Bugün akşam üstü saatlerinde ikizler burcunda oluşan yeniay yakın çevre konularını, iletişimsel alanlarımızı hızlandıracak. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar ve akraba, çevre alanlarımızda yenilikleri devreye sokabiliriz. Fikirlerimiz önem kazanmaya başlıyor ve bunları uygulayacak ortamları rahatlıkla bu yeniaydan sonra bulabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, tatlı, melankolik, duygusal, denge sahibi, yardımsever bir insansınız. Dostlarınız ve akrabalarınız sizin için çok önemli ve kalıcı dostluklar peşindesiniz. Dürüst yapınızla çevrenizdeki insanlara yardım etmeye çalışırsınız. Bu sene, ailevi konularda güzel gelişmeler altında olacaksınız.




Koç Burcu: İletişim, satış, pazarlama, reklam, bilgisayar sektörleri için yeni karar ve başlangıçların bugün oluşacak yeniay sonra yapılması önemli olabilir. Bu yeniay, yanıltıcı etkileriniz de olacak, gözünüzü dört açarak ilerlemeye çalışın.




Boğa Burcu: Bu Yeniay, yeni parasal kazançlar, maddi konularda yeni adımları ve kararları gündeme gelebilir. Önünüzdeki 15 gün boyunca atılımlarınızın sonuçlarını kalıcı bir duruma sokabilirsiniz.




İkizler Burcu: İşte şimdi sizin zamanınız tam anlamıyla başlıyor. Bugün sizin burcunuzda oluşan yeniay sizi yükseltecek. Tüm projeleriniz, başlangıçlarınız, adımlarınız ve girişimleriniz için bu yeniayı ve enerjisini kullanın, görün bakın parlayacaksınız.




Yengeç Burcu: İkizler burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu yeniay zamanı bilinçaltınızı düzenlemeli, adeta ruhunuzda bir bahar temizliğine girişmelisiniz. Önemli işlerden, başlangıçlardan ve kararlardan uzak durun. İş ilişkileriniz planlarınızı destekleyecek.




Aslan Burcu: Bugün oluşan yeniay sosyal çevrenize dikkat çekecek. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya grupsal işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Yeni organizasyonlar içinde bulunabilirsiniz. Uygulamalarınızı başlatabilir, gelecek planlamalarınız için atılımda bulunabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün oluşan yeniay güzel ve etkili bir yeniay. Kariyerinizle ilgili alacağınız kararlar ve yeni başlangıçlar uzun soluklu olabilir. Ortaklaşa işlerinizde hala dikkatli olmalısınız ama atacağınız adımlar varsa bu yeniay ve sonrasında yapmaya özen gösterin.




Terazi Burcu: Yeniay seyahat, yabancılarla yapılacak işler, legal konular, medya, eğitim alanlarınızda yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı karşınıza getirecek. Girişeceğiniz işlerde hala yanılma ihtimaliniz var ama gerçekçi olursanız daha etkili sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.




Akrep Burcu: Yeniay parasal işlerinizle ilgili başlangıçlarınızı yapmanızı sağlayacak. Bu dönem sonrasında kredi alabilir, ortak para kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Size veya partnerinize parasal konularda teklifler gelirse bu tarihten sonra harekete geçebilirsiniz.




Yay Burcu: Yeniay özel hayatınızda önemli kararları ve başlangıçları yapmanız için ideal ortamları sunacak. Evlilik, ilişki için karar alma, verme dönemi olarak işte şimdi özel hayatınızda başlangıçlar yapabilir, taşınma işlerinizi devreye sokabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Yeniay yeni iş başvurularınızın, projelerinizin karşılığını alabileceğiniz ve özellikle iş alanınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı ortaya koyabileceğiniz bir yeniay olabilir. Yine sağlığınızla ilgili kararlarınızı da bu yeniay ve sonrası 15 gün boyunca devreye sokabilirsiniz.




Kova Burcu: Yeniayla birlikte aşka yelken açabilir. Var olan aşk hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Önemli bir sportif faaliyete yazılabilir, aynı zamanda çocuk yapma kararı alabilirsiniz. Varsa çocuğumuzla ilgili kararları bu yeni aydan sonra devreye sokmaya çalışalım.




Balık Burcu: Bugün oluşan yeni ay aile ve yuva ile ilgili konularda önemli başlangıçlar ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Tamda bu tarihten sonra emlak, gayrimenkul alım satımı için harekete geçmelisiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR