İşadamı Kemal Gülman'la iki yıldır süren boşanma davası Yargıtay'dan dönen Feryal Gülman, HT Kulüp'e davayla ilgili açıklamalarda bulundu. Gülman, İstanbul Aile Mahkemesi'nin karşılıklı açılan boşanma davasını reddetmesiyle ilgili "Zina nedeniyle açtığım davadan zina yok sayıldığı için boşanamadım. Bu bana göre büyük haksızlıktı. Adalet o boşanmayı iptal etmekle çok doğru bir hareket yaptı. Şu anda adalet doğru tecelli etti. Çünkü o boşanma kararını reddetti" dedi.




'Gerekçeli kararı bekliyorum'




Eşi Kemal Gülman'a kendisini aldattığı gerekçesiyle 100 milyon TL maddi 100 milyon TL manevi tazminat davası açan Feryal Gülman, ikinci kez dava açmak için mahkemenin gerekçeli kararını bekleyeceğini söyledi. Gülman, "Ben şimdi tekrar boşanma davası açacağım desem hâkimin kararını etkilerim. Mahkemenin gerekçeli kararını gördükten sonra yoluma devam edeceğim" dedi.




'Oğlum 3 yıldır nafaka almıyor'




21 yaşındaki oğlu Aslan Kemal'in babası Kemal Gülman'dan 3 yıldır nafaka almadığını söyleyen Feryal Gülman, "Aslan'ın 3 senedir babasına karşı nafaka davası devam ediyor. Bu sene üniversiteyi bitirecek. Babası 3 yıldır oğluna tek kuruş ödemiyor. Okul parası da dahil... Çok büyük bir haksızlık yapılıyor şu an. Babası oğlunu görmek istemiyor’’ diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR