Televizyonun beğenilen dizilerinden esinlenerek oluşturulan skeçlere yer verilen ÇABA Gala 2, Şişli Kent Kültür Merkezi’nde yapıldı. Ünlü isimler, yönetmenliğini Ali Sunal’ın yaptığı, Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney, İntikam, Karadayı, Pis Yedili / Pamuk Prenses, Mutlu Ev Kadınları isimli müzikli oyunlar için sahneye çıktı.




ÇABA’lar boşa gitmedi




İlk oyunun bilet satışından elde edilen ve ÇABA Gala ekibinin bağışlarıyla yaklaşık 510 bin TL’ye yapımı tamamlanan ÇABA Ayvansaray Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni 13 Kasım 2012 tarihinde hizmete açıldı. Sokak çocuklarının yiyecek - içecek, konaklama, hijyen ihtiyaçlarının karşılandığı merkezde, çocukların sokaklara dönmemesi ve rehabilitasyona katılıp topluma kazandırılmaları için ilk adım atılıyor.




Ünlülerin hem sahne heyecanı yaşadığı, hem de sokak çocuklarına yardım eli uzattığı bu anlamlı geceye Asuman - Hüsnü Güreli, Berrin Yoleri, Ceylan Çapa, Şebnem Çapa, Ebru Kadayıfçıoğlu, Eda Kosif, Ceylan Pirinççioğlu, İpek Varol, Hikmet Albayrak, Jale Öztarhan, İnci Budak, Emine Özilhan, Mukaddes Akça, Rafi Portakal, Sema Cıngıllıoğlu, Begüm Cıngıllıoğlu, Sennur Çiftçi, Selma Türkeş, Dilek Toner, Begüm - Erdal Ayaydın gibi ünlü simalar katıldı.

Atakan MAKAR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR