Bu Pazar gece saatlerinde koç burcunda bir yeniay oluşacak. Oldukça aktif, hareketli ve girişimi bol bir dönem içine giriyoruz. Önümüzdeki iki hafta boyunca harekete geçeceğimiz, başlatacağımız işleri iyi takip etmeli, koç burcunun yöneticisi Marsın gerilediğini unutmadan daha bilinçli bir şekilde hareket etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sosyal, güçlü, etkili, toleranssız bir insansınız. Etkili ve güçlü arkadaşlarınız sayesinde hayatta istediğiniz bir çok şeye sahip olacaksınız. Kendinizi göstermeyi ve ön planda olmayı seviyorsunuz. Bu sene, ev ve aile hayatınızda güzel şanslar yakalayacaksınız. İstediğiniz bir ev sizin olabilir.

Koç Burcu: 2 hafta boyunca, girişimleriniz adına şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kişiliğinizin başarıya odaklı yönlerini ortaya çıkarmalı, rekabet etmekten korkmamalısınız ama marsın da gerilediğini unutmayın.

Boğa Burcu: Bu oluşan yeniay da şartlar ve koşullar 2 hafta boyunca elinizde olmayabilir. Ne olursa olsun her tür başlangıç ve yeni oluşumdan bu ay uzak durmanız gerekecek. Girişimleriniz için sabırsızlık etmeyin.

İkizler Burcu: Bu yeniay, arkadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınızda yeni ve hızlı oluşumları, hayatınıza taşıyacak. Çabuk atağa geçme isteğinizle hareket edebilir, sosyal ortamlarda şansınızı arttırabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Yeniay, sizin kariyer ve iş evinizde gerçekleşecek. 2 hafta boyunca iş alanlarınızda planlarınız gündeme gelebilir. Çevrenizi yönlendirmeye ve fikirlerinizi onlara kabul ettirmeye uğraşmak için harekete geçebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün akşam saatlerinde oluşan yeniayda, kendinizi geliştireceğiniz alanlara kayabilir, eğitim, seminer ve kurs programlarından yardım alabilirsiniz. Bu aralar işle ilgili konularda görüşmelerinizde dikkatli olun.

Başak Burcu: 2 hafta boyunca hayatınızı paylaştığınız insanla, maddi konularda yeniden düzenlemelerde bulunabilir, bütçenizi ortak değerlerinize göre ayarlayabilirsiniz. Bu alanda ortaklaşa hareket etmek sizin için daha iyi olacak.

Terazi Burcu: Özel hayatınızla ilgili konular, başlangıç ve kararlar 2 hafta boyunca gündeminizde olabilir. Yer değiştirme, kontrat ve anlaşmalar yapma etkiniz yüksek olacak ama marsın gerilediğini unutmadan harekete geçmeye çalışın.

Akrep Burcu: Önümüzdeki 2 hafta boyunca iş alanlarınız aktif olacak. Çalışmak ve kendinizi ifade etmek aynı anlama geleceğinden, kendinizi bu dönem yormamaya ve sağlığınızı ihmal etmemeye özen gösterin.

Yay Burcu: Bugün itibarıyla 2 hafta boyunca aşkı konuşabilir veya aşkınız varsa romantik, etkili ve güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Yine sanatsal faaliyetler, spor aktiviteleri gündemde olacak.

Oğlak Burcu: Bu yeniayla beraber eviniz sizin için önemli olmaya başlayacak. Ailenizle vakit geçirmek, onları mutlu etmek ve ihtiyaçlarını karşılamak bu dönem önemli olabilir.

Kova Burcu: Bu yeniayla birlikte, iki hafta içerisinde ticaretle ilgili bir işiniz varsa dikkatli adımlar atmalısınız. Yine de satış, pazarlama, reklam, yayıncılık alanlarında yeni adımlar ve şanslar yakalayabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün önemli parasal işlerinizi gerçekleştirmeyin bunun için akşam saatlerinde oluşan yeniayın oluşmasını bekleyin. Bu yeniay, sizin para evinizde oluşuyor. Hızlı gelişmeler yaşayacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR