Bugün duygusal olarak abartılı ve coşkulu davranma isteğimiz gün boyunca etkili olabilir. Mantığımızla alacağımız duygusal kararlarımız daha fazla işimize yarayabilir. Aynı zamanda kontrollü ve disiplinli olmayı başarırsak, birçok işimizi gün içinde rahat halledebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok yüksek amaçlarınız var bu yüzden insanları eleştirmekten ve iğnelemekten çekinmiyorsunuz. Hırslarınızı ve arzularınızı kontrol etmeli ve iş hayatınıza yönlendirmelisiniz. Toleranssız davranışlar özellikle özel hayatınızda sorunlara neden olabilir. Bu sene, abartılı davranmadığınız sürece bir çok konuda şansınız yüksek.




Koç Burcu: İş alanlarındaki enerjinizin ve emek vererek yaptığınız pek çok çalışmanın karşılığını alabileceksiniz. Kendinizi biraz rahat bırakın, istediğiniz herşeyin ayağınıza çok hızla geldiğine şahit olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınıza önem vereceksiniz. Maddi konularda kafanızı çözüme yönelik çalıştırmalı ve aşırıya kaçan harcamalardan kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: Kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceğiniz bir gün içindesiniz. Maddi konularda her zamankinden daha fazla cömert davranıyorsunuz. Para harcamayı seveceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, çok önemli işlere girişmektense, kendi kişisel isteklerinizin peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Dışa dönük özellikleriniz devrede olacak. Biraz daha esnek olmayı denemelisiniz.




Aslan Burcu: Geçmişe takılı kalmadan, eskiye dair huzursuzlukları gündeminize taşımadan tamamlamanız gerekenlerin peşine düşmelisiniz. Önemli görüşmelerinizi başka bir güne bırakın.




Başak Burcu: Yakın arkadaş gruplarıyla yapılan programlara katılabilirsiniz. Dahil olduğunuz organizasyonlarda rahat davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Her zamankinden daha şanslı olacaksınız.




Terazi Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda iyi bir iletişime sahip olacaksınız. İş alanlarınızda güzel ve şanslı haberler alabilirsiniz. Parasal anlaşmalar devrede olabilir.




Akrep Burcu: Bireysel faaliyetlere zaman ayırmak isteyebileceğiniz bir gün içindesiniz. Maddi konularda, daha fazla neler yapabileceğiniz düşüncesi ağır basabilir. Bazı şeyleri aceleye getirmemeye çalışın.




Yay Burcu: Bir süredir ertelediğiniz ve sizin halletmenizi bekleyen bir takim para işlemleri gündeminizde yer alabilir. Olumlu haberler, yüzünüzü güldürecek. Partnerinizin hayatında da gelişmeler sevindirici.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki kişilere ve sosyal ortamlarınıza güzel enerjiler yaydığınızı göreceksiniz. Arkadaşınızla birbirinize destek olmanız ve yaşadığınız sıkıntıları birbirinizle paylaşmanız önem kazanacak.




Kova Burcu: Profesyonel hayattaki iş trafiğinizde, bazı işlerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Karşınıza çıkan büyük ve güzel iş projeleri sizi hayata daha da bağlayabilir.




Balık Burcu: Özel yaşamınızda, sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat hazırlığı ya da bir yerlere gitme isteğiniz yoğun olabilir. Partnerinizle paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR