Bugün oluşan venüs- satürn kavuşumuyla özel hayatımızda sorumluluklarımız devrede olacak. İlişkilerimizde soğuk ve mesafeli davranabiliriz. Yalnız hissetme, kimsenin bizi anlamadığını düşünme gibi duygularımız, depresif olmamıza neden olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; arkadaşlarınızda, sizin kadar sadık ve kıymetbilir insanlar olacak. Gençlik döneminizde sorumluluklarınızdan kaçsanız bile, orta yaş itibariyle kendinden daha mutlu ve sorumluluk seven bir insan olacaksınız. Başarı elde etmek istiyorsanız kolay pes etmemelisiniz. Bu sene, maddi konularda dikkatli adımlar atacaksınız. Aşk hayatınızda şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Eşinizin ve sevdiğiniz insanın parasal durumuyla ilgili üstlenmek durumunda kalacağınız konular, ilişkinizde sorunlar yaratabilir. Vergi, kredi veya borç alanlarınızda sıkışmalar oluşabilir.




Boğa Burcu: Özel hayatınızdaki sorumluluklarınız bugün, hayatı size ciddi algılatabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda bir mesafe varmış gibi hissedecek, ilişkilerinizde negatif düşünmeye meyilli olacaksınız.




İkizler Burcu: Çok çalışabilir ve başkalarının yapacaklarını üstlenebilirsiniz. Hem kendi sağlığınızla ilgilenmek, hem de çevrenizin sağlık sorunlarıyla uğraşmak hayata soğuk ve mesafeli gözlerle bakmanıza neden olabilir.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızın, çocuk ilişkilerinizin ve sanatsal işlerinizin sorumlulukları size ağır gelebilir. Duygularınızı sevdiklerinizden saklamayın ve onlarla aranıza aşılmayacak duvarlar örmekten vazgeçin.




Aslan Burcu: Bu dönem tüm ilginiz aile hayatınızda olabilir. Aile hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Ailenize karşı ciddi, soğuk ve mesafeli olabilir, onların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.




Başak Burcu: Yakın çevrenize karşı mesafenizi bugün yüksek tutmayın, herşeyi ciddi algılamaya yatkın olacaksınız. Zihninizde düşündükleriniz sizi kolay depresif yapabilir.




Terazi Burcu: Üstleneceğiniz para sorumlulukları, maddi konularda dikkatli ve temkinli harcamalar yapmanıza neden olabilir. Sizden para isteyenlere karşı buz gibi soğuyabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün önemli sorumluluklarla devreye girerken, hayattan alacağınız keyifte düşüşler görülebilir. Kendinizi çok bırakmayın ve salmayın, bu dönemin geçeceğini bilerek ilerleyin.




Yay Burcu: Hayata karşı kendinizi yalnız ve savunmasız hissedebilir, olayları çözümlerken, kendinize aşırı yüklenebilirsiniz. Olayların neden ve niçiniyle ilgilenmeyin. Olması gerekenin size ne katacağını gözlemlemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Çok çalışacak sorumluluk alacak, başkalarının sorumluluklarını üstleneceksiniz. Çevrenize bakış açınız mesafeli, ciddi ve sorunlu olabilir. Kalabalıklar içinde yalnızmış gibi hissedebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, kariyer ve iş sorumluluklarınız sizi bunaltabilir. Kendinizi işinizde yalnız ve anlaşılmaz hissedebilirsiniz. İnsanlarla etrafınıza duvarlar örmemeye çalışın.




Balık Burcu: Bugün geleceğinize yönelik atacağınız adımlarda biraz sıkıntılı ve mesafeli olabilirsiniz. Hayattan beklediklerinizle elde ettikleriniz bir olmayabilir. Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler sizin tek anahtarınız.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR