Okan Bayülgen uzun bir aradan sonra şov programlarına başladı. Ben de cumartesi gecesi Makina Kafa’ya denk geldim. Konuklar arasında bulunan Mesut Yar’ın “Siyasetçiler ve yeni nesil oyuncular talk show programına katılmak istemiyor. Çünkü gömleklerinin kirleneceklerini düşünüyorlar” demesi dikkatimi çekti. Gerçekten çok doğru bir söz. Dünyada bunun çok fazla örnekleri var. Çünkü şov programlarında mizah yapılır ve mizah insanlara ulaşabilecek en kolay ve doğru yoldur. O yüzden de Melih Gökçek’in Mesut Yar’a katılmasını gerçekten kutluyorum. Çünkü sosyal medya dahil çok ağır sözlerle karşı karşıya kalan bir siyasetçinin böyle bir programa katılarak mizah yapması güzel harekettir. Tabii Ahmet Hakan’ın mizah duygusunu da es geçmemek gerek. Daha fazla siyasetçilerimizi ve tabii yeni nesil oyuncuları şov programlarında görmek istiyoruz.




Erkeklere bir haller oldu




Vallahi son günlerde erkeklere bir haller oldu. Sürekli soyunmak istiyorlar. Yeteneksizsiniz programında de her hafta muhakkak birileri soyunuyor. Bu hafta kocaman göbeğini sergileyen hatta o göbekle oryantal yapan bir erkeği bile gördük ekranda. İyi de neden sürekli soyunuyorlar ekranlarda? Eğer kasları, adonisleri güzelse daha çok soyunuyorlar. Ve vücutlarını gösterirken de yüzlerindeki ifade değişiyor. Beğenilme duygusunu sonuna kadar hissetmek istiyorlar. Hatta beğenilmek, “Vay be ne yakışıklılar” denmesini istiyorlar. Geçen sene Murat Başoğlu baklavalarını göstermek için soyunmuştu. Bu sene de futbolcu Alpay Özalan ve Ozan Doğulu soyundu. Emre Altuğ zaten her daim soyunuyor. Bir de yatağa giriyor. Eskiden de Mustafa Sandal her boşlukta soyunur yağ oranından bahsederdi. Hayır bir kadın olarak hiç ama hiç itirazım yok rahatlıkla soyunabilirler. Ben bir tek belden üstü döne döne yürüyen kuş gibi kafası kalmış kaslı erkeklerden hoşlanmıyorum. Onun dışında sorun yok. Hatta benim etrafımda tanıdığım birçok erkek gömlek


düğmelerini daha da fazla açmaya başladı. Düğmeleri o kadar çok açıyorlar ki, neredeyse adonislerini göreceğiz. Anlayacağınız erkekler de artık bir hayli


fazla soyunmaya başladılar.




Zorlu, zorlukları yendi açılıyor




HA açıldı, ha açılacak derken tüm zorlukları yendi


ve nihayet perşembe günü kapılarını açıyor Zorlu Center. Tabii yine son anda bir değişiklik olmazsa. Beymen çoktan açılışı yaptı bile. Bu arada Zorlu’da Broadway’in


son yıllarda gördüğü en heyecan verici müzikalleri de görücüye çıkacak. 175 milyon kayıt yapan Jersey Boys, 50 milyondan çok kişinin izlediği Cats, 10 Grammy, 10 Dove, 1 soul Train ödülleri olan Take 6 ve 8 milyon bilet satışı ile Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Notre Dame de Paris’i izleyeceğiz.




Takıldım




- ‘3 Adam’ programına konuk olan Murat Boz’un esprileri ve Oğuzhan, İbrahim ve Eser ile çektikleri O Ses skecinde sevgilisi Eliz ile sarılması ve onu karşısında görünce


gözlerinin parlaması pek güzeldi. Sami mi ve doğaldı.




- Sokakta Çağatay Ulusoy saçlı erkeklere rastlar oldum. Bir arada erkekler telefonu Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı


Kuzey gibi tutuyorlar.




- İlginç yerlere yapılan dövmeler çoğalmaya başladı.


Miley Cyrus ayağının altına Rolling Stone yazdırmış. Hülya Avşar da tam çenesinin altına yıldız dövmesi yaptırmış. Hülya Avşar’ın kulak memesinde de yıldızları var.




- Kim Kardashian, oğlu North West’in kundağa sarılmış hallerini Instagram’da paylaştı. Daha önce de Victoria


Beckham kızını doğduğu zaman kundağa sarmıştı. Bizim


ülkemizde bir ünlü çocuğunu kundağa sarsa “Bu ne ilkellik” diye sesler yükselir. Oysa ki, annelerimiz bizi hep kundağa sararmış.

Siz uyurken

- SUNSET 01.00 kız yanındaki arkadaşına “Bak söz veriyorum ödeyeceğim. Ne olur beni rezil etme şimdi


ver şu parayı” diye söyleniyordu.




- AKIN BALIK 00.30’DA yan masamızda iki erkek bir kadın oturuyor. Kadın hıçkırıklarla ağlıyordu. Karşısın da ki erkeklerde sus pus oturuyordu.




- KARAKÖY 03.00 ışıklarda kalabalık bir topluluk bağıra çağıra konuşuyor. Sanki kavga ediyor gibiler ama onların derdi başkaydı. Çünkü ekip “Nereye gidelim”i tartışıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR