2012 yılının bomba haberi haftasonu geldi… Sosyetenin genç çiftlerinden Aslı-Volkan Ekinci, iki yıllık evliliklerine nokta koyma kararı almış ve mahkemeye başvurmuşlar.



Peki ünlü çiftin boşanmaya götüren nedenler neydi? Aslına bakarsanız sosyetenin en gözde kızları arasında yer alan Aslı Üstünkaya ile 2 yıllık eşi Volkan Ekinci’nin evlilikleri de sancılı olarak başlamıştı. Çift kısa bir flört döneminin ardından 5 Şubat 2010 tarihinde sürpriz bir kararla Paris’te evlendi. Bu evlilik haberi sosyetede sürpriz olarak karşılanmıştı.




İş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden Yasin-Heves Ekinci çiftinin oğulları Volkan Ekinci, Beşiktaş Külübü eski başkanlarından merhum Mehmet Üstünkaya’nın kızı Aslı Hanım’a o kadar aşık olmuştu ki Aslı Hanım’ın Yeniköy’deki yalısına günlerce kırmızı güller göndererek aşkını ortaya koymuştu.




Çiftin Paris’teki sürpriz nikahlarının ardından Aslı Üstünkaya’nın 2 aylık hamile olduğu ortaya çıkmış ve günlerce konuşulmuştu. Ancak dedikodulara kulak tıkayan genç çift 26 Temmuz 2010’de bebekleri Rauf Aslan’ı kucaklarına alarak evliliklerini pekiştirmişlerdi. Ünlü çift ailece mutluluk tabloları çizse de sosyetede konuşulanlar işlerin yolunda olmadığını gösteriyor ancak yüzeysel olarak sorunlar dillendirilmiyordu. Eşi Yasin Ekinci’den yıllar önce ayrılan babaanne Heves Ekinci’nin gelini Aslı Hanım’la yıldızının bir türlü barışmadığı, hatta torununu kucağına almasına rağmen oğlu Volkan Ekinci’ye sitem ettiği sosyetede kulaktan kulağa konuşulan dedikodular arasında.




Bebekleri de Ekinci Ailesi'ne mutluluk getirmedi ve sonunda olan oldu, sürpriz bir kararla Paris’te dünyaevine giren çift yine sürpriz bir kararla evliliklerini mahkeme salonunda noktalıyor.




‘Algı ve yorum farklılığımız var’ bu sözler Avukatı Yaşar Sirer aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanma dilekçesi veren Volkan Ekinci’ye ait.




Davacı Ekinci, mahkemeye sunduğu dilekçesinde evlilik öncesi eşinin hamile olmasını belirterek bebeğin eşi ile arasındaki sorunları eriteceğini düşünerek evlendiğini ancak hayatı algılamakta ve yorumlamaktaki farklılıklar yüzünden anlaşamadıklarını belirtmiş.




Volkan Bey mahkemeye sunduğu dilekçesinde bir de ‘şehr’ koymuş... Eğer boşanmak istediğim eşim boşanma kararına itiraz ederse, eşi ile arasında yaşanan sorunları açıklayacağını belirtmiş. Doğrusunu isterseniz iç acıtan bir boşanma dilekçesi, eşine evlenmeden önce günlerce kırmızı güller göndererek aşk-ı ilan eden, Paris’te sürpriz bir şekilde nikah kıyan Volkan Bey'e bu dilekçe yakışmadı.




Sosyetede şimdilerde en çok merak edilen konu ünlü çiftın bu noktaya gelmesindeki asıl neden ne? Bunu zamanla bekleyip göreceğiz her ne kadar Aslı-Volkan Ekinci çifti boşanmaya karar verseler de fazla gürültü koparmadan halletmeleri gerek sonuçta adından da belliği olduğu gibi Rauf Aslan isminde bir çocukları var. Son bir not, hiçbir şey için geç değildir, belki de yeniden düşünür ve orta bir yol bulurlar mutluluğu yeniden yakalamak çok mu zor?




Büyük bir aşk daha sona eriyor gibi, umarım mutluluğu isteyen genç çiftler için bu son ayrılık olur.




İyi haftalar…





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR