İnternetin hayatımıza kazandırdığı artıların başında gelen sosyal medya sayesinde, sosyete, iş dünyası, sanat ve magazin dünyasından ünlü isimlere artık rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Sosyal hayatlarından özel hayatlarına, işle ilgili projelerinden yardım amaçlı etkinliklere kadar her detayı sosyal medyadan paylaşan sosyete ve iş dünyasının ünlü isimlerini sizler için derledik.




Derin Mermerci Aydın




Geçmişte sosyal medya ile arası pek iyi olmayan Derin Mermerci Aydın, Twitter ve Instagram hesaplarını sokak hayvanlarına yarar sağlamak için aktif olarak kullanıyor. 13 bine yakın takipçisi olan Aydın, 345 kişiyi takip ediyor. Sosyal medyadan hayvanseverleri örgütleyen Aydın, ayrıca barınaklara giderek evsiz hayvanların fotoğraflarını çekiyor ve onları sahiplendirmek için Instagram’dan fotoğraflarını yayınlıyor.




Alara Koçibey




Sosyetenin en çok seyahat eden isimlerinden Alara Koçibey’in 15 bin takipçisi var. İçmimar olan Koçibey, gezip gördüğü yerleri ve ortağı olduğu mobilya mağazasından ürün görsellerini sevenleriyle paylaşıyor.




Demet Sabancı Çetindoğan




Başarılı işkadını Demet Sabancı Çetindoğan, 69 bin takipçisiyle birçok kişinin markajında yer alıyor. Katıldığı davet fotoğralarını ve yardım projelerini sosyal medya üzerinden yayınlayan Demet Hanım, 353 kişiyi takip ediyor.




Arzu Sabancı




Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Arzu Sabancı, 197 bin takipçisiyle Instagram’ın en gözde isimlerinden. 344 kişiyi takip eden Sabancı, seyahatlerinden en özel anlarını, videolar eşliğinde yayınlıyor. Sabancı, yardım projelerine de Instagram’dan katkı sağlıyor.




Aslı Şen




80 bin takipçisi olan Aslı Şen, sahibi olduğu güzellik bakım markasının ürünlerini de Instagram’da yer veriyor. Modaya dair paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini kazanan Şen, 1618 kişiyi takip ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR