Bugün oluşan güneş-uranüs karesiyle; otorite figürleriyle, çevremizdekilerle bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olacağız. Beklenmedik elektrikli olaylara, sürtüşmelere, isyankar davranışlara karşı tedbirli olalım. Enerjimizi iyi kullanalım ve ani tepkilerden kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün oluşan güneş-uranüs karesiyle; otorite figürleriyle, çevremizdekilerle bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olacağız. Beklenmedik elektrikli olaylara, sürtüşmelere, isyankar davranışlara karşı tedbirli olalım. Enerjimizi iyi kullanalım ve ani tepkilerden kaçınalım.




Koç Burcu: Aile büyüklerinizle veya kendi ailenizle bazı ego sürtüşmelerine ve anlaşmazlıklara açık olacaksınız. Size karşı yapılan her tür söylemi eleştiri olarak algılamamaya çalışın.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle beraber hareket edeceğiniz durumlarda onlarla aranızda bir takım sürtüşmeler, anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Biraz davranışlarınızı gözden geçirin ve her suçu onların üzerine atmayın.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlardaki parasal konuşmalar sahip olduklarınızı sorgulatacak. Bugün parasal konularda arkadaşlarınız ve çevrenizle aranızda gerginlikler oluşabilir. Bazı işlerinizdeki stresler para alanlarınıza yansıyabilir.




Yengeç Burcu: İş hayatınızdaki insanlarla kişisel olarak anlaşmakta zorlanacağınız ve bazı ilişkilerinizde sorunlarla karşılaşacağınız bir gün olabilir. Yine de hayata keyifle bakmaktan geri durmayın.




Aslan Burcu: Perde arkası olaylar ilginizi çekebilir. Bugün bulunmanız gereken dış ortamlarda bazı sorunlar oluşabilir. Seyahat, eğitim, hukuk ve medya alanlarınızda sorunlara karşı açık olmalısınız.




Başak Burcu: Arkadaş ortamlarınızdan bir insanla aranızda para mevzusu dönebilir ve bunun sonucunda ters olaylar oluşabilir. Var olan ilişkilerinizi gereksiz çıkışlar yüzünden bozmamaya çalışın.




Terazi Burcu: İş alanınızda ortaklaşa işlerinizde partneriniz varsa bugün anlaşmak kolay olmayacak. Yine göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla ego savaşlarından kaçının. İlişkinizde bazı bozulmalar oluşabilir.




Akrep Burcu: Arkadaşlarınızın söylediklerini kulak arkası yapmayın, öğrenecekleriniz var. Bir yandan da iş hayatınıza dayalı seyahat veya eğitim alanlarınızda bazı sorunlar yaşanabilir.




Yay Burcu: Duygularınızı gizlemenizden kaynaklı olarak aşk hayatınızda da bazı sürtüşmeler ve sorunlar oluşabilir. Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlar ve beklenmedik olaylar sizin psikolojinizi etkileyecek.




Oğlak Burcu: Bugün kalabalıklar içinde olacaksınız. Bir yandan da özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak bugün kolay olmayacak, onun yaşadığı deneyimler size de olumsuz yansıyabilir.




Kova Burcu: Yakın çevrenizle iletişiminizde beklenmedik tavırlar içinde olmanız onları sinirlendirebilir. Bugün iletişime dayalı konularda bazı sürtüşmelere ve sorunlara açıksınız. Çok tepki vermemeye çalışın.




Balık Burcu: Bugün aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar sizi çabuk sinirlendirebilir. önemli girişimlerden ve risk içeren anlaşmalardan uzak durun. Duyacaklarınız pek hoşunuza gitmese de üstesinden gelmeyi becereceksiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR