Fairmont’un bahçe katında yer alan Türk mutfağını çarpıcı bir mekan tasarımıyla özdeşleştiren ve yemeği konsept müzikle harmanlayan Aila'yı ziyaret ettim. Farklı bir tasarımıyla dikkat çeken mekan lezzetseverlerin ilgi odağı olacak gibi gözüküyor.



Şef Emre İnanır’ın imzasıyla Türk mutfağının geleneksel tatlarını lezzet tutkunları ile buluşturan mekan, yeni menüsü ve konsept eğlence geceleriyle yaza damgasını vuracak gibi... Özellikle mantarlı yoğurt, taze enginar, Girit Ezme, reyhan ve levrek, kefal kurutması, hurde balık, zahter salatası, yenidünya kebabı, güllaç yufkasında levzine, zencefilli irmik ve yoğurt tatlısı gibi tatları yaz menüsüne ekleyen Aila benden de tam not aldı.



Haftanın 6 günü Türkçe pop müzik konseptiyle iyi yemeği iyi müzikle buluşturan Aila, çarşamba günleri DJ Serhan Sokulgan performansı olmak üzere farklı sürprizlerle yazın keyfini misafirlere yaşatacak.



Konum itibarıyla iş yerlerine de yakın olmasıyla artı puan kazanan mekanda her şey kusursuz... Müşteri memnuniyeti için personelden mutfağa kadar her şey titizlikle düşünülmüş. Yolunuz Şişli tarafına düşerse Fairmont’un bahçe katında yer alan Aila'yı uğramanızı şiddetle tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR