Rahmi Koç




Hobileriyle hayatın tadına varan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, golf, yelken, yüzme gibi hobileriyle ön plana çıkıyor. Her sabah 7.00'de kalkan 8.30'da kahvaltısını yapan Koç, her anını planlı yaşıyor.




Ali Koç




Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç, futbol ve basketbola olan ilgisinin yanı sıra kış aylarında mutlaka yurtdışına kayağa gidiyor.




Ömer Koç




Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, sanata tutkuyla bağlı. Dünyanın en büyük İznik tabak ve obje koleksiyonuna sahip olan Koç, sanat tarihiyle ilgili kitaplara da meraklı. Osmanlı tarihi kitap koleksiyonunun da sahibi olan Ömer Bey, sergi ve müzelere destek veriyor.




Ferit Şahenk




Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, tam bir tekne tutkunu. Denizde olmayı çok seven Şahenk, dostlarını teknesinde ağırlıyor. Fotoğrafçılığa da merak saran Ferit Bey, hobisini profesyonelce sürdürüyor.




Özcan Tahincioğlu




Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yaz olunca teknesine atlayıp Bodrum’dan mavi tura başlıyor. Denizle iç içe olmayı çok seven başarılı işadamı, Ege'nin mavi sularında demirlediği teknesinde yazı geçiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR