Ünlü şef Mustafa Baylan, yeni bir mekan açtığını söylediğinde lezzetleri denemek için sabırsızlanıyordum. Lezzet severlerin müdavimi olacağını düşündüğüm mekan Etiler'de hizmete girmiş. Etiler yeme-içme sektörüne yepyeni bir soluk getiren Cheffood’un menüsünde, birbirinden lezzetli ve sağlıklı seçenekler bulunuyor.



Otantik ve ferah dekorasyonuyla Anadolu kültürünü yaşatan mekan, sağlıklı ve günlük çıkan yemekleriyle ön plana çıkıyor.



Bugüne kadar çok sayıda beş yıldızlı otelin ve ünlü restoranın mutfak şefliğini üstlenen Executive Chef Mustafa Baylan, yeni mekânında ilkleri gerçekleştirmeyi amaç edinmiş. Baylan, doğada doğal olarak yetişen yabani yenilebilir ürünleri, geleneksel pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerine hem şifa hem de lezzet sunduğunu anlattı.



Baylan, ayrıca mevsimine göre her ay yenilebilir bir yabani otu tema olarak seçmiş. ''Şifalı bir restoran olmak istiyoruz. Doğadaki tüm bitkileri en doğru zamanında ön plana çıkartacağız. Mesela sütlüce otu yaraların iyileştirilmesinde oldukça faydalı bir ot. Sütlüce’nin zeytinyağlısı, çorbası, kavurması, böreğini yapıyoruz. Etle, balıkla, karidesle otları buluşturacağız ama bitki ön planda olacak'' diyen Baylan, lezzetten vazgeçemeyenler ancak sağlığına da dikkat edenler için harika bir alternatif yaratmış. Hem sağlıklı hem lezzetli yemekleri denemek için Etiler'e mutlaka yolunuzu düşürün derim.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR