Bugün Akrep burcunda oluşan dolunay, duygu birikimlerimizi dışarı vurmamıza neden olabilir. Dolunay zamanı enerjimiz yüksek olacağından, uzun zamandır içimizde tuttuğumuz duyguların, dürtülerin istemesek bile dışarı çıkacağını, bunun sonucunda bazı ilişkilerimizde gitgelli durumların oluşacağını söyleyebiliriz. Sahip olduklarımızı bırakmak, vazgeçmek, duygusal bütünlüğe ulaşmak önem kazanabilir. Bir yandan da hayattan alacağımız keyif yüksek olacak. Abartılı ve aşırı iyimser tutumlar içine girmemiz söz konusu.






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok hareketli bir zekanız var, aklınız çok hızlı çalışıyor. Sizinle aynı noktada olmayan insanlara karşı daha hoşgörülü olmayı öğrenmeniz gerek. İyi bir konuşmacı olduğunuzdan sanat, edebiyat ve politika başarılı olacağınız alanlar arasında yer alıyor. Bu sene, özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz. Önemli gelişmelerde şansınız fazlasıyla açık.




Koç Burcu: Bugün oluşacak dolunay, ortaklaşa para konularında hassas gelişmelerin ortaya çıkacağını anlatıyor. Ortaya çıkacak bir ödemeye kafanızı çok takmamaya çalışın. Bu dolunay zamanında para dengenizi iyi koruyun.




Boğa Burcu: Bugün, oluşan dolunayla beraber özel hayatınızda ve süre gelen ilişkinizde önemli adımlar atabilir, kararlar alabilirsiniz. Birkaç gün sevdiğiniz insanla ilişkinizde hassaslıklar da yaşayabilirsiniz. Partnerinizin hayatındaki gelişmelerle ilgilenebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün oluşan dolunay sizin iş, hizmet veya sağlık alanlarınızda önemli kararları gündeme oturtabilir, beklediğiniz bir sonuç karar aşamasına geçebilir. İş ve sağlık alanlarınızdaki streslere bu birkaç gün dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, aşk hayatınızda önemli kararlar gündeme gelebilir. Geçtiğimiz ay fazlasıyla ihmal ettiğiniz özel hayatınızı bu ay başıboş bırakmamalı, aynı özeni ilişkinize de göstermelisiniz. Sosyal çevre ve özel hayatınız arasındaki denge önemli olacak.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda ve evinizle ilgili konularda önemli kararlar almaya müsait olacaksınız. Gündeminizi meşgul edecek konular karara bağlanabilir veya bu konuların en üst seviyeye ulaştığına şahit olabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün yakın çevre alanlarınızda bir dolunay gerçekleşecek. Akraba, kardeşler veya komşularınızla ilgili konular hayatınızda önem kazanabilir.Yakın çevre ilişkileriniz, iletişime dayalı konularda hassaslıklara açıksınız.




Terazi Burcu: Bugün kendi parasal konularınızla ilgili olarak bir dolunay yaşayacaksınız. Sahip olduklarınız konusunda kararlarınız gündeme gelebilir. Veya kendi parasal konularınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.




Akrep Burcu: Dolunay, en fazla sizleri etkileyecek. Evlilik ve ilişkinizle ilgili kararlar, evliliğe bağlı taşınma gibi işleriniz bu dolunay gündeminizde olacak. Yine bugünlerde özel hayatınızda alacağınız kararlar, kendi kişisel hayatınızı etkileyecek.




Yay Burcu: Bugün oluşan dolunay sizin kadersel alanlarınızı etkiliyor olacak. Bir olayın iç yüzünü öğrenebilir, işinizle ilgili konularda sonlanmalar, karara bağlama gibi etkiler altında olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.




Oğlak Burcu: Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınızda bir dolunay meydana gelecek. Yine önemli projeler gündeme gelebilir veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlar ve aşk hayatınız arasındaki dengeyi korumalısınız.




Kova Burcu: Bugün oluşan dolunayla beraber, kariyer alanlarınızda yeni iş ve teklifler gündeme gelebilir. Önemli kararlar aşamasına gelebilirsiniz. Aile hayatınıza ve iş konularınıza dair hassaslıklara açık birkaç güne hazırlıklı olmalısınız.




Balık Burcu: Bugün oluşan dolunay sizin uzak çevre, uzak akrabalar alanlarınızda oluşacak. Zihniniz seyahat, eğitim, medya, ticaret, yabancı işlerle meşgul olabilir ve bu alanlarda önemli duygusal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR