Koca bir yılı daha geride bıraktık.. Oysa ne kadar çok umutluyduk 2020 yılından..


2020 yılının şu bat ayından itibaren bütün dünladı etkisi altına alan covid-19 salgını milyarlarca insanın hayatını alt üst etti.. Oysa biz ülkemizde 2019 yılında yaşanan gelaketler bir an önce defolsun,mumlukute barış gelsin huzur gelsin diye 2020 yılını umutla karşılamıştık. Belki de insanlığın hiç beklemediği bir anda ortaya çıkan Pandemi tüm dinya da ve ülkemizde hayatlarımı alt üst etti. Sevdiklerimizi,dostlarımısı,analarımızı,Babalarımızı,En yakınlarımızı kaybettik…Yaklaşık olarak 20 bin insanımızı yitirdik, dünyada bu rakam artık milyonlarla telafuz ediliyor.


Çok şükür bilim insanları özveri ile çalışıp aşı’yı buldular. Dünya genelinde 5 ten fazla ayrı ayrı aşı bulundu ülkemizde de bu ay içerisinde çin aşıları insanlara enjekte edilmeye başlanacak.


O kadar mutsuz o kadar umutsuzluğa kapıldık ki bütün hayatımızı silbaştan yaşamaya başladık, en yakınlarımızla bile kucaklaşamadık,hasret gideremedik, önceliklerimiz değişti meğer ne kadar güzel ne kadar özgür hayatlarımız varmış, en basit şeylere bile hasret kaldık, kalabalık sofralar,düğünlerimiz, hüzünlerimiz, kahkaha dolu sohbet toplantılarımıza hasret kaldık.


Şimdi yepyeni bir yıla yepyeni umutlarla giriyoruz.. Eminim ki hiç kimse yenı yıl dan ilk dilek olarak para pul istemiyor. Önce Sağlık diyoruz.. Önce sağlıklı olalım sevdiklerimize hasret ile özlemle sarılalım, güneşin doğuşunu izlemek, ormanlarda özgürce koşabilmek için önce sağlık…


2021 yılı size ve ailenize sağlık huzur getirsin.. Mutlu yıllar….

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR