Hafta sonu hava güneşli olunca bende kendimi Taksim'e attım. Beyoğlu'nun tarihi binalarında kaybolmuşken geçmişi çok eskiye dayanan Gümüşsuyu'ndaki Pizzeria Pidos'a ziyarete gitmeden edemedim. Yüksek tavanlı ferah ortamı, tuğla taşlı duvarları ve ahşap dekoruyla 30’lu yıllarda inşaa edilmiş tarihi binasında, mekân bu sene 18. yılını kutluyor.



Pizzeria Pidos'un mönüsünü Akdeniz ve İtalyan mutfağından seçme lezzetler süslüyor. Odun ateşinde pişen pizzaların tadına doyum olmuyor. Zengin şarap mönüsünde seçenekler sınırsız diyebilirim. Pizzeria Pidos’a özel, Melanzane (fırınlanmış domates soslu patlıcan mozarella), Pidos Pizza (patlıcanlı pizza) ve odun fırınında bolonez soslu Lazanya'yı mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Pizza hamurundan malzemesine kadar her şey kusursuz. Güleryüzlü servisi ve özenle seçilmiş organik ürünlerle hazırlanan lezzetlerin müdavimi olacağınızı garanti ediyorum.






Akdeniz salataları ve çorbalarıyla damakları şenlendiren Pizzeria Pidos'ta tatlı mönüsü ise karşı konulmaz. Mekanın atmosferi, pizzaları ve içecek mönüsü tam bir dünya mutfağı standartlarında.



Taksim tarafına giderseniz mutlaka Gümüşsuyu'ndaki Pizzeria Pidos'ta akşam yemeği yemenizi öneririm. Siz de mutlaka bu eşsiz lezzetlerin müdavimi olacaksınız!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR