Hayatlarının her anını spor yaparak geçiren iş ve sosyete dünyasının ünlü kadınları için spor demek hayatın ta kendisi demek. Binicilik, golf, yüzme, yoga, yelkenli, snowboard, doğada yürüyüş, pilates gibi sporlara merak saran hanımlar, sporu hayat tarzı olarak benimsemeleriyle herkese örnek oluyor.




Fani Aysal




Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal, yaz sporlarını çok seviyor. Geçtiğimiz yıllarda Bodrum'da demirli teknesinde tatil yapan Aysal, yaz boyu paddle board yapmıştı.




Alara Koçibey




Sosyetenin spor konusunda en aktif olan isimlerinden Alara Koçibey, hafta sonları arkadaşlarıyla Boğaz’da yelkenli yapıyor. Aynı zamanda golf oynamayı ve kayak yapmayı çok seven Koçibey, sporu hayatından çıkarmıyor.




Pınar Sabancı




Üst üste kısa aralıklarla iki çocuk dünyaya getiren Pınar Sabancı, doğumdan kısa süre sonra forma girmesini spora borçlu. Karda bile yürüyüşe devam eden Sabancı, pilates de yapıyor. Denge hareketleri çalışan Sabancı, yoga yapmayı da ihmal etmiyor.




Derin Mermerci Aydın




Kış sporlarından kayakta usta olan Derin Mermerci Aydın, küçüklükten beri kayıyor. Yürüyüşe de önem veren Aydın, kayak için yurtdışını tercih ediyor.




Edvina Sponza




Özellikle Bebek sahilinde koşmaktan ve yürümekten büyük zevk alan Edvina Sponza, sporsuz bir hayat düşünemiyor.


Fit vücudunu spora borçlu olan Edvina Hanım, yağmurda karda hızlı tempo yürüyüşünü aksatmıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR