Onlar iş dünyasının fit görüntüleriyle kendilerinden söz ettiren beyleri... İlerleyen yaşlarına rağmen dinç görüntülerinden bir şey kaybetmeyen iş dünyasının ünlü isimleri, yoğun iş tempolarında bile spor yapmaya vakit ayırıyor. Çocukları, torunları ve aileleriyle mutlu bir hayat yaşayan ihtiyar delikanlıların çoğu sağlıklı yaşamayı ve spor yapmayı ilke edinmiş. Rahmi Koç, Ali Dürüst, Faruk Süren, Ünal Aysal, Osman Çarmıklı ve daha niceleri 60 yaş üstündeler.




Rahmi KOÇ




Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, en dakik yaşayayan isimlerden. Sabah erken kalkan, her akşam aynı saatte uyuyan ve doktorunun dediklerine harfiyen uyan Koç, yüzmeyi ve golf oynamayı çok seviyor.




Ünal AYSAL




Gör ünüşü konusunda çok hassas olan Ünal Aysal, pırıl pırıl cildi ve fit görüntüsüyle yaşıtlarına örnek oluyor. Su sporlarını çok seven Aysal, Bodrum’da demirli teknesinde yazın bol bol yüzüyor.




Faruk SÜREN

Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Faruk Süren, 72 yaşında ama çok dinç. Giyim-kuşam konusunda hemcinslerini kıskandıran Süren, hareketli bir yaşam benimsemiş. Genellikle Bebek’te yürüyüşe çıkan Süren, beslenmesine de çok dikkat ediyor.




Ömer DİNÇKÖK




69 yaşındaki Ömer Dinçkök, hızlı özel hayatıyla bugünlerde çok konuşuluyor.




Osman ÇARMIKLI




Oscar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çarmıklı, torun sahibi olan ünlü işadamlarından. Yaşıtlarına göre oldukça genç görünen Çarmıklı'nın en büyük tutkusu motosiklet. Tabii bu durum giyim tarzına da yansıyor. Kıyafet kombinlerinde daha çok gençlerin giyim tarzını benimseyen Çarmıklı, en çok deri ceket giyiyor.




Kemal GÜLMAN




Genç görünmek için Almanya'da kanını değiştirdiği söylenen Kemal Gülman kendisine bakan isimlerden. İleri yaşın vücutta ortaya çıkardığı sıkıntıları en aza indirgemek için elinden geleni yapan Gülman, değişik tedavi yöntemlerine başvuruyor. En önemlisi sağlıklı besleniyor.




Mustafa SARIGÜL




Sosyal sorumluluk projelerinde herkese örnek olan Mustafa Sarıgül, özellikle spor konusunda toplumun bilinçlenmesinde önemli rol oynuyor. Belediye Başkanı olduğu zamanlarda vatandaşlarla sabah yürüyüşe çıkan Mustafa Bey, sosyal hayatında da sporu eksik etmiyor.




Ali DÜRÜST




Bir dönem Galatasaray Spor Kulübü'nde yöneticilik yapan işadamı Ali Dürüst 62 yaşında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR