Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Sema Basa ve kızı Seba Güceylioğlu adeta iki arkadaş gibi olmalarıyla dikkat çekiyor. Genellikle davetlere birlikte katılan ve uyumlu olmalarıyla beğeni toplayan Sema Basa ve Seba Güceylioğlu örnek anne - kız ilişkilerinden özel hayatlarına kadar bilinmeyenlerini Ht Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'e anlattı.




Röportaj :Reşit Özet




Seba Hanım anneniz Sema Hanım’la anne-kız ilişkisinden daha çok arkadaş gibisiniz sanırım?

Evet annemle arkadaş gibiyiz annem benim arkadaşlarımla beraber olmaktan da çok keyif alır hatta gençlerle yaşıtlarından daha iyi anlaşıyor diyebilirim. Bence herkes annesiyle arkadaş gibi olmalı ve her şeyini paylaşmalı çünkü en doğru yolu gösteren her zaman annedir.

Annenizin en çok hangi yönlerini örnek alıyorsunuz?

Annemin en çok her koşulda güçlü olmasını dik duruşunu ve ne olursa olsun olaylara pozitif bakmasını örnek almaya çalışıyorum.

Oğlunuz Kerim Seyfi’nin hayatınıza girdikten sonraki dönemi anlatır mısınız?

Kerim Seyfi’den sonra tüm hayatım değişti artık ailece ona endeksli yaşıyoruz çocuk insanın bencil yönünü törpülüyor kendimden önce artık bir numarada o var onun sağlıklı olması ve yüzünün güldüğünü görmek en büyük mutluluğum. Çocuk sahibi olmak insana belli sorumluluklar yüklüyor onu en iyi şekilde eğitmek yetiştirmek ve sağlam karakterli bir birey olmasını sağlamak en önemli göreviniz oluyor.




Sema Hanım, torununuz Kerim Seyfi ile diyaloğunuz nasıl? Nasıl zaman geçiriyorsunuz? En mutlu olduğunuz anları anlatır mısınız?

Torunumu çok seviyorum o benim mutluluk kaynağım cok iyi ve akıllı bir çocuk babamın ismini taşıması beni duygulandırıyor inşallah onun gibi başarılı ve sevilen bir kişi olur.

Sema Hanım kızınızın hangi yönleri ile gurur duyuyorsunuz?

Kızımın herkes tarafından sevilmesi bana çok gurur veriyor.

Sema Hanım kızınız Seba Hanım geçtiğimiz aylarda bir sosyal sorumluluk projesi adına podyuma çıkmıştı. Siz o an neler hissettiniz?

Kızımın sosyal sorumluluk projelerinde yer alması beni mutlu ediyor Seba’nın podyumda başarıyla yürüdüğünü görmek beni hem çok heyecanlandırdı hem de çok duygulandırdı onun da son derece heyecanlı olduğunu hissettim.




Seba Hanım Türk kadını sizce nasıl giyiniyor?

Ben Türk kadınını çok şık buluyorum Türk kadını dünyadaki birçok ülkenin kadınından daha iyi giyinmeyi biliyor ve bunun için emek sarf ediyor.




Seba Hanım modayı takip eder misiniz? Kendi giyim stilinizi anlatır mısınız? Gardrobunuzda olmazsa olmazlarınız neler?

Modayı severek ve keyifle takip ediyorum genellikle klasik bir giyim tarzım var ama sezonun öne çıkan yeniliklerini de klasik giyimimle birleştirmeyi seviyorum. Dolabımın vazgeçilmezleri siyah pantolonlarım, hem gündüz hem akşam giyebildiğim klasik elbiselerim, jeanlerim, siyah beyaz basic t-shırtlerim ve tabii ki topuklu ayakkabılarım ve çantalarım.

Sema Hanım bir kadını şık kılan faktörler sizce neler?

Şıklık kavramı herkese göre değişebiliyor ama vücudunu tanımak çok önemli. Tabii ki yeni trendleri ve modayı kendi zevkine göre takip etmek ve kendine yakıştırmak olduğunu düşünüyorum.

Sema Hanım kendi giyim stilinizi anlatır mısınız?

Modern ve avant-garde bir giyim tarzım var kıyafetlerimi gideceğim yere göre seçerim aksesuvarlarımın da renk ve tarz olarak birbiriyle uyumlu olmasına dikkat ederim.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR