Bebek’e yeni açılan mekanlara bir yenisi daha eklendi: Sophie. Sımsıcak atmosferi, şık ve özgün dekorasyonu, iyi servis anlayışıyla misafirlerine kapılarını açan mekanda, özlemini duyduğumuz mahalle kafeleri sıcaklığı var. Sabahın erken saatlerinden geç saatlere kadar servis sunarak gün boyu yaşayan bir mekan olarak dikkatleri çekiyor.



Sabah 06.30’da kapılarını açan mekan, 08.00’a kadar spor yapanlara özel hazırladığı detoks içecekleri, kahve çeşitleri, hurma topları ve sporcu kahvaltısını sunuyor. Aynı zamanda mekanda sabah spora gidenler için düşünülerek tasarlanmış anahtar, cep telefonu gibi kişisel eşyalarını bırakabilecekleri kilitli küçük kutular da var.



Mönüye genel anlamda baktığımda sağlıklı yiyecekler mevcut. Benim favorilerim arasında sebze çorbası, avakado poşe yumurta, bal kabaklı cheesecake, yengeç kek gibi lezzetler yer alıyor.






Kahvaltı menüsündeki ekşi ekmekleri yemeğe doyamazsınız. Ev yapımı reçelleri, pancake'leri saymıyorum bile. Spor yapanların ancak lezzetten ödün vermeyenleri de düşünen Sophie'de ızgara somon ve salata çeşitleri de mevcut. Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunan mekan, ayrıca doğum günü gibi küçük gruplar için kutlamaların da yapılabileceği bir yer.



Ayın bazı günlerinde sevilen dj’lerin performans sergileyeceği chill-out partileriyle sürprizler yaşanacak. Sophie Bebek, gün boyu keyifli vakit geçirmek isteyenlerin ve farklı lezzetleri deneyimlemek isteyenlerin adresi olacak gibi görünüyor. Bebek sahile yolu düşenlerin mutlaka uğraması gereken Sophie'de mutlaka aradığınız lezzeti bulacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR