En az iki milyon dolarlık yatırımlarıyla turizm sektörünü canlandıran işletmecilerin ortak kararı: "Bodrum son yılların en iyi sezonunu yaşıyor"




Rojan Epözdemir-Emre Yavuz Güren-Emir Efe Türedi-Türkbükü Chance Beach




"Sektörde farklılık yaratmayı amaçlıyoruz. Genç ve dinamik bir ekibiz. Bu sene ilk yılımız ve deneme yılımız olacak. Kendimize güveniyoruz. Ciddi bir yatırım yaptık."




Cemal Yarar-Türkbükü Mavi Otel




"Bu sene geçmiş yıllara oranla her taraf daha dolu. Akşam restoranlarda kulüplerde yer yok. Ramazan ayı Bodrum'u ilk 10 gün etkiledi. Türkbükü'nde yabancı turist yok, genelde yerli turiste hizmet veriyoruz. Bodrum merkez, Bitez, Ortakent'te yabancı turist daha yoğun. Türkbükü'nde büyük otellerde yabancı turist konaklıyor. Bu sezon çok iyi geçeceğe benziyor."




Yüksel Yılan-Nedim Binler-Türkbükü Sess




"Biz A plus müşteriye hitap ediyoruz. Eskiden Bodrum’a zengin müşterinin gelmediğine dair bir inanış vardı ama artık bu kırıldı. Biz bunu verdiğimiz hizmetle kırdık. İşadamları çocuklarını bize eğlenmeye gönderiyor. Yaptığımız büyük yatırımları tek sezonda alabilmemiz mümkün değil. Biz markamızı büyütüyor, ona yatırım yapıyoruz."




Gökhan Öztürk-Yalıkavak Magi Beach




"Bir aile kuruluşuyuz. Kira kaygımız yok. Her sene ufak yatırımlar yapıp kendimizi geliştiriyoruz. Kira ödemediğimiz için rakiplerimize göre çok daha şanslıyız. İlk başlarda tamamen aileler bizi tercih ediyordu şimdi genç müşterilerimiz çoğunlukta. 18 yaşındaki bir genç kız da güvenle bizde eğlenebiliyor. Bu sezon Ramazan Bayramı dolayısıyla inanılmaz yoğunluk yaşadık. Diğer senelere nazaran bu sezon çok daha iyi geçiyor daha da iyi olacağına inanıyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR