Daha önce de yazdım, şimdi yine yazıyorum.




TEGV için Badem, Bertuğ, Cemil, Cem Adrian, Emre Aydın, Hayko Cepkin, Jehan Barbur, Manga, Melis Danişmend, Multitap, Pinhani ve Redd gibi Türk pop - rock müziğinin genç ve başarılı isimleri "İyilik Güzellik Spor" albümünde bir araya geldi.




Hem de çocuklar için.




Medya sponsoru Habertürk'ün olduğu albümde en beğenilen Feridun Düzağaç şarkıları yorumlandı.




11 Feridun Düzağaç şarkısının yanı sıra Feridun Düzağaç da "Yanımda", "Son Yaprağıydı", "Güzün" ve "Aşk Çok Uzak" şarkılarının yeni düzenlemelerini seslendirmiş.




Çocuklar için söylenen şarkıların sahnede de yer bulması gerekiyor. Bu gurun kesinlikle bu sene bol bol konser vermesi gerekiyor. Sanatçıların bir araya gelip özellikle çocuklar için bu tarz çalışmalar yapması muhteşem geliyor bana.




Keşke bu tarz çalışmaları daha sık yapsalar.




Ve haftanın en çok konuşulan magazin haberlerine yorumlar...




Hülya Avşar - Tarkan ve Ata Demirer arasında yaşanan Kral Müzik Ödül Töreni tartışması sakız gibi uzadı. Ata Demirer, "Bizi meze olarak kullandılar" dedi ve çekildi. Ama Hülya Avşar hızını alamadı açtı ağzını yumdu gözünü. Tarkan'a söylenmedik söz bırakmadı. İyi mi etti, kötü mü etti derken herkes de fikrini söyledi. Ama bir gerçek var ki, Tarkan'ın o sahneye çıkıp ödül almayacağı çok belliydi. Ve bunu da birileri Hülya Avşar ve Ata Demirer'e söylemesi gerekiyordu. Yani organizasyonu yapan kişiler bunu biliyordu. Ama onların oraya gelip o sahneye çıkması için bunu onlarla paylaşmadılar. Ve Ata Demirer'in dediği gibi, "Evet meze olarak kullanıldılar."




Ozan Güven'de ilişkisi hakkında soru soran paparazziye açtı ağzını yumdu gözünü. Maşallah sanatçıların hızına yetişemedik bu hafta ama her şey ortada. Ozan Güven kimisi tarafından eleştirildi, kimisi tarafından "Haklı" diyerek savunuldu. Ben eleştirenler bölümündeydim ve Ozan'ın konuyu gereksiz uzattığını düşünenlerdenim. O da zannediyorum kendine gelince fark etmiş olacak ki, konuyu devam etmemek istiyor. Ozan Güven, "Benim hiç kimse ile sorunum yok. Konu kapansın istiyorum" diyerek geri adım atmış. Bence de, en iyisini yapmış. Doğru karar.




Beren Saat'ten ise aşk itirafı geldi. Biliyorsunuz adı sürekli rol aldığı insanlarla anılan Beren Saat uzun süredir yönetmen Levent Semerci ile birlikte. Ancak Beren Saat ile Levent Semerci yan yana gelmemeye birlikte poz vermemeye çok dikkat ediyor. Bu yüzden de, ikilinin ayrılık haberleri sık sık gündemde yerini alıyor. Son günlerde de, Beren Saat'in adı Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek ile anılmaya başlayınca oyuncu isyan etti. Ve ilk kez suskunluğunu bozup, "Ben Levent'e sırılsıklam aşığım. Başka biri olamaz" dedi. Beklenen ve güzel bir itiraf oldu. E daha ne olsun!..






Ve işte Kuruçeşme Arena konser programı:




Sık sık size bu köşeden Her Şey Tadında şekilde, belli olan konser programlarını veriyorum. İşte bu da Turkcell Kuruçeşme Arena 2011 konser programı.

2 Temmuz - Sibel Can




3 Haziran - Manga




4 Haziran Atiye - Mor ve Ötesi




9 Haziran Anadolu - Ateşi




13 Temmuz - MFÖ




16 Temmuz - Funda Arar




18 Haziran - Ricky Martin




21 Temmuz - Zülfü Livaneli




21 Haziran - Teoman




23 Haziran - Bebuyukfest-Mey




26 Haziran - Jamiroquai




30 Haziran - Yalın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR