KOÇ BURCU:




Sevgili koçlar, Jüpiter sizin para alanlarınızı aydınlatıyor. Bu sene, parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız. Bir ev veya mal, mülk sahibi olmak, para biriktirmek ve harcamak için yaza kadar uygun bir dönemdesiniz. 11 haziranda jüpiter sizin yakın çevre ve iletişim evinizde hareket etmeye başlıyor olacak. Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, bilgisayar, teknoloji, öğretmenlik sektörlerinden birinde çalışıyorsanız, bu dönem sonrası uğraşılarınız ve şansınız artacak.


Bu yılda geçen yılda olduğu gibi evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. 3. dönem doğan (10-20 nisan arası) koçlar, bu sene üzerinizdeki değişimlere açık olmalı, olumsuzluklar karşısında hemen demoralize olmamalı ve hayat size karşıymış gibi bir izlenime kapılmamalısınız.


Sizin evlilik, ikili ilişkiler veya ortaklı işler alanınızda 2.5 yıldır dolaşan satürn 05 ekim 2012 itibarıyla sizin ortaklaşa gelirler ve krizler evinizde dolaşmaya başlayacak. Bu dönem sonrası kendinizin veya eşinizin hayatında önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayabilirsiniz.


Şubat başı Neptünden alacağınız etkilerle bu sene 6. Hissiniz gelişecek, daha önce farkında olmadığınız yönlerinizle tanışacaksınız. Yalnız sizi etkileyecek ve sorgu sualsiz kendinizi teslim edeceğiniz insanlara, gruplara ve dini oluşumlara karşı biraz dikkatli olmalısınız.




Bu sene de kariyer hayatınızdaki değişimler ve oluşumlar devam ediyor. Üzerinizde güç veya baskı kurmak isteyen insanlara veya kişilere karşı ani ve farklı tepkiler vermek, sinirli olmak gibi etkileriniz yüksek.




Ocak ayı iş alanlarınızın ve kariyerinizin göz önünde olacağı bir ay olacak. İş yapmaktan, sorumluluk almaktan çekinmeyeceksiniz. Ocak başı keyifli etkiler altındasınız. 24 ocakta iş, hizmet alanlarınızda gerilemeye başlayacak olan sizin yöneticiniz mars, var olan işlerinizde ve hizmet koşullarınızda bir takım zorlanmaları birkaç ay boyunca hayatınıza taşıyabilir.




Şubat ayı daha çok sosyal çevreniz, gruplara dayalı işler ve organizasyonlar ön planda olacak. Her tür işlerinizi, görüşmelerinizi ve konuşmalarınızı 14 şubata kadar yapmaya çalışın.


Mart ayında, Jüpiter ve venüs ay boyunca size para getirileri sunmaya çalışacak. Fırsatları iyi görmeli ve değerlendirmelisiniz. 14 martta elinize güzel bir miktar para geçebilir. Para kazanımlarınız artacağı gibi güzel objelere ve eşyalara para harcamanız da otomatikman artabilir.




Kariyer hayatınız 10 nisan dan sonra daha aktif bir hale gelmeye başlayabilir. Gücü, mücadeleyi seven yapınızla zorlukların üstesinden kolay geleceksiniz. Nisan ayı sizin için sevindirici bir ay çünkü mars düzelecek ve kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız.




14 mayısta venüs gerilemeye başlıyor. Sizin para evinizin yöneticisi olan venüsün bu 40 günlük gerilemesi, parasal konularda ve harcamalarınızda dikkatli olmanız gerektiğinin altını çizmekte. Yine yakın çevre, akrabalarınız veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde bu süreçte yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir.




21 mayısta oluşan güneş tutulması sizin iletişim, yayıncılık, ulaşım, satış, pazarlama, reklam alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda bu tarih sonrası ani ve beklenmedik gelişmeler, başlangıçlar ve kararlarınız oluşabilir.




Haziran ayında evinize ve ailenize olan düşkünlüğünüz artabilir. Daha fazla vaktinizi evinizde geçirmek isteyeceksiniz. Sevdiklerinize ve aile büyüklerinize yakınlığınız artabilir. Haziran sonunda iletişime dayalı işleriniz varsa sorunlarınızı iyi iletişim ve ilişkilerle aşmasını bileceksiniz sevgili koçlar…




Yaz ayları biraz daha yavaşladığınız ilgi ve alanlarınızı daha çok ailenize yönelttiğiniz zamanlar olabilir. 19 temmuzda ev ve aile evinizde oluşan yeniay, bu alandaki başlangıçları ve yeni kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem merkürün gerilemesine göre hareket etmeyi unutmayın.




22 temmuz ve sonrası artık 1 ay boyunca ilgi alanınız aşk olacak. Havada aşk kokusu var şarkısını çalabilir, eski veya yeni flörtünüzle gönlünüzce güzel bir ay geçirebilirsiniz. Yine yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz ön plana çıkabilir. Hobileriniz, artan faaliyetlerinizle, tatil döneminizi bu sürece denk getirmeye çalışın.




07 ağustos ve sonraki birkaç hafta evinizin dekorasyonu, tadilatı, boya, badana işleriyle uğraşabilirsiniz. Evinizde bulunmayı ve vakit geçirmeyi çok seveceksiniz.




Eylül ayı başından sonun kadar çok çalışacağınız ve kendinizi ortaya koymak için çaba sarfedeceğiniz bir ay olacak. Yeni bir işe başlama, baş vurma gibi düşünceleriniz varsa 16 eylül ve sonrasına denk getirmeye çalışın. 22 eylül ve sonrası ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınız aktif olacak.




Ekim ayı satürn burç değiştirecek, evlilik ve özel hayat alanlarınız bu tarih sonrası rahatlayacak. Artık başkalarının kaynakları, ortaklaşa para konularında sorumluluklarınız oluşmaya başlayacak sevgili koçlar…




14 kasımdaki güneş tutulması ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Bu alandaki olayları hızlı ve beklenmedik bir şekilde hayatınızda deneyimlemeye başlıyorsunuz. Beklenmedik bir para elinize geçebilir.




BOĞA BURCU:




Sevgili Boğalar 2012 yılı içerisinde de iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda test edilmeye devam ediyorsunuz. Kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir yıl daha sizleri bekliyor. Ruh sağlığınızı göz önünde bulundurarak atılan adımlar sizi gereksiz endişe ve kuruntulardan kurtaracak, enerjinizi temizleyerek kendinizi daha sağlıklı hissetmenize neden olacak. Sadece alınması gereken sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları size dayatmadan, siz kendiniz için harekete geçin. Ekim 2012 de burç değiştirecek olan satürn bu sefer özel ilişkileriniz, evlilik ve ortaklı işlerinizde yeni sorumluluklar üstlenmenize neden olacak. 2.5 yıl boyunca bu alanlarınızda değişimlere ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz.




Bu sene jüpiterden alacağınız olumlu ve şanslı etkilerle insan ilişkilerinde ve kişisel ilişkilerinizde mutluluğu kolay yakalayabilirsiniz sevgili boğalar… Jüpiter, bu yıl size haziran ortalarına kadar her konuda şans veriyor. Bu yeni bir dönemin başlangıcı. Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte, insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir yıl sizleri bekliyor, Haziran 2012 ve sonrası para kazanımlarınızda artış olacak, mal varlığınız çoğalacak, para ile ilgili her konuda şansın sizden yana olduğunu göreceksiniz.




Önünüzdeki yıllar boyunca idealleriniz önemli olmaya başlıyor. Günlük yaşantınızda ideallerinizi aktif hale getirmek için çok çalışabilirsiniz. Özellikle üstleneceğiniz pozisyonlarda kurban olmamaya ve başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Kendi ideallerinizmiş gibi gözüken gruplardan ve tehlikeli oyunlardan uzak durun…




Ocak ayına yabancı ortaklı işler, seyahat, medya, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızla giriş yapabilirsiniz. Seyahate yönelik işleriniz ocak ayı boyunca aktif olacak. Venüs kariyer ve iş alanlarınızı 14 ocak a kadar olumlu etkileyecek. Bu süreçte patronlarınızdan zam, terfi, prim gibi istekleriniz olabilir. 24 ocakta aşk hayatınızda gerilemeye başlayacak olan mars, bu alandaki girişimlerinizi bloke edebilir.


Şubat ayı bazı zorlamalarınız olsa bile kendinizi göstermekten korkmayacağınız ve iş alanlarınızın fazlasıyla aktif olacağı bir ay olacak. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Bekarsanız şubat ayı süresince, gizli saklı ilişkiler veya platonik aşklar gündeminize yerleşebilir.




Mart başı iş alanlarınızda bir takım zorlanmalarınız olabilir. 12 martta para evinizin yöneticisi merkür gerilemeye başlayacak. Önemli ticari anlaşmalarınızı bu dönem yapmamaya özen gösterin. 14 martta güzel iş teklifleri, önemli işlerin gündeme gelmesi söz konusu olacak. 20 mart sonrası 1 ay boyunca önemli işlere kalkışmamalı, gelecek yeni dönem için planlar yapmalı ve yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.




Nisan başı venüs para evinizde ilerlemeye başlayacak. Para gelirleriniz bu tarih sonrası artabilir ama aynı oranda harcamalarınızı da hızlandırabilirsiniz. 14 nisanda marsın düzelmesiyle artık aşk hayatınızda rahat nefes almaya başlayacaksınız .19 nisan sonrası artık iş alanlarınızda ve hayatınıza dair yapmanız gerekenler anlamında etkili bir döneme giriş yapıyorsunuz.




15 mayısta iş ve hizmet alanlarınızın yöneticisi venüs gerilemeye başlayacak. 40 gün boyunca gerleyecek olan venüs, iş ilişkilerinizde, hizmet alanlarınızda zorlanmaları beraberinde getirebilir.




20 mayısta oluşan tutulma sizin para evinizde oluşacak. Bu seneki tutulmalar sizin para ve ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek sevgili boğalar. Parasal konularda dengenizi iyi tutturmalı, yıl boyunca alacak verecek hesabınızı iyi oturtmalısınız.




Temmuz ayında yakın çevre alanlarınız, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz ön planda olacak. 13 temmuzdan sonra kariyer hayatınız için attığınız adımları, yaptığınız işleri gözden geçirmek ve sakin, kararlı adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz.




Ağustos başı oluşan dolunay, iş ve kariyer hayatınızda hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. Daha çok evinize ve ailenize vakit ayıracağınız bu dönem ortaya çıkacak yeni iş fırsatları, sizi zorlayabilir. 23 ağustosta evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızın yöneticisi mars bu evinizde dolaşmaya başlıyor. Evlilik ve özel hayatınız konusunda istikrarlı ve kararlı adımlarla ilerleyebilirsiniz.




17 eylül ve sonrası iş, hizmet alanlarınız yeniden aktif olmaya başlıyor. Artık kendinizi daha yeterli ve iş alanlarınızda daha becerikli görüyor olacaksınız sevgili boğalar…




05 ekimde satürn sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. 23-25 nisan doğumlu boğaların evlilikleri ve aşk hayatları test edilebilir. Sevdiğiniz insan üzerinde baskı kurmamak bu dönemde yapılacak en güzel davranış olabilir.




15 ekim ve sonrası yeni bir işe başlama, iş değiştirme, var olan işlerinizde yeni bir projeye başlama etkileriniz yüksek olacak.




14 kasımdaki tutulma sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu tarih civarı ve sonrası özel hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. 28 kasımdaki ay tutulması yine parasal konuları hayatınızın merkezine taşıyabilir. Bu alanlarda hızlı ve ani olaylarla karşılaşabilirsiniz.




13 aralık ve sonrası artık kariyer hayatınızda oluşan olayları daha rahat farketme etkilerine sahip olacaksınız. Yine bu tarih ve sonrası ortaklaşa para konularınız ay boyunca devrede olmaya başlıyor.




İKİZLER BURCU:




Bu yılda aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde önemli sorumluluklarınız devam ediyor olacak. Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Planlı ve programlı atılacak adımlar, sizi her konuda destekleyebilir zira güneşinizde satürnden olumlu etkiler alıyor. 05 ekim 2012 de satürn artık bu alanlarınızdaki gezintisini bitirerek, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Yaklaşık 2.5 yıl sürecek olan bu süreçte, kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Hayatınızdan gitmesi gerekenler gitmeli, tarz ve alışkanlıklarınızda değişimlere hazırlıklı olmalısınız. Disiplinli olarak ve ruh sağlığınızı göz önünde bulundurarak atılan adımlar sizi gereksiz endişe ve kuruntulardan kurtaracak, enerjinizi temizleyerek kendinizi daha sağlıklı hissetmenize neden olacak.




Koç burcunda ilerleyen uranüs sizi farklı çevrelerin içine çekmeye ve yepyeni insanlarla arkadaşlık etmeye davet ediyor. Farklı ortamlar, değişik insan grupları size hayatı farklı bir açıdan gösterecek.




Haziran ortasına kadar kadersel alanınızda dolaşan jüpiter sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz. Bu tarih sonrasıysa, jüpiter sizi yeni bir dönemin başlangıcına taşıyabilir. Kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. Kısacası hayatınızla ilgili konularda şansınız artacak.




Yeni yıla 09 Ocak'ta sizin para evinizde oluşacak dolunayla giriş yapacaksınız. Bu birkaç gün parayla ilgili konular daha fazla gündeminizde olacak. 15 ocakta beklenmedik yerlerden alacağınız gizli destekle, önemli bir işinizi halledebilirsiniz. 20 ocak ve bir ay boyunca seyahatler, yabancı ortaklı işler, medya ve ticaret alanlarınız aktif olmaya başlayacak. 24 ocakta gerilemeye başlayacak olan mars sizin iş ve hizmet alanlarınızın yönetici gezegeni olduğundan 14 nisana kadar yeni işlerinizde, projelerinizde harekete geçerken dikkatli adımlar atmalısınız. Enerjinizi aşk hayatınızda, çocuk ilişkilerinizde de ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.




Şubat ayı iş alanlarınız fazlasıyla aktifken, siz de sosyal olmaktan ve arkadaşlarınızla çeşitli ortamlara katılmaktan geri kalmayacaksınız. 14 şubat ve sonrası iş konusunda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir. İşiniz ve özellikle kariyerinizle ilgili her türlü başlangıçlarınız ve atılımlarınız ı 22 şubat sonrası yapmaya özen gösterin.




Mart ayı kendinizi kariyerinizde göstereceğiniz ve diğer insanlara her anlamda yardım ederek ilerleyeceğiniz bir ay olacak. 14 martta ve mart sonu aşk hayatınızda olumlu etkiler altında olacaksınız.




06 nisanda oluşan dolunay sizin aşk evinizde gerçekleşecek. Hala aşkı bulamadıysanız ve arıyorsanız bu dönem içerisinde kadersel etkilerle aşkı bulabilirsiniz. 14 nisanda marsın düzelmesiyle iş alanlarınızda geride kaldığınız noktalara ulaşmak için gereken hırsı ve azmi bulacaksınız.19 nisan ve sonrası artık biraz dinlenmeniz gerekecek. Kendinizi fazla yorgun hissedebilirsiniz. Bu yüzden bağışıklık sisteminizi güçlendirecek ve vücudunuzun direncini arttıracak vitamin takviyeleri yapmak sağlığınızı toplayabilir.




Mayıs ayı genel olarak diğer aylara göre daha sakin olabilir…21 mayıstaki güneş tutulması en çok mayıs doğumlu ikizler burcunu etkileyecek… Hayatınızda bu tutulmadan sonra hızlı, ani ve beklenmedik kararlar alabilir, karşınıza çıkacak ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hala neptünden açı aldığınızı unutmayın ve 23 mayısta dikkatli adımlar atın.




04 hazirandaki ay tutulması aşk hayatınızı canlandırabilir. Evliliğiniz veya uzun süreli ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. 07 haziranda artık daha çok parayı konuşuyor olacaksınız. Parasal konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız için 19 hazirandaki yeniayı beklemelisiniz.




31 temmuzda kariyer ve iş alanlarınızda uzun zamandır beklediğiniz bir iş devreye girebilir.


Ağustos ayı seyahat alanlarınız aktif olacağından, sevdiğiniz kişiyle güzel tatil planları sizleri bekliyor olacak. 23 ağustostan sonra artık enerjinizi iş, hizmet alanlarınıza yöneltebilirsiniz.




Eylül ayında artık hayatın tadını çıkarmak ihtiyacınız fazla olabilir. İş ortamlarınızın da rutine bağlanmasıyla, artık kendinize, sevdiklerinize ve varsa çocuğunuza vaktinizi ayıracaksınız.




Ekim ayı yine çok çalışacağınız ve yeni projeler üreteceğiniz bir ay olabilir.




5 Ekim'de burç değiştiren satürn önünüzdeki 2,5 yıl boyunca sizi iş, hizmet alanlarınızda test etmeye başlayacak. İşe bakış açınız değişebilir ve bu alanlarda yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.




Kasım ortaları ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınız yeniden devreye girmeye başlayacak. 28 kasımdaki tutulma aşk hayatınızda önemli kararlar almanızı etkinleştiriyor.




YENGEÇ BURCU:




Jüpiter, 11 Haziran'a kadar size sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanınızda şanslar sunmaya başlayacak. Sosyal çevrenizden faydalanacak, yeni insanlarla tanışacak, yeni kuracağınız arkadaşlık ve çevreden en güzel şekilde fayda sağlayacaksınız. İşten elde edeceğiniz gelirlerinizde artış görülecek, geleceğinize harika yatırımlar yapacaksınız. 11 hazirandan sonra ise, neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi jüpiter kadersel alanınızda dolaşmaya başlayacak ve sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz. Geçen sene olduğu gibi bu yılda, ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz devam ediyor. Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı. 05 ekim sonrası artık satürn sizin aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda gezinmeye başlayacak. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Yaratıcılığınız ve kendinizi ifade de biraz sorunlar oluşabilir. Çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili önemli kararlar ve sorumluluklar gündeme gelebilir. Bu süreç içerisinde aşkı artık daha ciddi algılayacaksınız sevgili yengeçler…




Ocak ayı özel hayatınızın, ilişkilerinizin ve evliliğinizin yoğunluğuyla başlayabilir. Bu ay sevdiğiniz insanın hayatına göre kararlar almak ve uygulamak durumunda kalabilirsiniz. 24 ocakta gerilemeye başlayacak olan mars, sizin kariyer evinizin yöneticisi olduğundan, 14 Nisan'a kadar kariyer ve iş alanlarınızda, özellikle satışa, reklama, pazarlama, yayıncılık ve iletişime dayalı işlerinizde yavaşlamalar ve aksilikler oluşabilir.




08 şubat itibarıyla iş ilişkileriniz öne çıkmaya başlıyor. Kendinizi iş alanınızda göstereceğiniz ve iyi ilişkiler kurmaya çalışacağınız bir dönem içerisinde olacaksınız. 10 şubat ani ve beklenmedik oluşumlar sizi şaşırtabilir.




Mart ayı güneşten de aldığınız güzel enerjilerle kendinizi iyi hissedeceksiniz. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak, yine yeni plan ve projeler bu dönem ortaya koyulabilir. 12 martta gerileyen merkür, iş alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizde temkinli hareket etmenin size kazandıracağını anlatıyor




Nisan ve mayıs aylarında sosyal çevreniz aktif olacak. Bu dönem, iş arkadaşlarınızdan ve yeni çevrenizden istediğiniz şekilde faydalanabileceksiniz.




20 mayısta sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek olan bu tutulma, beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Parasal konularda bu tutulma yakınları dikkatli adımlar atmalısınız. Kendinizde gereken gücü bulmakta zorlanabilirsiniz. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara, astım, akciğer rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmanız gerekebilir.






15 temmuzdaki merkür gerilemesi sizin para alanlarınızda gerçekleşecek. Parasal konularda temkinli adım atmak, çok önemli alışverişlerde ve ticari anlaşmalarda bulunmamak en doğrusu. Maddi konulardaki beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Yaptığınız işlerin karşılığını görmek istediğiniz için bu alanlarda sabırsız davranışlar içerisine girebilirsiniz.




04 temmuz itibarıyla artık enerjinizi ailenize ve yuvanıza yönlendirebileceksiniz. Evinizin güvenliği ve ihtiyaçları daha fazla önem kazanmaya başlıyor. 17 temmuz civarı özel hayatınızda ve aile ilişkilerinizde bir takım zorlanmalar ve sorunlar ortaya çıkabilir. 19 temmuzdaki yeniay adeta sizi parlatacak. Artık kendiniz ve girişimleriniz için adeta harekete geçmeye başlıyor olacaksınız.




Ağustos başı parasal konularda yine şanslı etkiler altındasınız. Bu birkaç gün yapılması gerekenlere odaklanın ve bütçe planlamalarınızı gözden geçirin. 07 ağustos sonrası aile hayatınızda ilişkileriniz konusunda artık rahatlamaya başlayacaksınız. 15 ağustos özel hayatınızda sevdiğiniz insandan baskı görebileceğiniz ve bu baskıya tepki vereceğiniz bir gün olabilir.




Eylül başı satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve iletişim alanlarınızda güzel etkiler altındasınız. Bu alandaki başlangıç ve uygulamalarınızı 22 eylülden sonra yapmaya çalışın. 18 eylül sonrası aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar ve geri çeklimeler geride kalmaya başlıyor. Artık kendinizi aşkla ilgili konularda çekingen hissetmeyeceksiniz.




5 ekimde hem merkürün, hem satürnün aşk evinize geçmesi, bu dönem sonrası aşk hayatınızı artık ciddiye alacağınızın ve bu konularda önemli sorumlulukların gündeme geleceğinin göstergesi olabilir. Bu tarihe yakın günlerde tanışacağınız bir insanla ciddi ve istikrarlı, biraz da sorumluluk üstleneceğiniz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yine çocuğunuzla veya çocuklarınızın hayatıyla ilgili konularda önemli sorumluluklar üstlenmeye hazır olacaksınız.




21 kasım ve sonrası işleriniz, uğraşılması gereken konulara odaklı olacaksınız. Artık kimliğinizi işinizde ortaya koymak isteyeceksiniz. İş yaptıkça ve hizmet verdikçe kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.




16 aralık iş ilişkileriniz ve yapılacaklar konusunda kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir dönem içerisine giriş yapıyorsunuz. Ay sonuna doğru ortaklaşa iş konuları devreye girmeye başlıyor.




ASLAN BURCU:




Gösterişli, cömert, kendinden emin aslanlar, 2012 yılında da satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz geçen senede olduğu gibi devam edecek. Bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken, Satürn bu alanlardaki olumlu ilişkileri sağlam mı, değil mi diye test edebilir. Akraba, komşu veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir. 5 ekimde satürn burç değiştiriyor ve akrep burcuna geçecek. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz gündeme gelebilir..Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz. 11 hazirana kadar işinizde ve kariyerinizde kendinizi gösterecek önemli şanslar yakalayacaksınız. Hayata geçirmek istediğiniz projelere, planlara kapınızı açık tutun çünkü hiç olmadığı kadar toplum önünde olmak, insanlara hizmet etmek ve değişik ortamlarda yer almak isteyebilirsiniz. 11 haziran sonrası jüpiter sizin sosyal çevre alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Çevreniz ve arkadaşlarınız değişmeye başlayacak. Belki de değiştireceğiniz ev veya iş yüzünden bu etkiye maruz kalacaksınız. Bu değişecek olan çevre size yeni açılımlar ve yeni işler kazandırabilir.




3 Şubat itibarıyla neptün sizin ortaklaşa para alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Eşinizin veya ortağınızın parasal durumuyla ilgili konularda çözülmeler ve dağılmalar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden bu dönem borç para almak veya vermek doğru olmayacaktır.




Ocak ayında daha çok iş alanlarınız aktif olacak. 20 ocak ve sonrası ortaklaşa yapılacak işleriniz devreye girmeye başlıyor. Grupsal çalışmalar, ortaklarınızla yapılacak her tür işleriniz için 23 Ocak'taki yeni ayı beklemeniz yerinde olabilir. 24 Ocak'ta para evinizde gerileyecek olan mars, parasal işlerinizde ve anlaşmalarınızda bir takım zorlanmaları hayatınıza taşıyabilir. 14 nisana kadar önemli parasal atılımlardan, ödemelerden veya pahalı bir eşya almaktan, takas etmekten kaçının.




Şubat ayında evliliğiniz ve özel ilişkilerinizde çözülmesi gerekenler üzerine düşebilirsiniz. Yine ağırlıklı olarak ortaklaşa para alanlarınız aktif gözüküyor. Nafaka, vergi, sigorta, prim, miras ve banka işlemleriniz bu ay içerisinde daha fazla ön planda olabilir. 15 şubat ve civarı çıkacağınız bir iş seyahatinde zorlanmalar veya ertelenmeler söz konusu olabilir.




Mart ayında yıldızınız iyice yükseliyor. 12 martta merkür dış ortamlara bağlı işlerinizde, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, yüksek edüşünceler alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Yapacağınız parasal anlaşmalarda dikkatli adımlar atmalısınız. Bu dönem iş ilişkileriniz çok iyi olacak ve bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.




Nisan ayı yine fırsatlarla dolu bir ay olacak. Daha fazla değişik konularla uğraşma ve birden fazla alana yayılma gibi etkilere hazırlıklı olun. 19 nisanda kimliğinizi kariyer alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz.




Mayıs başında hırsınızı ve gücünüzü ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz.


21 mayıstaki güneş tutulması sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşecek. Bu dönem sonrası arkadaşlarınızın hayatındaki önemli gelişmelere şahit olabilirsiniz.




4 Haziran'daki ay tutulması sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Hala hayatınızda biri yoksa ve aşkı arıyorsanız, bu dönem sonrası aşk bir anda ve beklenmedik bir şekilde kapınızı çalabilir. Haziran ayı daha çok arkadaşlıklarınız ve sosyal çevreniz işin içinde olabilir. 12 haziran ve birkaç gün uzak yolculuklarda veya iş seyahatlerinizde sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. 21 haziran ve 1 ay boyunca enerjiniz yüksek olmayacak. Üzerinizde yorgunluk ve halsizlik hissedebilirsiniz.




22 Temmuz ve sonrası artık sizin döneminiz başlıyor sevgili aslanlar… Birkaç haftadan beri üzerinize yerleşmiş olan miskinlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Artık kendinizden emin olacaksınız. Bu süreç içerisinde kişisel istekleriniz önem kazanmaya başlayacak.




Ağustos ayında arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizdeki insanlardan yeni iş teklifleri gündeme gelebilir.Ağustos sonu parasal konular önem kazanmaya başlayacak. 23 ağustos itibarıyla artık enerjinizi ev ve aile hayatınıza harcamaya başlıyorsunuz. Evinizin güvenliği, ailenizin konuları ve ev hayatınız için yapılması gerekenler devrede olmaya başlayacak




Eylül ayı parasal konuları konuşmak, halletmek ve para anlaşmaları yapmak için harika bir dönem. 06 eylülden sonra kariyer hayatınız yeniden alevleniyor, kendinizi ön plana almasını ve göstermesini bileceksiniz. Eylül ayı iletişime dayalı işleriniz varsa kendinizi bu alanlarda göstermeye başlayacaksınız. 30 eylül günü aniden çıkacak bir seyahat, yakın çevre programınızı bozabilir.




Ekim ayı artık satürn yakın çevre sorumluluklarınız konusunda sizi rahatlatacak. Bu tarih sonrası 2.5 yıl boyunca alışkanlıklarınız, ev ev aile düzeninizle ilgili konularda sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız. Ekim başı alışverişlerinizde fazla harcama etkilerine karşı dikkatli olun. 29 ekimde kariyer hayatınızda birkaç gün boyunca önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bu da aile yaşantınızı zora sokabilir.




7 Kasım'da aşk hayatınızda gerilemeye başlayacak olan merkür bu alanlarda yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Bu 3 haftalık süreçte eski ilişkileriniz ve flörtleriniz yeniden devreye girebilir. 14 kasımdaki tutulma aile ve ev haatınızdaki yeni başlangıçları ve kararları gündeme getirecek 17 kasım ve sonrası marsın iş, hizmet alanlarınızda dolaşmasıyla beraber artık iş alanlarınızda disiplinli ve etkili yanlarınızı ortaya koyabilirsiniz.




13 Aralık ve sonrası evlilik ve ikili ilişkilerinizde gözlemlediğiniz dönem geride kalmaya başlıyor. İlişkilerinizde yaşanacak heyecanlar öne çıkabilir.




BAŞAK BURCU:




2012’de de sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız artacak, bu alanlarda test edilmeye devam edeceksiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenecek, maddi konularda fedakarlıkta bulunmayı keşfedeceksiniz. 5 ekim 2012’de satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken, Satürn yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla ilişkileriniz sağlam mı, değil mi diye test edebilir. Akraba, komşu veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir.




Haziran ortasına kadar jüpiterden olumlu etkiler alıyorsunuz. Yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınıza kayacak. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız...




11 hazirandan sonra jüpiter iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslar sunacak. Artık bu tarihten sonra ayaklarınız yere sağlam basmak arzusunda olacak.


Geçen sene mart ayında sizi etkilemeye başlayan uranüs, sizin veya eşinizin hayatında ve parasal durumundaki önemli değişiklikleri bu yılda gündeme oturtacak.




Ocak ayı aşk hayatınız ve çocuğunuzla, çocuklarınızla ilgili konular fazlasıyla hayatınızın merkezinde olabilir. 13 ocak civarı hoşlandığınız bir insan varsa onun teklifiyle karşılaşabilir veya güçlü iletişiminizle karşı tarafı istediğiniz konularda ikna edebilirsiniz. 20 ocak itibarıyla artık iş alanlarınız aktif olacak. Keyifli ortamlardan bir parça uzaklaşarak, yapmanız gereken işlerinize odaklanacaksınız. 24 ocaktaki mars gerilemesi sizin kendi burcunuzda oluşuyor. Bu tarih sonrası 14 nisana kadar üzerinizde ve yapacağınız işlerde geri dönmeler, isteksizlikler ve zorlanmalar oluşabilir.




Şubat ayı sevdiğiniz insanın veya eşinizin hayatında beklenmedik ani değişimler ve olaylar yaşanabilir. Evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda hareket etmeye başlayacak olan neptün, var olan uzun süreli ilişkilerinizde ve evlilik hayatınızda bir takım çözülmeler, dağılmalar ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. 10 şubatta ortaklaşa para alanlarınızda gelirlerinizde bir artış söz konusu olacak. Şubat ayı genel olarak ortaklı işleriniz varsa kafanızı daha çok bu alanlarda çalıştıracağınız bir ay olabilir. Özel hayatınızdaki karar ve başlangıçlarınızı 22 şubat sonrası vermeye özen gösterin.




Mart ayı aşk hayatınızdaki güzelliklerle hareket etmeye meyillisiniz. Ay sonuna kadar evlilik ve ilişki alanlarınız olumlu etkileşimler altında olacak.




03- 04 mart civarı bu alanlarınızda elinizden çıkacak para, gelirinizi etkileyebilir ya da kafanızdaki planlar istediğiniz gibi olmayabilir. 12 mart- 04 nisan arası merkür gerilemeye başlayacak. Gerek ortaklaşa para konularında, gerekse kariyer hayatınızda bir takım zorlanmalar ve aksilikler oluşabilir.




3 Nisan'da kariyerinize yönelik ilişkilerinizde güzelleşmeler yaşayabilirsiniz. Mantığınız devrede olacak ve daha fazla insanla konuşma ve görüşme yapma ihtiyacınız artabilir. 14 nisan sonrası artık enerjinizi yapacağınız işlerinizde ortaya koymak önemli olacak.




15 Mayıs'ta venüs 40 gün boyunca gerilemeye başlıyor. Sizin kariyer alanlarınızda oluşan bu gerileme, para alanlarınızda etkileyebilir. 21 mayıstaki güneş tutulması, kariyerinizle ilgili ani ve beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Geçmişten gelen bir teklif kariyeriniz açısından sizi farklı noktalara götürebilir.




4 Haziran'daki ay tutulması sizin ev ve aile ortamlarınızı etkileyecek. Bu alanda ani ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun bu dönem çok yoğun olması, ailenize ve sevdiklerinize gereken özeni gösterememenize neden olabilir. 19 Haziran'dan sonra iş ve kariyer hayatınızda önemli başlangıçlarınız ve kararlarınız gündeme gelebilir. 27 Haziran'da düzelen Venüsle, sosyal çevre etkilerinizi bir araya getirerek, iş anlamında önemli anlaşmalar yapabilirsiniz.




Temmuz ayında arkadaşlıklarınız ve sosyal çevre alanlarınız devreye girmeye başlıyor.




Ağustos başı geri planda dursanız bile, iş yoğunluklarınız azalmıyor. Aynı anda bir çok işle uğraşmak zaman zaman sizi gerebilir. 15 Ağustos'ta parasal konularda amaca yönelik çalışmalarınızı arttırabilirsiniz. 23 Ağustos'tan sonra artık enerjinizi iletişim alanlarınıza kaydırmaya başlayacaksınız. Kendinizi ön plana çıkartacağınız ve ortaya koyacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz.




Eylül ayı her tür girişimleriniz için uygun bir ay olabilir. 10 -13 Eylül tarihleri süper güzel etkileşimleriniz var.




Ekim ortalarına kadar birkaç aydır uğraştığınız işlerin karşılığını almak için harekete geçebilirsiniz. 5 Ekim itibarıyla Satürn iletişime dayalı işlerinizde size sorumluluklar aldırmaya başlıyor. Satışa, reklama veya pazarlamaya dayalı işlerinizde ciddi, planlı ve istikrarlı ilerlemek durumundasınız.




7 Kasım'da ev ve aile evinizde gerileyen merkür, bu alanlarda yanlış anlaşımaları ve karışıklıkları hayatınıza taşıyabilir. Evinizle ilgili önemli karar ve başlangıçlardan kaçının. 28 kasımdaki ay tutulması ise, kariyer hayatınızda yeni yönler çizebilir. Bu alanda yeni kararlar alabilir, yön değiştirebilir veya önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.




13 Aralık'tan sonra iş, hizmet alanlarınızda yaşanmış terslikleriniz ve sorunlarınız geride kalmaya başlayacak. Özellikle ortaklaşa para alanlarınızda da düzelmeler ve daha iyi koşullar oluşabilir.




TERAZİ BURCU:




Dengeli, ölçülü, kibar, karşı tarafın düşüncelerine kendisinden daha fazla önem veren teraziler, jüpiter 11 Haziran'a kadar kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda şanslarınız olacak. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa gönül rahatlığıyla haziran ayına kadar alabilirsiniz.




Haziran sonrası bu şanslı etkiler, yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınıza kayacak. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında şanslarınız yüksek olacak. Yurtdışı seyahatlerinizde göreceğiniz yerler ve kültürlerden etkilenecek, bakış açınızı değiştirecek kararlar alacaksınız.




2012’de de içsel gelişiminizi tamamlayarak, kendiniz için sorumluluk alarak ve yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuza devam edeceksiniz. 5 Ekim'de satürn akrep burcuna geçecek ve sizi sahip olduğunuz değerler ve para alanında test etmeye başlayacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenecek, maddi konularda fedakarlıkta bulunmayı keşfedeceksiniz. Bu konuda dikkatli ve ihtiyatlı davranmak size yeni şeyler öğretecek.




Uranüs, sizin evlilik ve özel alanlarınızı etkilemeye devam ediyor. Eylül doğumlu teraziler bu yıl, bu etkiden nasiplerini alacaklar. Evliyseniz veya uzun süreli ilişkiniz varsa ani değişimlere açık olmalı ve yeniliklere sırtınızı dönmemelisiniz.




Ocak ayında iş alanlarınızda güzel ve etkili ilişkiler kurarak ilerleyebilirsiniz. İş hayatınızda çok fazla istekli olmasanız bile, bu alanda diğer insanlara ve beraber çalıştığınız kişilere yardım etmek gibi etkileriniz yüksek olacak. 24 ocakta gerileyen mars, en fazla evli olan terazileri ve uzun soluklu ilişkisi olanları etkileyebilir. Kadersel etkiler altında olacaksınız, 14 nisana kadar ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekecek.




8 Şubat ve sonrası bekar olanlar artık basit bir flörtten daha ciddi bir ilişkiye geçişi tadabilirler. Evli olanlarsa evliliklerinde 10 şubat civarı beklenmedik sürprizlere ve heyecanlara açık olmalılar.




14 Şubat ve sonrası iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir.




Mart başında sinirli davranışlarınız fazla olabilir. 6 mart tarihinde iş alanlarınızda istediğiniz parasal destekleri rahatlıkla sağlayabilirsiniz. 12 Mart'ta evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda gerilemeye başlayacak olan merkür, 23 marta kadar bu alanlarda yanlış anlaşılmalarla ilişkinizi zorlayabilir.




Nisan başı seyahat, eğitim, ticaret ve yabancı ortaklı işlerinizde konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. 19 nisan ve sonrası tutkularınız ve cinsellik konuları devreye girmeye başlıyor.




Mayıs ayında parasal durumunuz iyiye doğru giderken 15 Mayıs'ta gerileyen venüs 40 gün boyunca yabancı ortaklı işler, medya, ticaret, eğitim, seyahat ve hukuk alanındaki işlerinizi olumsuz etkileyebilir. 21 Mayıs'taki tutulma yine bu işlerinizi ve alanlarınızı etkiliyor. Bu tarih sonrası beklenmedik oluşumlar işlerinizi başka ve hızlı ilerleyen bir boyuta sokabilir.






Mayıs ve haziran ayları kendinizi bir çok konuda şanslı hissedeceksiniz. Yayıncılık, medya, gazetecilik alanında çalışanlar ve işe sahip olanlar için başlarını kaşıyacak vakitleri olmayabilir. 21 Haziran'dan sonra artık tamamen kendinizi kariyer hayatınıza odaklayabilirsiniz. Kendinizi iş alanlarınızda göstereceğiniz bir dönem olacak




3 Temmuz'da artık hayatınızla ilgili konularda üzerinizde son 6 aydır hissettiğiniz baskılar azalmaya başlayacak. 19 Temmuz'da sinirli ve koparıcı etkiler altında olabilirsiniz. Özel hayatınızda yaz aylarında dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.




2 Ağustos'taki dolunay, ev ve aile hayatınızda alınması gereken kararları gündeme getirebilir.




23 Ağustos sonrası artık parasal konularda enerjinizi harcamaya başlıyorsunuz. Para kazanma mücadeleleriniz ve uğraşılarınız artacak.




Sosyal konular ve biraz da kendinizi düşünmeye daha yatkın olacağınız bir ay olan eylül ayında, arkanızdan konuşmalar artabilir. Önemli sırlarınızı bu ay başı kimselere anlatmayın. Yine de bu insanların varlığı ve hakkınızda çıkaracakları dedikodular 5 Eylül civarı işinize yarayacak. 18 Eylül itibarıyla para evinizin yöneticisi Plüton düzelmeye başlıyor. Artık parasal konularda rahatlamaya ve etkinleşmeye başlıyorsunuz. Ay sonu kendi hayatınıza ve şartlarınıza konsantre olmanın vakti gelmiş bulunuyor. Artık planlarınız görünür hale gelmeye başlıyor.




5 Ekim'de satürn artık sizin burcunuzdan çıkarak akrep burcuna geçecek. Sizin parasal alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Hayatınızı yeniden yapılandırıp, kuran siz teraziler bu tarih sonrası 2.5 yıl boyunca maddi olasılıklarınızı ve imkanlarınızı gözden geçirmeye başlıyor olacaksınız. Ekim ayı sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. Kendinizi yalnız ve biraz da geri planda tutabilirsiniz. Hiç merak etmeyin, 15 Ekim sonrası gözler yine sizin üzerinize çevrilecek.




Kasım ayı parasal konular devrede olmaya başlıyor. Birkaç aydır çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bu dönem, maddi konularda önemli kararlar ve başlangıçlarınız 14 Kasım güneş tutulması civarında gerçekleşebilir. Bu dönem sonrası para kazanımlarınızda artış söz konusu olacak.




Aralık ayı iletişim, satış, pazarlama, reklam alanlarınızın ön planda olacağı bir ay. 28 aralıktaki dolunay kariyer hayatınızda önemli sorumlulukları hayatınıza taşıyabilir.




AKREP BURCU:




Sevgili Akrepler, 2012'de de olaylar kontrolünüz dışında gelişmeye devam edecek. Yine her zaman olduğu gibi bunu da bir tamamlanma süreci olarak görmelisiniz. Geçmiş yıllardan biriktirdiklerinizi, işinize yaramayacak olanları hayatınızın temizlenmesi adına bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız.




5 Ekim'de Satürn buç değiştirerek Akrep Burcu'na geçecek. Artık 14 yıllık devre sizin için bu geçtiğimiz aylarda kapanmaya başlayacak. Siz yeni gözlerinizle dünyayı yeniden keşfediyor, kendinizi, yapacaklarınızı ve yeni sorumluluklarınızı fark ediyorsunuz. Özellikle de hayatınızı yeniden yapılandıracağınız bu süreçte, biraz zorlansanız bile önümüzdeki yılların oluşacak tüm koşullarını bu zaman içesinde hissediyor olacaksınız.




Bu arada 11 Haziran'a kadar Jüpiter ikili ilişkiler ve evlilik hayatınızda size çok ama çok güzel şanslar sunacak. Bekarsanız bu yıl evliliğe adım atabilir veya ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz birlikteliğinizden şans ve fayda sağlayacaksınız.




11 Hazirandan sonra Jüpiter artık sizi daha farklı bir alanda etkilemeye başlıyor. Kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelir alanlarınızda şanslarınız oluşmaya başlayacak. Ayrıca beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru geliştirecek etkiler göreceksiniz. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanmanız da mümkün. Her anlamda başklarından yardım almaya istekli olacak, yardım etmekten de kaçınmayacaksınız.




Ocak ayına yakın çevreyle ilgili konularınız, özellikle iletişimle ilgili konular, satış, reklam, yayıncılıkla ilgili konularda giriş yapıyorsunuz. Hali hazırda parayla ilgili konularda da parayla ilgili konularda da çözümler yaratabilirsiniz.. Özellikle 13 Ocak ev ve aile ile ilgili konularda ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir dönem olacak. 15 Ocak'tan sonra aşk hayatınız devreye girmeye başlıyor. Aşkı hissedeceksiniz, aşkı yaşamayı seveceksiniz. 24 Ocak sonrası 14 Nisan'a kadar iş yaptığınız arkadaşlarınızla iş ortamınıza sosyal çevrenizde iletişim altında olduğunuz insanlarla birtakım anlaşmazlıklar halinde olabilirsiniz.




19 Şubat'tan sonra artık tamamen aşk hayatınızın içinde bulacaksınız kendinizi. Aşktan konuşacaksınız, kendinizi göstereceksiniz, flörtöz tavrınız ortaya çıkacak, insanlara kendinizi göstermekten keyif alacaksınız.




Şubat sonu ve Mart başı spekülasyona ve iş alanlarına dair alanlarınız aktif olacak, bu alanlarınızda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.




Aşk hayatınızda olumlu etkileşimler de Mart ayında devam ediyor. Özellikle 5 Mart ve sonrası birkaç hafta boyunca ikili ilişkiler ve özel hayatınızda ikili ilişkilerde ve sevdiğiniz insanla çok güzel günler sizi bekliyor olacak. 12 Mart'ta Merkür sizin iş ve hizmet alanlarnızda gerilemeye başlayacak. Bu alanlarınızda bu tarih sonrası birtakım zorlanmalara şahit olabilirsiniz. Özellikle kendinize çok dikkat edin, yeni bir işe başlamamaya özen gösterin. 15 Mart günü ise karşınıza eski bir projenin çıkması söz konusu olabilir.






4 Nisan'da Merkür düzeliyor ve artık siz de iş alanlarınızdaki sorunları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Özellikle 17 Nisan'dan sonra iş alanlarınızda kendinizi rahatlıkla gösterebileceğiniz bir dönem içerisindesiniz. 19 Nisan sonrası artık evlilikle ilgili konular konuşulmaya başlıyor. Kimliğinizi ve kişiliğinizi bu alanda ortaya koyuyorsunuz. Evliliğe dair söz kesme, nişan gibi etkileriniz varsa 21 Nisan'da Yeni Ay'ı bekleyin. 21 Nisan'dan sonra iki hafta içerisinde bu işlerinizi denk düşürmeye çalışın.




15 Mayıs'ta Venüs sizin ortaklı para işlerinizde gerilemeye başlayacak. Yine banka ödemeleri, vergi, kredi, miras, nafaka, prim gibi konularda birtakım şanssızlıklara sahip olabilirsiniz. Çünkü şimdiye kadar ortaklaşa para alanlarınızda rahat gelen kazanımlarınız bu tarih sonrası bir kırk gün boyunca sekteye uğrayabilir veya paranızı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. 20 Mayıs'taki güneş tutulması sizin yine bu ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Bu tarihler arası özellikle parasal konularda önemli kararlar, önemli başlangıçlar oluşabilir. Beklenmedik olaylara yine açık olacaksınız.




4 Haziran'daki ay tutulması sizin para evinizde gerçekleşecek. Bu tarihe denk gelen zamanlar içerisinde beklenmedik yerden elinize para geçebilir veya elinizden bir para çıkabilir. Haziran ayında tamamiyle parasal konulara odaklı bir ay geçiriyor olacaksınız.




22 Temmuz'dan sonra artık kimliğinizi ve kişiliğinizi iş ve kariyer alanlarınızda ön plana koymaya başlıyorsunuz. Kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz.




Ağustos ayı iş alanlarınız oldukça aktif olacak. İş yapmayı ve kendinizi göstemeyi seveceksiniz. Özellikle 8 Ağustos'ta Merkür'ün düzelmesiyle beraber artık bir çok konuda kendinizi iyi hissediyor olacaksınız. 17 Ağustos'ta sizin kariyer alanınızda oluşacak yeni ay bu alanda sizin için çok güzel bir zamanı müjdelemekte.




Eylül ayı sosyal çevre alanlarınız oldukça aktif. Gruplarla olan görüşmeler meydana gelebilir. 30 Eylül ve birkaç gün boyunca iş alanlarınızda istenmedik oluşumlar söz konusu olabilir.




Ekim ayına gelindiğinde artık siz de birtakım olayların ve sorunların sonuna geldiğinizi hissediyor olacaksınız. Zira 5 Ekim'e geldiğinizde Satürn 1. evinize geçecek, yükselen burcunuzun üzerine gelerek hayati kararları hayatınıza taşıyacak. Özellikle Ekim doğumlu Akrep'ler haddiden fazla sorumluluk üstlenecekleri bir dönem içine girdiklerini farkedecekler. Ekim ayı içinde sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız ön plana geçmeye başlayacak. Özellikle iş alanlarınızın biraz yavaşlaması, kafanızı özel hayatınız ve arkadaşlıklarınızla ilgili alanlarda rahatlatmaya başlıyor olacak. 23 Ekim'den sonra kendinizi göstermek isteyeceksiniz, daha fazla ön planda olacaksınız. Ekim sonu ilişkilerinizde birtakım geri çekilmeler söz konusu olabilir. Bu durum özel hayatınızı olumsuz etkileybilir. Sevdiğinizle aranızda gerçek duygularınızdan rahatlıkla bahsetmeye çalışın. Bir parça da olsa duygularınızı gizlemeye çalışacaksınız.




7 Kasım'da Merkür sizin para evinizde geriliyor olacak. 7 Kasım'a kadar önemli ticari anlaşmalarınızı yapmaya özen gösterin. 14 Kasım'da ki güneş tutulması sizin kişisel evinizde gerçekleşiyor. Artık tamamen hayatınızla ilgili konularda yapmanız gereken olaylarda harekete geçmeniz söz konusu olacak.


28 Kasım'da para evinizde, ortaklaşa para alanlarınızda olacak bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönem parasal konular kafanızda fazlasıyla yer etmiş olacak.




Aralık ayında kendinizi adeta yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz. Bir yılın üzerinden artık birtakım sıkıntıların, baskıların, zorlanmaların geride kaldığını görmek sizi fazlasıyla mutlu edecek.




YAY BURCU:




Özgün, neşeli, cana yakın ve hareketli yaylar, Jüpiter Haziran'ın ortalarına kadar iş, hizmet, sağlık alanında çalışmaya başlıyor. Çalışmalarınızı, yükümlülüklerinizde zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. Uzun zamandır işle ilgili sorunlar yaşıyorsunuz karşınıza çıkacak fırsatlar yüzünüzü güldürecek. Sağlığınız da yıl boyunca sizde problem çıkartmayacak. Yalnız kilo almaya karşı hazırlıklı olun. Tatlı ve yağlı yiyeceklere karşı meyiliniz artabilir. Karaciğerinizi ve pankreasınızı zorlamayın.




11 Haziran sonrası evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde inanılmaz şanslarınız olacak. Bekarsanız bu tarihten sonra evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız.




2012'de de arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek adına da testlerden geçmeye devam edeceksiniz. Hayatınızdan çıkması gereken insanlar gidecek. Arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlardan geçecek. Bu dönem tamamlandığında artık ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız.




5 Ekim'de bu sefer Satürn burç değiştirerek Akrep burcuna geçiyor. 2012'de özellikle Ekim ayından sonra olaylar kontrolünüz dışında gelişmeye başlayabilir. Bunu bir tamamlanma süreci olarak görmeli ve kontrol edemediğiniz şeylere karşı kendinizi aciz, kötü hissetmemeli, suçluluk duygusuyla baş etmeyi öğrenmelisiniz. Bu süreç yaklaşık iki buçuk yıl sürecek. Önemli değişimler için üzerinizde baskı hissetmeniz çok normal olacak.




Birkaç yıldır parayla ilgili konularda üzerinizde inanılmaz bir güç hissediyorsunuz. Parayı arzulamak, parayı elde etmek, maddî konulara yönelmek gibi etkileriniz fazlasıyla ön planda olabilir.




Sevgili yaylar, Ocak ayına parayla ilgili konularla giriş yapacaksınız. 19 Ocak'ta özellikle sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili parasal konulara çok dikkat etmeye özen gösterin. Bir para yüzünden arkadaşlarınızla aranız açılabilir, o yüzden bu dönem borç alıp vermemeye özen gösterin. 24 ocakta Mars sizin kariyer evinizde gerilediğinden kaynaklı olarak birkaç ay boyunca kariyer hayatınızda birtakım geriye dönüşler, aksamalar veya gecikmeler oluşabilir. Bu tür oluşumları pek fazla kafanıza takmamalı, takıldığınız noktalarda bazı değerlendirmeler yapmalı ve olayları gözden geçirmelisiniz.




7 Şubat itibariyle Satürn gerilemeye başlayacak. Satürn sizin para evinizin yöneticisi sevgili yaylar. O yüzden parasal konularda bazı geri çekilmeler söz konusu olabilir. Şubat sonu Mart başı daha fazla evinizde olmak isteyeceksiniz. Ev ve aile hayatınızın detayları ön planda olacak. İşlerinizi evinizde halletmek, ailenizle bir arada olmak gibi etkileriniz çok yüksek. Yer değiştirme, ev alma, satma, kiralama gibi olaylar gündeminizde olabilir.




Mart ayında özellikle aşk hayatınızla ilgili gelişmeler, ilişkilerinizin ön plana çıkması ihtimali yüksek. Mart ayında aşk evinizde gerileyen Merkür, geçmiş aşklarınızı ön plana çıkarabilir. Aynı zamanda Merkür sizin kariyer evinizin yöneticisi. Bu yüzden üç hafta boyunca kariyer alanlarınızda özellikle de spekülasyon ve borsaya dayalı işlerinizde dikkatli adımlar atmanız gerekecek. 13-14 Mart en şanslı günlerinizden. Özellikle iş alanlarınızda çok şanslı etkiler altında olacaksınız. 20 Mart ve sonrası tamamıyla ev ve aile konularını bırakıp hayatı yaşamanın, aşkı tatmanın ve kendinizi güzelliklere bırakmanın vakti geldiğini düşünüyor olacaksınız.




Nisan ayında gözle görülür düzelmeler yaşayacaksınız. 21 Nisan'da ise iş ve hizmet alanlarınızda çok güzel bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile beraber eğer iş arıyorsanız veya işinizi değiştirmek istiyorsanız, yeni iş başvurularında bulunmak veya yeni bir projeye başlamak olumlu etkiler altında bulunacaksınız.




Mayıs ayında iş alanlarınız aktif . Bu ay çok çalışacaksınız. Çalıştıklarınızın karşılığını almak sizi çok mutlu edecek. 15 Mayıs'ta sizin iş alanlarınızın yöneticisi olan Venüs kırk gün boyunca gerileyecek. Özellikle ortaklı işleri olanlar ortaklarıyla bu dönem sürtüşmemeye,veya varolan ilişkilerinde sorunlar yaşamamaya dikkat etmeleri gerekiyor. Taşınma işine bu dönemde girmemeye çalışın. Hayatınızda özellikle evlilik hayatınızda önemli kararlarınızı gündeme getirebilecek bir tahih de 21 Mayıs. 21 Mayıs 2012'de aşk, evlilik ve ikili ilişkiler durumunuzda bir güneş tutulması gündeme gelecek. İşte bu tarihten sonra aşk hayatınızda flört istediğiniz insanla beraber ilişkinizi daha ciddi bir boyuta getirmek isteyebilir ve evlilik konuşmaları yapabilirsiniz.




Özellikle 4 Haziran'da ki tutulma sizin aşk, evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızı etkileyecek. Bu tarihten sonra evlilikle ilgili kararlar gündeme gelebilir.


21 Haziran'dan sonra ortaklaşa para olaylarınız aktif olmaya başlıyor. Kimliğinizi ve kişiliğinizi bu alanlarda göstermeye başlıyorsunuz. 24 Haziran zorlayıcı günlerden bir tanesi. Özellikle borsada yatırım yapanlar, borsaya dayalı işlerde bulunanlar veya spekülatif işe sahip olanlar bu güne çok dikkat etmeliler.




4 Temmuz'da oluşan dolunay sizin para evinizde gerçekleşecek. Bu tarih ve civarına denk gelen zamanlarda özellikle parasal konularda dikkatli adımlar atılmalı. Birkaç gün parasal konularda bir takım hassaslıklar yaşanabilir.




Temmuz ayında daha aktif olarak başlayacaksınız. Özellikle eğer tatil yapmadıysanız, kafası bunalan yaylar bu dönemi tatil dönemi olarak değerlendirmeliler. 17 Temmuz yine bulunacağınız çevrelerde, arkadaşlıklarınızda, parasal konularda iyi başlangıçlar yapacağınız; yaptığınız işin karşılığını alacağınız bir dönem olacak.




Ağustos ayında iş yoğunluğunuzun yanı sıra sosyal çevreler ve arkadaşlıklarınız çok aktif olacağından çeşitli davetler ve organizasyonlar içerisinde yer alabilirsiniz.


Ağustos sonu ve Eylül başı tamamen iş alanlarınızla kanalize olmuş durumdasınız. İş ilişkilerinizde yaşayacağınız canlanmalara ve alacağınız güzel tekliflere hazır olmalısınız.




5 Ekim'de Akrep burcuna geçecek. Akrep burcu, sizin kadersel alanınızı temsil ettiğinden özellikle 2012 Ekim ayından sonra bir parçada olsa kontrolünüzün dışında gelişmeye başlayacak. Özellikle çok duygusallaşacaksınız ve çevrenizdeki her türlü olaya karşı da ilginiz ve alakanız artacak. Yeni olaylar için yer açma dönemi olarak adlandırılan bu süreçte hayata karşı koymamaya özen gösterin.. 23 Ekim'den sonra Güneş, 12. evinize, kadersel alanınıza giriş yapıyor. Güneş, bu alanda ilerlerken önemli atılımlarınızı yapmamanız gerektiğinizin altını çizmekte




21 Kasım ve sonrası kimliğinizi ve kişiliğinizi kendi kişisel hayatınızın vakti gelmiş bulunuyor. Bir diğer tutulma 28 Kasım 2012'de gerçekleşecek. Bu tutulma sizin aşk, evlilik ve ikili ilişkilerinizde gerçekleşecek. O yüzden ani ve beklenmedik kararların bu tarihten sonra alınması söz konusu olabilir.




Aralık ortalarından itibaren yine parasal konular etkili olmaya başlayacak. Bütün bir yıl gelirlerinizi, kazançlarınızı gözden geçirmeniz gerekecek.




OĞLAK BURCU:




Geleneksel, tutumlu, sorumluluk sahibi ve ciddi oğlaklar, bu sene aşk, eğlence, yaratıcılık ve sanat konusunda Jüpiter size şanslar sunmaya başlıyor. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız özellikle yılın ilk yarısı için harika bir yıl. Yine bu dönem içinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. 11 Haziran'dan sonra Jüpiter iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Çalışmalarınız ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. Bir yandan hizmet ederken diğer yandan hayatınızla ilgili çok önemli bilgilere sahip olacaksınız. Sağlığınızda yıl boyunca size problem çıkartmayacak.




2012 yılında da kariyeriniz ve iş hayatınızda testleriniz devam ediyor. Geçmiş dönemde inşa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek, sağlam alt yapısı olmayan temeller yok olacak. İş alanlarınızda sorumluluklarınızı arttıracaksınız.




5 Ekim'de Satürn burç değiştirerek Akrep burcuna geçecek. Bu seferde sizin arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Bu dönem içinde arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlarlardan geçebilir. Başkalarıyla, özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Özellikle organizasyon ve davetlere dayalı işlerde başarı sahibi olabilirsiniz. İdeallerinize ve hayallerinize ulaşmak için çok çalışabilirsiniz.




Birkaç yıldır sizin kişisel evinizde dolaşan ve kendi başına ilerleyen Plüto, size güç katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde bu gücü tanımakta ilk başta zorlansanız bile artık bu güce alıştınız ve bu güç sayesinde hayatta ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız.




2012 Ocak ayına parasal konular ön planda olarak giriş yapacaksınız. Özellikle 20 Ocak sonrası maddi konular, bütçe planlaması, parasal konuların gözden geçirilmesi gibi konular etkili olabilir. 24 Ocak'ta Başak burcunda gerileyecek olan Mars sizin yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret alanlarınızı olumsuz etkiliyor olacak. Bu alanlarda gösterdiğiniz efor ve çabanın karşılığını almakta zorlanabilirsiniz. Ama ay sonunda Merkür'den alacağınız olumlu sonuçlarda iş hayatınızda çok güzel şanslar yakalayacağınızı bilin.




Şubat sonuna doğru parasal konular yerini daha aktif, daha iletişime yönelik konulara bırakacak.




2 Mart civarında aniden ortaya çıkacak bir ev alım-satım, kiralama gibi etkileriniz aktif alacak. 12 Mart'da gerileyen Merkür sizin iş hayatınızı etkileyecek. Özellikle beraber çalıştığınız insanlara karşı iletişiminizi çok iyi tutmanız gerekecek. Özelikle 14 Mart aşkı arayanlar ve bulmak isteyenler için çok önemli bir tarih. Çünkü aşk hayatınızda bugün çok önemli ve beklediğiniz bir teklifle karşılaşmanız mümkün. Yine çocuk bekleyenler ama bundan haberi olmayanlar çocuklarının olacağı haberini alabilirler.




Nisan ayı tüm ay boyunca ev ve aile hayatınız devrede olmaya başlıyor. Daha fazla evinize vakit ayıracaksınız veya ailenizin problemleriyle ilgileneceksiniz. 14 Nisan'da Mars'ın düzeldiği noktada yine seyahat, eğitim, medya, hukuk gibi ticari alanlarınızda artık harekete geçmeye hazır görünüyorsunuz. 19 Nisan’dan sonra aşk hayatınızda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Eğer hayatınızda hoşlandığınız bir insan varsa ve henüz açılamadıysanız işte bu tarihten sonra kendinizi ona tanıtabilir, kimliğinizi bu alanda ön plana çıkarabilirsiniz.




Nisan ve Mayıs ayında yaratacılığa ve sanata dair işlerinizi fazlasıyla ön plana çıkartabilirsiniz. Yine paraya dayalı, borsaya dayalı işleriniz için oldukça şanslı bir süreç içinde olduğunuzu söylemekte fayda var. 15 Mayıs'ta Venüs iş ve hizmet alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Bu süreç de işlerinizde, özellikle ilişkiler konusunda birtakım yanlış anlamalar gündeme gelebilir. 14-15 Mayıs olumlu etkiler altında olacaksınız. 21 Mayıs'ta ki tutulma sizin iş, hizmet alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası iş değiştirmek isteyen Oğlak'lar, kendilerini şanslı bir süreç içerisinde bulabilirler




Haziran ayında başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. 1 Haziran'da iş alanlarınızda doğru zamanda, doğru şeyleri ifade ederek çok önemli başlangıçlar yapabilir veya bir projenin içinde ilişkilerinizi canlı ve iyi bir şekilde tutabilirsiniz. 11 Haziran'da Jüpiter İkizler burcuna geçecek ve sizin iş, hizmet alanlarınızı aydınlatmaya başlayacak.




3 Temmuz’daki Dolunay özellikle ikili ilişkiler ve evlilik hayatınızda aldığınız kararların sonucunda hayatınızda önemli şeyleri değiştirebilir ya da kendi başınıza karar vermeniz gereken bir dönem olduğunu düşünebilirsiniz. Temmuz başında yaklaşık iki ay boyunca Mars'ın olumlu etkileriyle kendinizi kariyer alanlarında göstermek, yaptığınız işlerin karşılığını almak etkisindesiniz.




Ağustos ayı diğer burçlara nazaran en fazla çalışmanız gereken aylardan biri olacak. Özellikle 2 Ağustos'ta oluşan Dolunay parasal konularda hassasiyetinizi ön plana çıkartabilir. 8 Ağustos’ta Venüs’ün evlilik ve ikili ilişkiler alanınıza girmesiyle beraber artık sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayıracaksınız. 22 Ağustos sonrası artık ilgi alanlarlarınız, yabancı ortaklı işler, seyahat, ticaret alanlarına kaymaya başlıyor. Daha fazla bu alanda ön plana çıkacaksınız




17 Eylül sonrası artık kariyer ve işle ilgili alanlarınız aktif hale gelmeye başlıyor. 22 Eylül’den sonra artık tamamıyla iş hayatınıza odaklı gözüküyorsunuz. Daha fazla çalışacak, göz önünde olacaksınız. Kimliğinizi aldığınız sorumluluklar ve bu sorumlulukların yerine getirilmesi olarak tanımlayacaksınız. 30 Eylül civarı birkaç gün boyunca ilişkilerinize ve ailevi konulara dikkat edin.




25 Ekim civarı da davetler, organizasyonlar veya planlanacak önemli projeler konusunda da sorumluluklarınız fazla olacak. 29 Ekim'de meydana gelen Dolunay yine aşk evinizi tetikliyor olacak. Özellikle bu süreç içerisinde sevdiğiniz insanı ihmal ettiyseniz tedirginlikler ve sorunlar yaşamanız mümkün.




7 Kasım’da Merkür sizin kadersel alanınızda gerilemeye başlayacak. O yüzden önemli anlaşmalarınız ve görüşmeleriniz varsa 7 Kasım-27 Kasım arası yapmamaya özen gösterin. 28 Kasım’da oluşan ay Tutulması iş alanlarınızda gerçekleşiyor. İş, hizmet alanlarınızda beklenmediğiniz bir şeyle karşılaşacağınız bir dönem olabilir. Yine beklediğiniz, başvuruda bulunduğunuz bir iş varsa bu işin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yine bu tutulma sağlık alanlarınızı etkiliyor. Bu alanlarda önemli kararlar ve sorumluklar gündeme gelebilir. Alışkanlarınızı ve tarzınızı belki yeni baştan düzenlemeniz gerekecek.




Artık yılın sonuna yaklaşırken, 13 Aralık’ta sizin para evinizin yöneticisi Uranüs düzelmeye başlayacak. Parayla ilgili zorlanmalarınız olduysa artık şansınız dönmeye başlayacak.




KOVA BURCU:




Bağımsız, bireysel, orijinal Kovalar, bu yılda eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye devam edeceksiniz.Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Bakış açınızda dar görüşlü olmamaya, kendinizi yeni keşiflerden soyutlamaya kalkışmayın. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artabilir. 5 Ekim 2012 den sonra kariyeriniz ve iş hayatınız da testleriniz başlayacak. Geçmiş dönemde inşaa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek. Sağlam alt yapısı olmayan temeller yıkılıp gitmeye mahkum olacak. Tam anlamıyla yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız.




Bu yıl, jüpiterden alacağınız etkilerle ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız olacak. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı. 11 Haziran ve sonrası, aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız harika bir yıl. Yine bu dönem içerisinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Eğlenceli ortam ve aktivitelerden fayda sağlayabilir, borsa gibi spekülasyona dayalı işlerinizde veya şans oyunlarında talihinizi konuşturabilirsiniz.




Ocak ayına her konuda isteksiz olarak başlıyorsunuz. Enerji düşüklüğü, istediğiniz projelere ve konulara eğilmenizi zorlaştırabilir. 14 Ocak itibarıyla 3 hafta boyunca parasal konularda güzel ve şanslı etkiler altında olabilirsiniz. 23 ocak ve sonrası artık sizin döneminiz başlıyor. Kişisel istek ve planlarınız için, başlangıçlarınız için bu tarih sonrası 15 gün rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. 15-20 Ocak tarihleri parasal kazanımlarınız yüksek olabilir.




10 Şubat ani ve beklenmedik iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz. 19 Şubat itibarıyla artık tamamen para konularına odaklanabilirsiniz. Her tür girişiminizin sonuçlarına maddiyata dökeceğiniz bir ay olacak.




Mart ayı yakın çevre ilişkilerinizde bu değişimleri yaşayacağınız bir ay olabilir. Yine 13- 14- 15 Mart tarihleri eviniz veya aile hayatınızda önemli şanslar sizleri bekliyor. 08 Mart'taki dolunay, başkası için yapmak zorunda kalacağınız bir ödeme sonucu canınız sıkılabilir veya para konularında hassas birkaç gün geçirebilirsiniz. 12 Mart ve 23 Mart arası merkür satış, reklam, pazarlama, iletişim alanlarınızda gerileyecek, bu alanlarda aksiliklere ve iş ertelenmelerine açık olmalısınız.




3 Nisan'da aşkı konuşmak, hissetmek ve yaşamak isteyeceksiniz. Aşk ilişkileriniz çok iyi olacak. Varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizden bu süreçte mutluluk duyabilirsiniz. Romantizm etkilerindense, aşk hayatınızda konuşma ve iletişim daha fazla önem vereceğiniz şeylerin başında gelecek. Karşı cinsi çekici bulmaya başlıyorsunuz.




Mayıs ayı aile ilişkilerinizden fayda sağlayacağınız ve vaktinizi ailenize ayırmaktan mutlu olacağınız bir ay olabilir. 15 mayısta aşk evinizde gerileyen venüs, eski aşklarınızı gündeme getirebilir. Yine bir aşkınız, flörtünüz varsa bu 40 gün boyunca ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. 21 Mayıs'ta gerçekleşecek olan güneş tutulması sizin aşk evinizde oluşuyor. İşte bu tarih sonrası bekarsanız aşkı tadabilir, aşkla buluşabilir ve aşkın hayatınızın merkezine yerleştiğine şahit olabilirsiniz.




Haziran ayında da aşkın büyüsünden kurtulamayacaksınız. Uzun süreli ilişkisi olanlar ve evliler, yine bu süreç içerisinde sevdikleriyle beraber olmaktan, aktivitelere katılmaktan mutluluk duyabilirler. 11 Haziran sonrası artık tam anlamıyla aşka teslim olabilirsiniz. 7 Haziran'da iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. İş ortamlarınızda anaç ve şefkatli yanlarınızı ortaya koyabilirsiniz. 20 haziranda bir iş seyahati, iş eğitiminde sorunlar gündeme gelebilir. 21 Haziran itibarıyla 1 ay boyunca artık iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Çalışarak kendinizi ortaya koymak önemli olabilir.




Temmuz ayında da çalışmak etkileriniz yüksek... 15 Temmuz'da evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda gerileyecek olan merkür, sevdiğiniz insanla bu süreçte yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. 31 temmuz civarı elinize para geçebilir ve kazançlarınızı arttığına şahit olabilirsiniz.




7 Ağustos'ta iş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz güçlenecek ve sağlamlaşmaya başlayacak. Başka etkiler atında olsanız bile işinize sevecek ve çalışmaktan gocunmayacaksınız. 15 Ağustos yabancı ortaklı işlerinizde, eğitim, seyahat, medya, ticaret alanlarınızda zorlayıcı etkiler altında olabilirsiniz. 23 Ağustos sonrası güçlü konsantrasyonunuzu kariyer alanlarınıza yönlendireceksiniz. Bu alandaki mücadeleleriniz ve koşturmalarınız artabilir.




Eylül ayı ortaklaşa para alanlarınız devrede olmaya başlıyor. Eylül başı parasal konularda gözünüzü açık tutun ve gerçekçi adımlar atmaya çalışın.




5 Ekim'de satürn burç değiştirecek ve artık sizin kariyer ve iş alanlarınızda sorumluluklar almanıza neden olacak. Bu tarih sonrası bu alanlarınızda sorumluluklarınız artabilir. Satürn size dayatacağı sorumluluklarla iş alanlarınızda yoğunluklarınızın arttığını görebilirsiniz.




Kasım ayında kariyerinizde kendinizi göstereceksiniz. 14 kasımdaki güneş tutulması işte bu alanınızı etkiliyor olacak. Bu tarih ve sonrası kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız, sorumluluklarınız sizi bekliyor olacak. 28 Kasım'daki ay tutulması yine sizin aşk evinizde oluşacak. Aşkı yaşamak, etkilerini hissetmek, çocuk sahibi olmak veya bu alanlarınızda kararlar almak ve sonuçlara ulaşmak için harika zamanlar…




BALIK BURCU:




Hassas, duygusal ve şefkatli balıklar, bu yılda geçen yılda olduğu gibi ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız artıyor sevgili balıklar. Eşinizin, sevgilinizin veya ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız. 05 ekimde satürn burç değiştirecek ve bu sefer eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye başlayacaksınız.Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Bakış açınızda dar görüşlü olmamaya, kendinizi yeni keşiflerden soyutlamaya kalkışmayın. Anlayışınızı ve umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artabilir.




Jüpiter 11 hazirana kadar reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda size şans verecek. Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz. 11 haziran sonrası jüpiter burç değiştirecek ve bu sefer bir yıl boyunca ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız olacak. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı.




Ocak ayına grupsal aktiviteleriniz artarak giriş yapacaksınız. Ortaklı işlerinizde , arkadaşlarınızdan alacağınız destekle ocak başı, 07 ve 08 ocak olumlu etkilere sahipsiniz. 24 ocakta evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda gerleyecek olan mars, evliyseniz ilişkinizde bir takım sorunlara neden olabilir. Ocak sonu enerjiniz düşük çalışacak, bu bir ay boyunca vitaminlerinizi ihmal etmeyin ve size keyif verecek oluşumlara ve sporlara yönelin. Bu dönem ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanmanız mümkün.




Şubat başı parasal konularda kazanımlarınız sizi sevindirebilir. 10 şubatta beklenmedik ve ani ortaya çıkacak bir fırsat sonucu elinize para geçebilir. 19 şubat ve sonrası artık rahatlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için doğru bir dönem içerisinde olacaksınız… 22 şubat ve sonrası her tür girişim ve önemli kararlarınız için harekete geçebilirsiniz.




Mart başı parasal konuşmalarınızı ve anlaşmazlarınızı hızlandırabilirsiniz. 05 martta parasal konularda ani fırsatlar ve şanslar yakalayabilirsiniz. Bütün parasal işlemlerinizi, anlaşmalarınızı ve görüşmelerinizi 12 marta kadar halletmeye çalışın.22 mart sonrası önemli işleriniz devreye girmeye başlayacak. Artık bu zamandan sonra alacağınız haberlerde yüzünüz gülecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz sevgili balıklar…




Nisan başı eviniz ve ailenizle olan ilişkileriniz ön plana geçebilir. Evinizde bulunmak, misafir ağırlamak veya evinizin dekorasyon, tadilat işleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 17 nisan ve sonrası 2 hafta boyunca yeniden maddi konularda görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Para kazanma becerileriniz artmaya başlıyor. 21 nisan itibariyle yine satış, pazarlama, reklam ve iletişim, yayıncılık alanlarınız öne çıkacak.




Mayıs ayı yakın çevre ve akrabalarınıza olan düşkünlüğünüzün artacağı bir ay olabilir. 15 mayısta ev ve aile alanlarınızda venüsün gerilemesi 40 gün boyunca ilişkilerinizde gerilemelere ve sevgi konularında kendinizi ortaya koymakta zorlanmalara yol açabilir. Yine bu dönemde yeni bir ev, arsa, alım, satımında bulunmayın veya tadilat, tamirat işlerine kalkışmayın.




21 mayıstaki güneş tutulması sizin ev ve aile alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası ev hayatınızda veya ailevi ilişkilerinizde hızlı kararlar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Evlilik, ev değiştirme gibi etkileriniz yüksek olabilir.




11 Haziran'dan sonra ev, aile ve yuva konularında jüpiter size şans akıtmaya başlayacak. Bir çok balıklar ev sahibi olabilir veya sevdikleri insanla yuva kurma etkilerine sahip olabilirler. Özellikle 19 haziran sonrası atılacak adımlar uzun soluklu olabilir.




3 Temmuz itibarıyla enerjinizi ortaklaşa para alanlarınıza kaydırmaya başlıyorsunuz. Başkaları adına yapılacak ödemeler öne geçebilir. 15 temmuzda merkür iş, hizmet alanlarınızda gerilemeye başlayacak. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. 08 ağustosa kadar önemli bir işe veya projeye başlamayın ve biraz bekleyin lütfen. 19 temmuz ve sonrası aşk hayatınızda veya çocuk konularında önemli kararlar gündeme gelebilir.




7 Ağustos ve sonrası 3 hafta boyunca aşkı ve romantizmi içinizde hissedebilirsiniz. Ağustos sonu itibarıyla artık aşkınızı veya flörtünüzü uzun soluklu bir platforma taşımak isteyebilirsiniz. 15 ağustosta ortaklaşa para alanlarınızda bir takım zorlanmalarınız oluşabilir. Bu güne denk gelecek ödemeleriniz varsa öncesinden önleminizi almaya çalışın. 17 ağustostaki yeniay, iş ve hizmet alanlarınızda yeni başlangıç ve kararları parasal anlamda da destekliyor.




Eylül ortaları ortaklaşa para konularında kafanız iyi çözümler üretmeye başlayacak. 21 Eylül civarı parasal konularda gerginliklere açık olabilirsiniz. Yine bugünler iş yapacağınız arkadaşlarınızla veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklarınız gündeme gelebilir.




7 Ekim'de mars kariyer ve iş alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Kendinizi enerjik hissedeceğiniz bu dönem, yaptığınız işleri ortaya koymak adına mücadelelerinizi arttırabilirsiniz. 15 ekimden sonra cinsellik hayatınızda daha fazla önem kzanmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla tutkulu ve istekli bir aya hazırlıklı olun.




Kasım başı sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız işlerinizde bir takım bozulamalar söz konusu olabilir. 21 kasım itibarıyla artık tamamen zirveye oynuyorsunuz. İş alanlarınız fazla aktif olacak ve göz önünde olmaktan, işlerinizi yapmaktan mutluluk duyacaksınız. Kasım ayı genel olarak şanslı etkiler altında olacaksınız.




Aralık ayı sosyal çevreniz ve geleceğe odaklı işleriniz devrede olmaya başlıyor. 13 Aralık sonrası para evinizde gerileyen uranüs düzelmeye başlıyor. Ani ve beklenmedik kazanç kapılarına açık olmaya başlıyorsunuz.



































































































İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR