Lübnanlı işadamı Ali Salhab, Aya Khalil’le Bodrum’da masalları aratmayan bir düğünle dünya evine girdi. Bodrum Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Otel’in iskelesinde yapılan ve hazırlıkların aylar öncesinden başladığı düğün, önceki akşam gerçekleşti. 3 gün 3 gece süren düğünden bir gün önce davetliler, Palmalife’ta düzenlenen beach partiye katıldı. Juju Beach’in iskelesine kurulan görkemli düğün çadırında gerçekleşen gecede gelin Aya Khalil, guletle damadın olduğu iskeleye getirildi.




12 Milyon liralık düğün




Kendisine eşlik eden yöresel balıkçı kayıkları ve görsel şovlar eşliğinde damadın bulunduğu iskeleye gelen gelini, davetliler ayakta alkışladı. Ali Salhab, kumsalda gelinle romantik bir dansa imza attı. Yaklaşık 12 milyon


liraya mal olduğu söylenen düğünde, gelin Aya Khalil Versace imzalı gelinliğiyle büyüledi. İtalyan moda markası Versace’nin ortağı ve aynı zamanda baş tasarımcısı Donatella Versace’nin de davetliler arasında yer aldığı düğünde, DJ eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen konuklar, düğünün ertesi günü otelde brunch yaptı.




Onur AYDIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR