Hepimiz mutlu olmak hayatı paylaşmak ve doğru insanla cesurca ilişki yaşamak için mücadele ederiz. Kimi zaman birlikte olduğumuz erkek veya kadın için kavgalar bile veririz.




Geçtiğimiz hafta iki ayrı aşk ilişkisine tanık oldum... Birincisi sosyetenin yakından tanıdığı ünlü diş doktoru Galip Gürel’in boşandığı eşi Berna Akar...




Berna Hanım, erkek arkadaşı ile Nişantaşı'nda el ele yürürken gayet medeni ve cesur bir şekilde HT KULÜP objektiflerine takıldı. Berna Hanım’ı aradım arkadaşlarımın çok güzel bir fotoğraf çektiğini mutluluğunu paylaştığı erkek arkadaşının adını söylemesini rica ettim. Etmez olaydım meğer Berna Hanım’ın canı çok yanmış, çok sıkılmış, çok dertliymiş... ''Rica etsem Reşat Bey, benimle ilgili haber yapmayın. Beni kocamdan ayıranlar hala medyada çalışıyorlar şu anda eşimle birlikte olan hanımefendiyle bile haberini yapmıyorlar, benim evliliğim yıkıldı gitti çocuğumla ayrı bir dünyada yaşıyorum'' dedi. Öncelikle ne diyeceğimi bilemedim ancak fotoğrafı kullanacağımı, mutlu bir ilişki yaşadığınızı yeni bir hayat kurduğunuzu göstermeniz gerektiğini belirttim ve kapattık. Bugün sayfalarımızda okuyorsunuz uzun bir aradan sonra yeni bir ilişkiye merhaba diyen iş dünyasının tanınmış isimlerinden Yılmaz Akar’ın kızı olan Berna Akar, herkes gibi mutlu olmalı ve aşkını kimselerden korkmadan yaşamalı. Berna Hanım, belli ki yaşadığı olaylardan birilerini sorumlu tutuyor ancak şöyle bir söz vardır. ''Kötülük yapanlar mutlaka bir gün kendileri de kötülük görürler'' kimsenin ahını almamak lazım.






Haftanın bir diğer ‘yasak aşk' diye nitelendirilen haberi ise ünlü işletmeci Levent Büyükuğur’un Beyoğlu’nda sarışın bir bayanla el ele yakalanmasıydı.




Levent Bey bildiğim kadarıyla evli…




İstanbul'un gözde mekanları Anjelique, Kitchenette ve Da Mario'nun ortaklarından ünlü işletmeci Levent Büyükuğur, Asmalımescit'te el ele görtülenince meslektaşlarımıza, ''Neden çekiyorsunuz ki bana bir şey olmaz benden haber de olmaz'' demiş ancak sonra el ele görüntülendiğini anlayınca paniklemiş ve fotoğraflarının silinmesini istemiş.






Levent Bey, eşini aldatıyor mu veya eşinden ayrı mı bilmiyorum, bildiğim tek şey el ele yakalanan ünlü işletmecinin yanındaki sarışın bayanın adı ve işi… Sıkı durun yasak aşkın kahramanı sarışın güzelin adı Pınar Kar. Pınar Hanım, Levent Bey’in ortağı olduğu Zuma’nın müdürü. Çalışanlar fotoğrafı görünce şok geçirmişler bizim ‘şef’, patronla yakalandı demişler. Haberin gazete sayfalarında yer almasından sonra Pınar Hanım, 1 hafta işe gitmemiş belli ki patrondan kafa izni almış. Ancak daha sonra olan oldu diyerek işe geri dönmüş bu akşam Zuma’ya yolunuz düşerse sizinle ilgilenecek ve hoşgeldin diyecek olan kişi Pınar Kar olacaktır.




Levent Büyükuğur ile işletmesinin Müdürü Pınar Kar’ın ilişkileri ortaya çıktı. Yazımın başında da belirttiğim gibi evli olan Levent Bey, eşiyle kendisi konuşmuş anlatmıştır. Son söz olarak ateş bacayı sarmış bakalım önümüzdeki günlerde Zuma’nın ‘Aşk mönüsünde' neler olacak tatlı mı? Acı mı?




İyi haftalar..

rbalcioglu@bloomberght.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR