanımız da böyle şeyler yoktu. İnsanın zaman içinde oluşuyor zevki, zaman içinde hatalar yaparak doğruları buluyor.

-Giyim tarzını beğendiğiniz isimler var mı?

Var tabii. Arkadaşlarım var beğenerek takip ettiğim. Yurtdışından da var takip ettiklerim. Sosyal medya başka bir dünya yarattı. Sosyal medyadan artık herkes, herkese çok rahat ulaşabiliyor. Eski zamanla şimdiki zaman çok farklı onun için de herkes bizlere çok rahat ulaşıyor. Biz de başkalarına çok rahat ulaşıyoruz.

-Daha çok neler soruluyor?

Kıyafet markası gibi şeyler soruluyor daha çok. Çocuklarıyla ilgili, annelikle ilgili sorular soruyorlar. Bende o tip sorulara cevap vermeyi seviyorum.



-Sosyal medyadan çok ciddi para kazananlar var. Siz bu yola başvurdunuz mu hiç?

Öyle bir yola başvurmadım. Ama sosyal sorumluluk projesi amaçlı olabilir.

-Hâlâ resmi olarak Kemal Gülman'la evlisiniz. Uzun bir boşanma davası süreci yaşadınız...

Evet benim eşimle boşanma sürecim devam ediyor, mahkemedeyiz şu anda. İlk mahkeme İstanbul'da görülmüştü sonra Yargıtay bozdu davayı. Yeni baştan boşanma süreci başladı. Hayırlısı olmasını diliyorum. Mühim olan istediğimiz şekilde neticelenmesi.

-Eşinizle görüşüyor musunuz? Oğlunuz Aslan Kemal, süreçten nasıl etkilendi?

Yok hayır görüşmüyoruz kendisiyle. Aslan Kemal, adına konuşmak istemiyorum doğrusunu isterseniz. Aslan Kemal, 22 yaşında bu sene üniversiteyi bitirdi. Artık kendisi bir birey olduğu için onun hakkında söz söyleme hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum. Onun bu konu hakkında yorumları kendine ait ama herhalde etkilenmiştir diye düşünüyorum.






-Kemal Gülman, Aslan Kemal'i göstermediğinizi iddia ediyordu. Göstermiyor musunuz oğlunuzu?

Olur mu öyle bir şey? 22 yaşında Aslan Kemal, göstermemek diye birşey söz konusu olabilir mi? 22 yaşında gençleri görüyorsunuz benim oğlumu babasına göstermemem diye birşey söz konusu olabilir mi? Yani sizde biliyorsunuz ki böyle bir şey komik, cevap bile vermesi komik oluyor.

-Boşandıktan sonra Gülman soyadını kullanmaya devam edecek misiniz?

Ben bunun tamamen oğlumun kararı olacağını düşünüyorum. Çünkü şu anda onunla aynı soyadını taşıyoruz. Benim oğlum biraz tutucu biri. Benim ona saygım da sevgimde sonsuz. O gün geldiğinde vereceğimiz ortak bir karar olur bence. Onunla aynı soyadını taşımamı isterse aynı soyadını taşırım yoksa değiştirebilirim. Yani o tamamen onunla birlikte verebileceğimiz bir karar.

-Aslan Kemal verecek yani kararı?

Birlikte vereceğimiz karar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR