Bugün gün boyunca ay boşlukta olacak. Önemli işlerden ziyade, bize keyfi veren alanlara kanalize olmak daha işimize yarayabilir. Mars- jüpiter güzel açısıyla, harekete geçmek istediğimiz, kendimizi göstermek istediğimiz her tür iş konusunda hayat bizi destekliyor. Kaslarımız ve adalelerimizle yaptığımız her tür iş için uygun bir gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yarışçı, yerinde duramayan, sosyal, kavrama gücü yüksek bir insansınız. Hayat sizin için devamlı hareketli olmalı, durağan şeylere tahammülünüz yok ve zor mutlu oluyorsunuz. Yarışmayı sevdiğinizden bu alanlardaki her tür meslek size çekici gelebilir. Bu sene, maddi konularda keyfiniz yerinde olacak.




Koç Burcu: Akşam saatlerine kadar yapacağınız işler gündeminizde olacak. Satış, reklam, pazarlamaya dayalı işleriniz için kolaylıkla harekete geçebileceksiniz. Karşınıza çıkacak fırsatlar yüzünüzü güldürebilir.




Boğa Burcu: Bugün akşam saatlerine kadar size keyif veren konu ve olaylar devrede olacak. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatlar, düşünsel olarak sizi hızlandıracak veya harekete geçmek isteyeceksiniz.




İkizler Burcu: Bir yandan ailevi konulara odaklı olurken, arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlar, keyfinizi yerine getirebilir veya sosyal çevreniz hayatınızla ilgili önemli kararlarda size doğru bir şekilde eşlik edebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda farkında olmadığınız güzel destekler alacaksınız.


Bilinçaltınızdaki keyifli oluşumlar sizi iş alanlarınızda doğru bir şekilde yönlendirecek.




Aslan Burcu: Maddi konularda öğlen saatlerinde şanslı etkileriniz olacak. Sosyal ortamlardaki ilişkilerinizi, dış ortam işleriniz için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızı organize etmeniz zor olmayacak.




Başak Burcu: Gün içinde, kişisel isteklerinizi, iş alanlarınıza yönlendirecek ve sonuçlarını alacaksınız. Kariyerinizde ve iş atılımlarınızda başkalarından alacağınız destek yüksek olacak.




Terazi Burcu: Olayları gözünüzde büyütmeye meyilli olabilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işler, gelecek anlamında size güzel kapılar açabilir. Enerji isteyen işleriniz için etkileşimleriniz gayet iyi olacak.




Akrep Burcu: Geleceğinize yönelik önemli işlerinize vakit ayırabilirsiniz. İş alanlarınızda gösterdiğiniz enerjinin karşılığını diğer insanlardan para olarak görebileceğiniz bir gün olabilir.




Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınız size soluk aldırmayabilir. Çalışmıyorsanız bile kalabalık ortamlarda yer alacaksınız. Özel hayatınızda yaşadıklarınız sizi hayatınızın bir çok alanında destekliyor olacak.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızda yapacağınız işler için davranışlarınızı gözden geçirerek hareket edeceksiniz. Bu da işinize yarayabilir. Yine aile hayatınızda yapılması gerekenlerin üzerine düşmek, sizi huzurlu kılacak.




Kova Burcu: Kafanız para ödemeleri, vergi konularına takılı olabilir. Hayata neşeli bakan yapınızla yakın çevre ilişkileriniz ve işleriniz için şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Sevdikleriniz sizi bir çok konuda harekete geçirecek.




Balık Burcu: Bugün akşama kadar ortaklı işlerinizde ve başkalarının hayatıyla ilgili konularda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Aile hayatınızda bereketiniz ve bolluğunuz tam olacak.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR