İnsan gücüne yatırım yapıyor

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı ve Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD) Danışma Kurulu Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar konuşmasında "NEYAD, çok sayıda gence eğitim bursları vererek ülkemizin ihtiyacı olan insan gücüne yatırım yapıyor. NEYAD'ın özellikle eğitim alanına katkılar sunarak pırıl pırıl gençler yetiştirme noktasında parlak bir yer edinmesini umuyor, buna inanıyorum" dedi.

NEYAD'ın yardımsever kadınları

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD), geçtiğimiz akşam Haliç Kongre Merkezi'nde iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine iş, siyaset ve cemiyet dünyasından pek çok saygın isim katıldı. İftardan elde edilen gelirin tamamı lisans, yüksek lisans ve doktora desteği olarak genç kızların eğitiminde kullanılmak üzere derneğe bağışlandı.

Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen iftar yemeğine; Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Şeyma Döğücü, İstanbul Valisi Vasif Şahin'in eşi Şeyma Şahin'in yanı sıra Feryal Gülman, Bahar Şer, Meltem Demir ve Beyza Uyanoğlu gibi isimler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR