İkiz kızları Lal ve Mila ele avuca gelmeye başladıktan sonra kendine ait bir iş kurmaya karar veren Derin Mermerci Aydın, uzun zamandır üzerinde çalıştığı dijital yaşam tarzı platformunu geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir davetle tanıttı. Beymen Zorlu Center’daki davette Derin Hanım’ı başta annesi Ender Mermerci ile kardeşi Tansa Mermerci Ekşioğlu olmak üzere sosyeteden yakın arkadaşları Nevbahar Koç, Şule Zorlu Cümbüş, Aylin Saruhan, Zeynep Çarmıklı, Sernur Çiftçi, Aslı Hotiç, Arzu Atabarut ve Lerzan Boyner’ın de aralarında yer aldığı isimler yalnız bırakmadı. Davette aynı zamanda, Derin Mermerci’nin dünyaca ünlü moda markalarının 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonlarından seçtiği kreasyonlar da yer aldı. Gerçekleşen açılış tanıtımında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Derin Mermerci Aydın, sadece HT Kulüp'e samimi açıklamalarda bulundu.




'Sitem bana iyi geldi'




*Derin Hanım, yeni sitesiniz hayırlı olsun. Duygularınız neler?




D.M: Bugün kendi sitemin ilk tanıtımıydı. Sitem hepimizin birbirine ilham vereceği, her alanda (yiyecek-içecek, moda, stil, seyahat, sağlık, çocuk, kitap, fuar, festival) bilgi içeren bir sitedir. İçeriğin samimi olması en önemli faktör ve karşılığını bulması da çok önemli. Dolayısıyla bu zor bir süreç. Her gün yeni içeriklerin karşılığını bularaktan yerine gelmesi lazım. Okuyoruz, araştırıyoruz. Onun dışında herkesin stili bence kendi duruşuyla alakalı bir şeydir. Ben sitemin iyi olduğunu düşünüyorum. En azından bana çok iyi geldi. İlham alarak yazıyorum. Eksik olmayın sizde geldiniz çok sağolun.




*Bu siteyi kurma fikriniz nasıl oluştu?




D.M: Çok insan bana 'Derin senin Instagram'ında takipçilerin hep sorular soruyor. Saçınızı kim boyuyor, bu kitabı nerden bulabiliriz, nasıl bu kadar formdasınız? gibi böyle çok sorular geldi. En son Mikonos'ta kendi tasarladığım bir mücevheri takıyordum. Arkadaşlarım bana gelip 'Derin, bu yüzüğü çok beğendik. Sen tasarlamışsın, bize de tasarlar mısın? Niye bunu işe çevirmiyorsun?' dediler. Herkesin beni bir şekilde itmesiyle oldu ve kendimi burda buldum.




Onur AYDIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR