Haftaya ay aslan etkisiyle başlıyoruz. Kimliğimizi ön plana çıkartacak işlerimizin peşinden bu hafta rahatlıkla gidebiliriz. Temmuz ayı merkürün düzelmesiyle beraber etkili iletişimi öne çıkarabilir. 04 temmuz Cuma günü oluşan güneş- plüton karşıtlığıyla otorite sahipleriyle güç çekişmelerine ve ego savaşlarına açık olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; nazik, anlayışlı, çekici, sadık, güvenilir bir insansınız. Zekanız iyi çalışıyor ama çevrenize karşı kendi sınırlarınızı iyi çizmeniz gerekecek. Yeteneklerinize güvenmeli ve özgürlük duygunuzu geliştirmelisiniz. Bu sene, hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.




Koç Burcu: Bir arada olduğunuz veya flört ettiğiniz insanla aynı mantık ve duygu çerçevesinde hareket edebilirsiniz. Birbirinizi eğlenceli ve keyifli olaylar için kolay gaza getireceksiniz.

Boğa Burcu: Vaktinizin çoğunu evinizde geçireceksiniz, uzun zamandır ihmal ettiğiniz işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi ihmal ettiğiniz gibi bir düşünce aklınızdan bile geçmesin.

İkizler Burcu: Yapacağınız işlerde çevrenizdeki insanlardan ve özel hayatınızdan destek görmeniz mümkün. Bir tek iş sorumluluklarınız gün içinde sizi aşağıya çekebilir veya duygusal yetersizlikler yaşamanıza neden olabilir.

Yengeç Burcu: Ev ve aile hayatınız konusunda sahip olduklarınız sizin için önemli olacak. Yapmanız gereken işlerinizi ve halletmeniz gereken parasal konuları rahatlıkla halledeceksiniz.

Aslan Burcu: Yakın çevrenizle bu Pazartesi beraber hareket edecek, duygusal konularda mantıklı yanlarınızla sorunlarınıza kolay çözümler bulacaksınız. Aile hayatınızdaysa aynı destekleri bulmanız kolay görünmüyor.

Başak Burcu: Derin düşünceler, yalnız kalma arzusu veya düşüncelerinizi insanlardan gizleme isteğiniz yoğun olabilir. Parasal konularda mantıklı ve çözümcü yaklaşımlarınız olacak. Para işlerinizi bugün kolay halledeceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün yalnız kalmayacak ve gruplarla hareket etmekten keyif alacaksınız. Hayatınıza dair sorumluluk almanız gereken veya yönlenmeniz gereken konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar.

Akrep Burcu: İş hayatınızdaki gelişmeler konusunda, başka insanlara yardımınızda fazla olacak. Daha önceden yaptığınız yardımların karşılığını iş alanlarınızda göreceksiniz.

Yay Burcu: Bugün dış ortamlarda, arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizin konularına vaktinizi harcayabilirsiniz. Yine tecrübeli bir arkadaşınızdan tavsiyeler almanız mümkün. Toplu olarak hareket edeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün iş ortamlarınızda ciddi adımlar atarak ve sorumluluk alarak ilerlemeyi tercih edeceksiniz. Kafanız güçlü ve ciddi konularla dolu olacak. Sosyal ortamlarda parasal konular üzerinize ağırlık gibi çökmesin.

Kova Burcu: Seyahatlere ve eğitime, medyaya dayalı iş alanlarınızda duygularınızı organize etmesini başaracak ve mantıklı bir şekilde hareket edeceksiniz. Keyfiniz genel olarak iyi olacak.

Balık Burcu: Yaşadığınız bazı şeyler sağlığınızın ne kadar önemli olduğunu size hatırlatabilir. İş ortamlarınızdaysa, başkalarının parasal sorumluluklarını üstlenerek hareket etmeye meyillisiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR