Yarıyıl tatilinde çocuklar yaşadı

İstanbul Modern, 20 Ocak–4 Şubat 2018 yarıyıl tatilinde 7-12 yaş arası çocuklara yönelik sanat dolu bir dizi atölye programı hazırladı. Çocuklar müze uzmanlarıyla sanatı yorumlamaya çalışırken, kendi sanatsal üretimlerini de gerçekleştiriyorlar. Fantastik Aksesuvarlar, Resimler ve Kostümler, Geleceğin Mimarları, Çamurdan Heykeller ve daha pek çok atölye


programı, çocuklarla buluşacak.




Her yaş grubuna ayrı atölyeler




Pera Eğitim, yarıyıl tatilini sanatla iç içe geçirmek isteyen tüm çocukları müzeye davet ediyor. Pera Müzesi'nin süreli sergilerinden ilhamla farklı yaş gruplarına yönelik hazırlanan on beş atölye, 23 Ocak-4 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. 4-6, 7-12, 10-12 yaş gruplarına yönelik geliştirilen atölyeler, çocuklara birbirinden keyifli ve öğretici bir yarıyıl programı sunuyor. Felsefe Atölyesi, Gölgelerin Gücü Adına Atölyesi, Heykeller Hareket Ediyor: Gerçek ve Hayal Atölyesi gibi daha pek çok atölye müzede çocukları bekliyor.




Çağdaş sanatla dolu iki hafta




Heykelden geometriye, felsefeden tasarıma pek çok konuda alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek atölyelerle çocuklar yarıyıl tatili boyunca eğlenirken, aynı zamanda da öğrenme fırsatı bulacak. Akbank Sanat, yarıyıl tatillerini en verimli şekilde geçirmek isteyen tüm çocukları çağdaş sanat atölyesine davet ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR