Geçtiğimiz yaz ağustos ayında Hayal Kahvesi Çubuklu 29'da gerçekleşen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine giren çiçeği burnunda ünlü çift Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, Türk ressam ve fotoğrafçılığın duayen ismi merhum sanatçı Burhan Doğançay'ın eserlerinden oluşan bir sergiye katıldı. Oldukça keyifli gördüğümüz çift ilk önce muhabirimizin sergiyi nasıl buldunuz sorusuna Engin Altan Düzyatan "Büyük ustayı yakından tanımak nasip olmadı, ancak eserlerini daha önceden biliyor ve takip ediyorum. En son contemporary istanbul sanat fuarında inceleme fırsatımız oldu. Çalışmalarını son derece başarılı buluyorum" dedi. Neslişah Alkoçlar ise; "Burhan Bey'in eserlerini eşimin söylediği gibi bende çok başarılı buluyorum. Bende eserlerini daha önceden fırsat buldukça takip ediyorum. Bu akşam ki Burhan Doğançay'ın eserlerinden oluşan bu özel sergide çok başarılı olmuş" diyerek sergiyi yorumladı.




Muhabirimizin evliliğiniz nasıl gidiyor sorusuna Engin Bey "İkimizde bu aralar yoğun bir iş trafiği yaşıyoruz. Ama bu demek değil ki birbirimize yeterli zaman ayıramıyoruz. İşten arta kalan zamanlarımızda sürekli birlikte olmaya özen gösteriyoruz" derken, eşi Neslişah Hanım ise "İşten arta kalan zamanlarımızda önceliğimiz kendimiz ve ailemiz. Bu aralar boş zamanlarımızı sık sık gezip eğlenerek değerlendiriyoruz" dedi.




Kavga ve boşanma haberlerini yalanladılar




Yeni evli çifte muhabirimiz bazı gazete ve sosyal medyada ortaya atılan şiddetli kavgadan dolayı boşanıyorlar, herkes şokta sorusuna ise her iki çiftte bu haberleri yalanlayıp güldü. İlk önce Engin Bey konuşarak "Bu tarz haberleri niçin yaparlar anlamıyorum. Ben eşimle son derece mutluyum. Bizim mutlu evliliğimizden rant sağlamaya çalışanlar var. Ama biz bu tarz ne dedikodulara ne de haberleri dikkat almıyoruz" dedi. Öte yandan Neslişah Hanım ise "Bu tarz haberleri duydukça ve okudukça sebep olan kişiler bilsinler ki birbirimize olan aşkımız çoğalıyor, evliliğimiz dahada güçleniyor. Ortaya atılan dedikoduların aslı yoktur" dedi.

Kamil ÖZET





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR