Sosyete bu dedikodularla çalkalanıyor.




Uzun zamandır yazmamak için direniyordum ancak artık zamanı geldi sosyetede kulaktan kulağa dolaşan ve güney sahillerinde yaşanan aşk turlarını paylaşacağım sizlerle…




Ama önce evliliklerini kurtaran Aslı-Volkan Ekinci çiftinin mutluluklarıyla başlamak istiyorum.




Genç sosyetenin ünlü çifti aylar önce mahkemeye başvurarak boşanma davası açmışlardı. Aslı Hanım’ın 2. çocuğuna hamile olduğu dönemde böyle bir karar alınması duyanları şoke etmişti. Hatta bu evliliğin çatırdamasında en büyük etkende (ki bencede öyle) babaanne Heves Ekinci gösteriliyordu. Ancak artık kötü günler geride kaldı çit boşanmaktan vazgeçti yaptıkları hatanın farkına vardılar ve 2 çocuklarıyla birlikte mutlu bir yeni sayfa açtılar. Aslı-Volkan Ekinci çiftinin avukatları Altın Hanım, Reşat Bey yazdıklarınızın tamamı doğru ancak bu evliliği kurtardık dediğinde bende onlar kadar mutlu oldum. Geçtiğimiz haftaiçi Amerikan Hastanesi'nde doğum yapan ve bebeği Mehmet’i kucağına alan Aslı Hanım’ı böyle bir süreçten sağlıklı ve mutlu bir kadın olarak çıktığı için terbim ediyorum unutmayalım yuvayı dişi kuş yapar derler. Bütün bu gelişmelerden sonra Heves Ekinci’nin oğlu ve geliniyle ilgili nasıl bir tavır içerisinde olacağı da merak konusu doğrusu.




Gelelim kulaktan kulağa gözde tatil merkezleri Göcek Ve Bodrum koylarında konuşulan dedikodulara... Biliyorsunuz Şebnem Dereli yaz başında 7 yıllık eşi Mehmet Dereli’den boşandı. Ünlü çift artık kendi hayatlarını yaşıyorlar.




Şebnem Hanım, 1 aydır eski eşi Mehmet Bey’in ‘Mumu’ isimli teknesiyle Göcek ve Bodrum koylarında gününü gün ediyor. Hatta ‘eski’ arkadaşı Selim Sayılgan ile de Göcek’te karşılaşmışlardı. Ancak benim duyduğum bu karşılaşma tesadüf değil, bir tatil programı sanki. Selim Bey’in eşi Burçak Hanım, 7 aylık hamile o yüzden Selim Bey tatile yalnız çıkmış tesadüfe bakın ki ‘eski’ arkadaşı Şebnem Hanım'la engin mavi denizlerde karşılaşmış o koy senin bu koy benim dolaşıyorlarmış şu günlerde de Bodrum’a demir atmışlar. Şebnem Dereli’nin kankası Melis Murathanoğlu ve Ayşe San da teknenin misafirleri arasında.




Eğer benim duyduklarım doğruysa Selim Sayılgan’ın evliliği çatırdıyor gibi zira Şebnem Dereli ile Selim sayılgan ‘eski’ arkadaşlar hiçbir şey tesadüf değildir. Şimdi bana diyecekler ki nereden uyduruyorsun bunları ben bunları uyduruyorsam (ki objektifler yalan söylemez) 5 ay önce Uludağ’ da yaşananları da yazayım o zaman kim uyduruyor tekrar konuşalım.




Yıkılmakta olan bir evliliği kurtarmışken, yeni bir ayrılığa tanık olmak istemeyiz değil mi !




İyi haftalar...




rbalcioglu@bloomberght.com


twitter.com/resatbalcioglu









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR