Yeni yıla yeni heyecanlarla başladık...

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Sosyete ve iş dünyasının temsilcileri, senenin son ayını oldukça yoğun bir tempoda geçirdi. Ve 2014'e ise gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki tatil merkezlerinde 'merhaba' dedi.

Uludağ bu sene kar yağışının az olmasından dolayı sezonu sakin açtı. Ama her sene yeni yıla Uludağ'da girmeyi adet edinmiş belli başlı birkaç isim yılbaşına Uludağ'da girdi. Alkoçlar Otelleri'nin sahibi Ender Alkoçlar, eşi Gülşah Alkoçlar ve kızı Aslışah Alkoçlar misafirleriyle birlikte bereket getirmesi için nar kırarak yeni yıla umutla başladı. Ama ailede bir kişi eksikti. Büyük kızları Neslişah Alkoçlar, yeni sevgilisi Engin Altan Düzyatan ile Paris'te romantik bir şekilde 2014'ü karşıladı. Yeni âşıklara mutluluklar diliyorum.

Yeni yıl kutlamaları özellikle İstanbul Nişantaşı'nda renkli anlara sahne oldu. Bir yılbaşı klasiği olan Park Şamdan'da ünlü isimler eğlendi. Öte yandan Kartalkaya'da sosyetenin kayak sever isimleri bir araya geldi.

Gelelim yurtdışında 2014'ü karşılayanlara... Kosif Ailesi'nin Brezilyalı gelini Evelize Kosif, yeni yıla kendi ülkesinde girmek istedi. Eşi Hakan Kosif'i de yanına alan Evelize Hanım, karnavalı ile ünlü olan şehir Rio de Janeiro'da havai fişek gösterileri eşliğinde yeni yılı karşıladı.

Sosyetenin gözde güzellerinden Alpin Şahin ile nişanlısı Hikmet Albayrak ise Londra'da yeni yıl tatilini geçirdi.

Kumarhaneleriyle ünlü olan Las Vegas'ta ise Sanem - Ralf Tezman, Fulya Cinisli ile sevgilisi Levent Ceylan'ın aralarında bulunduğu grup, 2014'e muhteşem bir giriş yaptı.

Uzun süre flört eden Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu, 2014'e evli girmek istedi. Ve 2013'ün son günlerinde asıl bombayı Miami'de evlenerek patlattı. Yeni evlilerin bu kararı başta Mutlu Ailesi'ni olmak üzere herkesi çok sevindirdi.

Yeni yılın ikinci günü Mutlu Ailesi'nin sevinci ikiye katlandı. Zeynep Mutlu'nun ağabeyi Mehmet Mutlu ikinci kez baba olmanın sevincini yaşadı. Bebeklerine Murat ismini koyan Mehmet-Melisa Mutlu çifti, tıpkı soyadları gibi bir yıla başladı. Murat bebeğin gelmesi, Mutlu Ailesi'nde bayram havası yarattı.

2013'ün aksine 2014 sosyetemiz için çok güzel ve umutla başladı. Dilerim yeni yıl sizin için de güzel haberlerle başlamıştır.

Ben de yeni yılınızın güzel geçmesini diler herkese mutlu, umut dolu ve heyecanlı bir yıl dilerim.

İyi haftalar..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR