Serdar BİLGİLİ




İşadamı Serdar Bilgili'nin kullandığı 'Extreme' adlı lüks yat yaklaşık 3 milyon Euro. Rengi ve görüntüsüyle dikkat çeken yatın iç dekorasyonu da çok modern.




Farkhad AKHMEDOV




Azeri asıllı Rus milyarder Farkhad Akhmedov, 2015 yılında Roman Abromoviç'ten satın aldığı 115 metre uzunluğundaki Luna isimli teknesi ile Bodrum Yalıkavak'ta tatil yapıyor. Farkhad Akhmedov'un İngiltere'nin Chelsea takımının sahibi olan Abromoviç'ten satın aldığı lüks yatın, toplam değerinin 150 milyon Euro olduğu ve dünyanın en büyük 18'inci motor yatı olma özelliği taşıdığı söyleniyor.




Sevil SABANCI




Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı da lüks tekne tutkunlarından. Genelde teknesini Bodrum'a demirleyen Sabancı, yazın kızı Melisa Tapan ve sevgilisi Ferhat Ferhangil'le teknesinde uzun süre konakladı.




Fatoş-Emir SARIGÜL




Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınbaş'ın sahibi olduğu 30 metre boyunda Sunseeker marka lüks yatta kızı Fatoş Sarıgül, damadı Emir Sarıgül ve torunları tatil yapıyor.




Prens El Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud




32 milyar dolarlık serveti ile dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Prens El Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud ve ailesi, tatil için Bodrum’a geldi. Suudi Prens ve ailesi, Bodrum’da 6 gün kaldıktan sonra 5 katlı lüks yatlarıyla mavi tura çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR