Biri NBA’de oynayan Furkan Korkmaz diğeri Fenerbahçe’de oynayan Ahmet Düverioğlu. Önceki gün Alaçatı Esnaf’ta gördüm. Eğleniyorlardı. Meğer bu hafta Alaçatı’nın altını üstüne getirmişler.Meğer hafta sonu da Esnaf’ın tuvaletinde kızlar ablukaya almış. Epey bir sıkıştırmış bırakmamışlar. Telefonlarını alana kadar da rahat vermemişler basketbolcuları. Tabii basketbolcuların pek bir hoşuna gitmiş bu durum. Mutsuz değillermiş. Anladığım kadarıyla. Çünkü o sıkıştırma olayından sonra her gün soluğu aynı mekanda aldılar. Ya da ben denk geldim. Boyları da uzun. Mekanda hemen dikkat çektiler. Eller havaya daha dünyaya gelmedikleri yıllardaki 90’ların müzikleri ile bir coştular bir coştular sizlere anlatamam. Varsın coşsunlar, varsın oynasınlar milli gururlarımız. Bizi temsil ediyorlar.

En iyi şekilde. Tatilde de eğlenecekler tabii. Ama hiç kendilerini bozmadılar. Hiç dağıtmadılar. Onu da alt yazı geçeyim şuracığa. Neyse konumuza dönelim. Kızlar diyorduk. Evet kızlar, erkeklerden daha istekli ve kararlı olabiliyor “Siz Uyurken” taciz konusunda. Bu gözler inanın çok şey gördü. Hele ki son yıllarda kadınlar daha cesur bu konuda. Ama erkekler daha çirkinleşmiyorlar. Çirkinleşenler yok değil mi var tabii. Ama erkeklerin çirkinleşmesi daha tehlikeli olabiliyor.Onlardan kaçın tabii.

O ZAMAN SİZE SİMGE’DEN "ÖPÜCEM" GELSİN

Tam da zamanı size Simge’den “Öpücem” şarkısından bahsetmemin.Çünkü bir kadın sesleniyor “Aç koynunu giricem giricem dellenme. Dudağından öpücem öpücem söylenme” Şarkının sözlerine bakar mısınız. Sözler Sezen Aksu ve Sibel Algın’a ait. Dahası var. Bu şarkı dillerde. Hiç duymasan her gün on kere duyuyorum.

Bakın hele şu sözlere

Peşindeyim alana kadar peşindeyim


İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim


Yakıcam buraları o derece yani başındayım


Gülünce yazında ağlayınca kışındayım


Daha iyisini mi bulucan


Bir gel neler anlatıcam


Ben seni öyle bir sevicem ki


Aklını oynatıcan


Aç koynunu giricem giricem dellenme


Dudağından öpücem öpücem söylenme


Demek ki bir bildiğim var sen beni takip et


Senin yolun yol değil ya Hindistan ya Tibet


Neye benziyor istediğin hayat bir tarif et


Kapı kapı dolaşan o kedi buraya da gelecek


Daha iyisini mi bulucan


Bir gel neler anlatıcam

Amanın. Simge’de ne okuyor ama. Yaşatıyor resmen. Yaşıyorsun o derece.Kızlar tuvalette sıkıştırıyor, daha istekli, daha cüretkar. Bu şarkıyı ben bir erkek tarafından keşfettim. Çünkü ona da bir kız söylemiş şarkıyı.Şöyle söylemiş “Gel kaçma öpücem” demiş. Amanın diyorum başka da bir şey demiyorum. Yani birisi bir kulüpte gelip “Gel kaçma öpücem” derse istifinizi bozmayın.Şarkı söylüyorlar şarkı.




Abiyi, ablayı dansa kaldıran şarkıya acilen klip gelmeli

Durum raporu bildiriyorum.


Kenan Doğulu’nun albümü çıktığı günden bu yana her yerde şarkılarını duyuyorum. Herkes bir şarkı tutturdu ama en çok duyduğum “Dansa Kaldır” Bu şarkıyı da hiç duymasam her kulüpte 3-4 kere duyuyorum. Ve kendi kendime sürekli soruyorum. Acaba Kenan Doğulu “Issız Ada” yerine “Dansa Kaldır”a neden klip çekmedi” diye. Yani ve yine diyorum ki Kenan fazla geç kalma insanlar ısınıyor bu şarkıyla. Ağustos’u geçirme sonra sıkılmasınlar. Millet ufaktan dansa kalkmaya başladı şarkıyla ona göre. Bu arada “Yosun”, “Boş Sayfa”, “Vay Be”, “Boğazımdan Geçmiyor” da diğer en çok duyduğum şarkılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR