2012’nin aşk bombası Londra’da patladı…




Haberi ilk duyduğum zaman inanamadım, ''Ne alaka?'' dedim çünkü Eyüp Sabri Çarmıklı Ankaralı bir iş adamıydı ve İstanbul’a nadiren gelirdi. Hatta Eyüp Sabri Çarmıklı’nın İstanbul’da katıldığı bir davet veya etkinlikte çekilmiş bir kare bile yoktur İstanbul gazetecilerinin arşivlerinde. Haber kaynağım bu sürpriz aşkın detaylarını aktarınca doğruluğunudan emin oldum.




İki sevgili geçtiğimiz günlerde Londra’da buluşuyorlar, Londra’nın gözde otellerinden Sheraton Park Tower’a yerleşiyorlar. İki sevgiliyi tanıştıran yani aralarını yapan isim bende saklı... Herkesin yakından tanıdığı İstanbul’un önde gelen galeri sahiplerinden... Hatta ünlü isimler, lüks otomobillerini bu galeriden satın alırlar yani çevresi oldukça geniş.




Sizinle Gazete Habertürk sayfalarında paylaşamadığım sonradan öğrendiğim bazı net bilgileri de paylaşayım. Akkaya ve Çarmıklı, Londra’nın en lüks ve en pahalı Japon restaurantı olan Hakkasan’da baş başa güzel bir akşam yemeği yemişler. İki sevgili yemek yerken yan masalarda oturan birkaç Türk müşteri gözlerine inanamamış. Deniz Akkaya’yı tanımışlar ama yanındaki beyefendiyi tanımakta güçlük çekmişler. Kısa bir araştırmanın ardından Deniz Hanım'ın ellerini tutan beyin Ankara’nın önde gelen iş adamlarından Sabri Eyüp Çarmıklı olduğunu öğrenmişler. Tabii ki bu sürpriz aşk haberi anında İstanbul’a ulaşmış ve tabii ki de bana…






Eyüp Sabri Çarmıklı geçtiğimiz hafta bir skandalla medyanın gündemindeydi. Danıştay saldırısına ilişkin kamera kayıtlarının silindiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Çarmıklı’nın Oyak’a bağlı Oyak Savunma ve Güvenlik sistemleri A.Ş personeline 20 bin dolar ödeyerek kendisini aldattığından şüphelendiği sevgilisini izlettirdiği iddia edilmişti.




Bu arada Deniz Akkaya haber, Gazete Habertürk sayfalarında manşete çıkınca bir açıklama yapmış. ''Ben Sabri Bey ile Londra’da tesadüfen karşılaştım'' demiş. ‘Aşk tesadüfleri sever’ Deniz Hanım…




Asıl bomba yine Gazete Habertürk sayfalarında olacak..




Hatırlarmısınız? 2000 yılında çok konuşulan bir haber vardı. Deniz Akkaya demişti ki ''Ankaralı bir iş adamı bana bir gece için 200 bin dolar teklif etti.'' Bu açıklamadan sonra ortalık yerinden oynamış dönemin İstanbul Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yıldırım, ''Sen 200 bin dolar etmezsin'' diye bir açıklama yapmıştı. O röportajı Mehmet Yıldırım ile ben yapmıştım. O dönem Show Haber’de çalışıyordum. Akkaya ve Yıldırım mahkemelik oldu, beni de şahit yazdılar. Dava 2 yıl sürdü Deniz Akkaya kendisine hakaret edildiğini iddia ettiği davayı kazandı.




Peki Deniz Akkaya’ya 200 bin dolar teklif eden Ankaralı iş adamı kimdi?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR