Bugün devreye giren mars- uranüs karşıtlığı bazı tehlikeli ve beklenmedik olayları hayatımıza taşıyabilir. Enerjimizi istediğimiz doğrultuda kullanmakta zorlanabilir, karşılaşacağımız olaylar karşısında beklenmedik tepkiler vermeye müsait olabiliriz. Biraz sakin olmakta ve davranmakta fayda olacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, girişimci, atılgan, orijinal, anlayışlı bir insansınız. Küçük bir olayla bile hemen mutlu olabiliyorsunuz. Fazla hırslı olmadığınız için istediğiniz amaçlara ulaşmaya çalışırken zaman zaman engelleriniz olabilir. Arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmanız gereken dönemleriniz var. Bu sene, iletişiminiz yüksek olacak.


Koç Burcu: Değişkenliğiniz ve farklı davranışlarınız bu aralar sevdiğiniz insanı çileden çıkarabilir. Farklı davranışlarınız eğer karşı tarafı zorluyorsa biraz geri adım atmaktan ve onun istediği gibi davranmaktan zarar gelmeyecek.




Boğa Burcu: Bugün beklenmedik değişimler, olaylar en çok çalışma hayatınızı ve sizin sağlığınızı etkileyebilir. İş hayatınızda çok çalışıyorsunuz karşılığını görmemediğinizde tepkileriniz çok ters olabilir.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizdeki değişimler, arkadaşlarınızın hayatındaki beklenmedik olaylar, hayata aşkla ve eğlenceli bir şekilde bakmanızı engelleyebilir. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla didişmelere açıksınız.




Yengeç Burcu: İş ortamlarınızdaki değişimler ve farklılıklar en çok davranışlarınızı ve aile hayatınızı etkiliyor. Bugün aile ortamlarınızda sinirli ve agresif tavırlarınız ön planda olabilir.




Aslan Burcu: Dış ortamlarda, seyahat veya eğitim konularındaki beklenmedik olaylar, vereceğiniz tepkiler en çok yakınınızdakileri etkileyecek. Bazı koşturmalarınızın iş alanlarınızda sizi engellediğini güşünebilirsiniz.




Başak Burcu: Beklenmedik ödemelerin ortaya çıkması, parasal durumunuzu da etkiliyor. Bu dönemde senin paran, benim param çekişmelerinden, tehlikeli oyunlardan, riske girmekten mümkün olduğunca kaçınmalısınız.




Terazi Burcu: Bu dönemde ki tek problem ilişkinizdeki çekişmeler, enerji sorunları olabilir. Siz daha fazla kendinize yönelik enerjinizi harcamak isterken, sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimler sizi zorlayabilir.




Akrep Burcu: Bu dönemde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamamanız, sizinle uğraşan insanların varlıkları, iş alanlarınızda bazı sürtüşmeler ve çekişmeler yaşamanıza ve çok fazla tepki vermenize neden olabilir.




Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve rkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı sorunlara açık olacaksınız. Hayata, aşka ve eğlenceye yaklaşımınızdaki değişimler, onlarla bazı mücadelelere ve sürtüşmelere neden olabilir




Oğlak Burcu: Bugün kalabalık ortamlarda alacağınız haberler sonrası anlık tepkilerden ve kendinizi çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Ailenizle çatışmalara girmeyin ve onlara karşı daha fazla ıkımlı olmaya özen gösterin.




Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki akrabalarınızın hayatındaki değişimler, sizi en çok dış ortamlarda ve onların yanında olamayacağınız zamanlarda zorlayabilir. Her yere yetişemeyeceğinizin farkına varmalısınız.




Balık Burcu: Para hayatınızdaki değişkenlikler, düzenli bir ödeme programı oluşturmanıza engel oluyor. Bu aralar bu dengeye özen gösterin, tehlikeli hareketlerden ve yerlerden uzak durun, enerjiniz zor olayları üzerinize çekebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR