Evet başlıkta gördünüz cümlenin açılımı yalnızca kadınlar arasında yaşanır. Yani “Kendini kurtarmak isteyen kadın bir başka kadını ateşe atar!”

Siz hiç erkekler dünyasında bu tarz mevzulara denk geliyor musunuz?

Mesela, bir erkeğin bir başka erkek için “O erkek evli ama bir başka sevgilisi var” diye açıklama yaptığına denk geldiniz mi?

Ben gelmedim.

Duymadım.

Vardır tabii ama inanın kadınların oranına bakarsak yok denecek kadar azdır.

Bunu çoğunluk olarak kadınlar yapar.

Kadınların arasında duyarsınız bu tarz şeyleri.

Şimdi diyeceksiniz ki: Ne alaka, nereden çıktı?

Şöyle ki:

Tuba Ünsal bir süredir evli iş adamı Caner Karaloğlu ile aşk yaşıyormuş.

İddialara göre kağıt üzerinde sürüyormuş bu evlilik. Henüz noktalanmamış. Bu yüzden de Caner Bey, Tuba Ünsal ile bir ilişkiye başlamış ve gizlenmeden, saklanmadan ulu orta aşkını yaşıyormuş.

Buraya kadar tamam.

Kişiler memnunsa bizi ilgilendirmez.

Daha doğrusu kimseyi ilgilendirmez.

Bize de laf düşmez.


Ancak benim takıldığım nokta şu ki, yakalanınca, ilişki sorulunca Tuba Ünsal “Caner’in karısının da sevgilisi var, bu durumu sadece siz abartıyorsunuz” demiş. Haydi buyurun bakalım. Açıklamaya bak! Şimdi burada söylenecek çok söz var gerçekten. Hem de okkalı okkalı ama söyleyen kişi Tuba Ünsal olduğu için şaşırmıyorum ve söylenecek sözlerim tükendi diyorum.. Geçmişte de bu tarz konular yüzünden kendisiyle birkaç kez tartışmamız olmuştur. Hatta evlendiği kişi ve onun sevgilisi ile de mevzularımız olmuştur. Zamanla benim haklı olduğum da ortaya çıkmıştır. Ama ben haklı olmak istemiyorum ki! Ben özellikle kadınların hem cinslerine saygılı olmasını istiyorum. Bu kadınlar böyle yaptığı için erkekler kadınlara saygı göstermiyor. Hepsi bu... Caner Bey’in iddiaya göre kağıt üzerindeki eşi de vakit geçirmeden yanıt vermiş vermesine. Haliyle artık kimsenin elli armut toplamıyor. Hele ki günümüz digital dünya dönemi. Klavyeye ulaşabiliyorsan anında yapıştır yanıtı gitsin. Benim burada dikkat çekmek istediğim tek şey kadının kadına yaptığı terbiyesizlik.Hani şimdi bu sözde görmüş, geçirmiş, kültürlü hanımlar birbirlerine böyle laf söyleyip yaralıyorlar ya. İşte bu sözde görmüş, geçirmiş, kültürlü kadınlar gündüz kuşağında ekranlara çıkıp birbirlerinin ipliğini pazara seren kadınlardan hiç bir farkları yok. Ama sorsanız o kadınları beğenmezler. Birbirlerine konuşurken “Aaaa gördün mü ne dedi”, “Bak densize neler söyledi” diye ayıplarlar. Geçiniz Allah aşkına. Bir insan kendi yaptığı terbiyesizliği görmeyip başkasını eleştiriyorsa ciddi sorun var demektir. Serdar’a üzülmek Serdar Ortaç bir döneme şarkıları ile damgasını vurdu. Ama son on yıldır, “Kumar”, “Evlilik” ile gündemden düşmüyor. Şimdi de “Parasızlık”, “Para bitti” gibi muhabbetler ile Serdar Ortaç’ı anıyoruz. Eşi Chloe’yi görüyorum zaman zaman davetlerde keyfi gayet yerinde. Ama Serdar Ortaç eski havasını bir türlü yakalayamıyor. Yazıktır ki, bir döneme damgasını vurmuş birçok şarkıya imza atmış Serdar kendini toparlayamıyor. Sanırım artık gerçekten kendisine fazlasıyla üzülüyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR